Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

ТОП -5. Ресторани Відня, які треба відвідати

Туристи, особливо ті, хто вперше відправляється встоліцу   Австрії   Відень   , Завжди задаються питанням, в який ресторан краще сходити, щоб не тільки поїсти, а й відчути дух міста і   країни Туристи, особливо ті, хто вперше відправляється встоліцу Австрії Відень , Завжди задаються питанням, в який ресторан краще сходити, щоб не тільки поїсти, а й відчути дух міста і країни ? Пропонуємо Вашій увазі 5 ресторанів Відня, які на наш погляд треба неодмінно відвідати.

Ресторан «Ribs of Vienna»

Ресторан «Ribs of Vienna» знаходиться за адресою Weihburggasse 22 Ресторан «Ribs of Vienna» знаходиться за адресою Weihburggasse 22. Ресторан існує тут з 1591 года !! Де ще ви знайдете заклад з таким стажем. Коронна страва ресторану смажені свинячі реберця. Подаються вони на дошці і відміряються не за вагою, а по довжині. Порція 1 метр.

Ресторан «Figlmueller»

Кожен, хто приїжджає до Відня неодмінно хоче спробувати знаменитий «віденський шніцель» Кожен, хто приїжджає до Відня неодмінно хоче спробувати знаменитий «віденський шніцель». Експерти стверджують, що найкраще його готують в ресторані «Figlmueller». Це основне блюдо ресторану. Мережа «Figlmueller», включає в себе два ресторану «Figlmüller Wollzeile» відкритий ще в 1905 році, і «Figlmüller Bäckerstraße», відкритий в 2001 році. «Figlmüller Wollzeile» знаходиться за адресою Wollzeile 5. «Figlmüller Bäckerstraße» на вулиці Backerstrasse 6.

Кафе «Sacher»

Ще однією візитною карткою гастрономічною Відня є шоколадний торт «Захер» Ще однією візитною карткою гастрономічною Відня є шоколадний торт «Захер». Тільки тут ви можете спробувати оригінальний торт «Захер», найвідоміший десерт у світі. Кафе розташований в будівлі однойменного готелю Hotel Sacher Wien, за адресою Philharmoniker-Straße 4.

Кафе «Residenz»

Третє блюдо, яке обов'язково намагаються спробувати в Відні, це штрудель Третє блюдо, яке обов'язково намагаються спробувати в Відні, це штрудель. Правда придуманий він був турками і потрапив в Австрію 300 років тому, але з тих пір міцно асоціюється з австрійкою кухнею. У кафе «Residenz», ви можете не тільки спробувати знаменитий десерт, але і подивитися шоу, в якому кухарі готують його на ваших очах. Кафе знаходиться за адресою: Schloss Schönbrunn, Kavalierstrakt 52.

Ресторан «Bettelstudent»

Можна перевести, як «бідний студент» Можна перевести, як «бідний студент». Саме молодіжне заклад Відня. Назва говорить сама за себе. Тут завжди багато молоді. Притягують їх демократичні ціни на їжу, жива музика і атмосфера студентської тусовки. Адреса: Johannesgasse 12.

Новости