Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Новий рік в Австрії 2016, новорічні тури до Відня і інші міста і курорти туроператор Мосінтур.

  1. Новорічні тури до Відня і Австрії
  2. Новий Рік в Австрії - відгуки туристів
  3. Новий рік в Австрії
  4. Шопінг та культура в Австрії

Новий рік в Австрії ? А чому б і ні? Тут все одно буде сумно, темно і сумно.

Кидайте все і їдьте на Новий рік в Австрії! Казку Вам, звичайно, не обіцяємо, але не пошкодувати про своє рішення Ви точно.

Отже, бажаєте провести новорічні канікули в Австрії? Просто зателефонуйте нам:

+7 (495) 730-13-30

або забронюйте тур онлайн:

Ми працюємо з 09:00 до 20:30 в будні дні і з 11:30 до 17:00 по суботах.

Компанія "Мосінтур" більше 25 років відправляє туристів в Австрію. Наші програми продумані до дрібниць, все ціни, зазначені на нашому сайті вже включають все необхідне - і путівник і страхування від невиїзду.

Будь ласка, ознайомтесь з відгуками наших клієнтів .

Новорічні тури до Відня і Австрії

Новорічні канікули не дарма вважаються найкращим часом для подорожей.

Тури на новий рік до Відня варто зробити для того, щоб розвіяти звичайні асоціації, що виникають при згадці про цю країну, і пережити новий досвід.

Одним із способів зробити святкування Нового року яскравим і незабутнім є різдвяне подорож в інші міста і країни, зокрема - тури на Новий рік в Австрії. Адже саме тут є все, щоб відсвяткувати його з розмахом, незвично і весело.

Новий Рік в Австрії - відгуки туристів

Ілля:

Різдво в Австрії перевершило всі наші очікування. Незважаючи на те, що ввечері в Відні стало тихо і безлюдно, ми з дружиною відчували себе наче вдома - дуже спокійно - і на душі було тепло. Цілі дні безперервно ми гуляли по місту, проводили багато часу на різдвяних ринках, купуючи там глінтвейн і різні сувеніри для будинку, ласували смачними десертами в кав'ярнях. На площах вечорами починалося справжні веселощі: з музикою, танцями, гуляннями. Скрізь виблискували бенгальські вогні. У поєднанні з гірляндами на деревах і вогниками, що прикрашали будинки, виглядало святково.

Але після різдва, перед Новим роком, стало нудно. Ресторани, компанії - все набридло) Ярмарки почали потихеньку закриватися і в місті стало робити нічого. Позитивні враження доставляли тільки запуски феєрверків у великій кількості.

Світлана:

Багато чого запам'яталося під час новорічних канікул в Австрії, але найбільше різдвяний ярмарок. Я таку бачила тільки на сторінці дитячої казки. Багато дерев'яних хатинок, багато людей, продавці намагаються порозумітися з німцями, угорцями, чехами, іноді англійцями.

Зустрічала навіть рукописну вивіску «Дивитися очима!». Багато різномовних сувенірів. І вся ці туристи розглядають і купують разновсякіе дрібниці на пам'ять, підкріплюються бутербродами, їдять картоплю, смажені каштани, солодощі. І при цьому - ні сміття, тільки багато снігу. Ратуша виблискує з усіх боків, але всередину вже не пропустили: закінчився час відвідування.

Ратуша виблискує з усіх боків, але всередину вже не пропустили: закінчився час відвідування

Днем дивилися на великий вертеп і його фігурки в натуральну величину. Поруч вся в вогнях виблискує огрооомная ялинка. Ратушний парк довершив враження: різнокольорові ліхтарі на деревах, крижані скульптури з світломузикою замість фонтанів ... ніде більше не зустрічала такої краси.

Пізніше ми бачили інші подібні різдвяні риночки, але такий великий ярмарки, як у Відні, ніде не зустріли. Додому привезли новорічні іграшки, рукодільні чашечку, лляну скатертину, діткам - хенд-мейд вироби з соснових шишок. І звичайно ж справжніх пряників і марципан.

Оксана, Анатолій:

Два тижні провели в провінції Тіроль . Умови, зручності сподобалися. Там було дуже добре. Катаєшся де завгодно, з'їжджаєш зі схилу куди хочеш (будь-яка траса, будь-який напрямок). За чотирнадцять днів ми жодного разу не повторили маршрут завдяки універсальному квитку ski-pass. Особливо часто згадую підйомники, які везли над долиною. Спускаєшся туди, повертаєшся на станцію, п'єш глінтвейн або газоване вино. Потім знову на вершину і знову на підйомнику катаєшся.

Через кілька днів мені набридло кататися, і поки чоловік вправлявся з лижами, я просто гуляла, ходила пішки. Потім і він до мене приєднався. Краса всюди рідкісна.

До речі, австрійці є досить манірним народом: надто серйозні вони чи що. Ще не розгойдати - ні посміхнуться, ні пожартують. Але завжди доброзичливі і гостинні. Вечорами вип'ють шнапсу і давай пісні співати всі разом. Те ще видовище & hellip)).

Задовго до Нового року вулиці і будинки прикрашаються гірляндами і різнокольоровими ліхтариками, на площах відкриваються різдвяні ярмарки та базари - основні центри радості і веселощів. Історія цієї традиції починається в Середні століття. Тут можна купити зелену ялинку, глінтвейн, пунш і багато солодощів.


У всіх туристичних містах влаштовуються костюмовані паради. Протягом усієї подорожі по Австрії вас не покине дух свята, веселощів і передчуття чарівництва, поетомуНовий рік в Австрії відгуки залишить тільки позитивні, а спогади приємні.

Новий рік в Австрії

Зустріч свята в обстановці зимової Європи і яскравий початок року, пов'язане з незвичайними враженнями від гостинних міст, захоплюючих екскурсій, знайомств з традиціями, шикарних ресторанів, балів, вечірок, культурних або спортивних розваг - яке почало нового року може бути краще?

Австрійці ретельно і дуже старанно починають готуватися до Різдва і Нового року, і за кілька тижнів країна перетворюється в зимову казку. На акуратних, схожих на пряники, вулицях міст, декорованих іграшками та новорічними вогнями, приємно гуляти. Усюди чути різдвяні пісеньки.

Переддень Різдва для сімей - привід зібратися за великим столом. У мандрівників, які відвідали країну в цей період, виникає відчуття, ніби-то вся Австрія спорожніла: немає ні запальних нічних вечірок, ні народного гуляння. Будинки жителів в цей час наповнені затишній і теплою атмосферою.

А ось Новий рік святкується зовсім по-іншому. Без музики і шуму австрійці не уявляють цей день. Вечір Святого Сильвестра (так називається 31 грудня) за проводиться обов'язково з пуншем. Незмінними атрибутами австрійського Нового року - яскравими конфетті, стрічками, шампанським, святковими салютами і феєрверками - жителі країни проганяють неприємності, проблеми і смуток старого року.

Діти знаходять в своїх черевичках подарунки, які потім розміщуються під ялинкою або підвішуються на трубах, вікнах або дверях. Дорослі ж люблять відсилати один одному власноруч підписані листівки з побажаннями і традиційними символами щастя: чотирилисник, сажотрусом або свинею. У новорічний вечір розпочинається карнавальний сезон Fasching, який закінчується перед Великим постом. На різдвяних базарах - ще однієї традиції австрійців, яка почалася ще в епоху середньовіччя - продаються живі красуні-ялинки, гірлянди і новорічні кулі для неї, солодкі подарунки, пунш і тільки що зварений глінтвейн.

Зимові новорічні тури в Австрію в 2014 році занурюють туристів в дух справжнього дива і різдвяних чарівних моментів.

Придумувати, чим би зайнятися на новорічні свята в Австрії, зазвичай не доводиться. Для кожного гостюють цій країні існують широкі можливості для відпочинку, занять і розваг до душі. Існує негласний список пунктів, який обов'язково варто здійснити в Відні.

Гірськолижний відпочинок

Наприклад, гірськолижні курорти. Вони приваблюють не тільки новачків, які роблять перші кроки на лижах, а й тих, хто вже осягнув красу азартних спусків з гір. Двадцять дві тисячі кілометрів обладнаних гірськолижних трас оснащені необхідними надсучасними зручностями.

Найкращим курортом (і одночасно найвищої альпійської точкою Австрії) заслужено вважається Тіроль. На час новорічних святкувань він втілює собою зимову казку.

Різнобарвні гірлянди, ліхтарики та іграшки прикрашають ялинки і сосни, посаджені по обидва боки трас. А після насичених лижних прогулянок в маленькій таверні, немов зійшла зі сторінок казки братів Грімм, приємно пити гарячий шоколад біля каміна, вслухаючись в тріск полін.

Любителі побалувати своє тіло вибирають гірськолижні курорти разом з термальними джерелами. Особливе задоволення скотитися з гори, а після відразу зануритися в терму. Після таких фізичних «процедур» здоров'я і відмінне самопочуття гарантуються.

Така ідея легко реалізується в Бад-Кляйнкірххайм. Сноубордисти в свою чергу катаються в Ішгль , Який займає четверте місце в Європі за рівнем облаштованості. До того ж, це місце для вечірок і веселого проведення часу.

Той, хто не хоче кататися на гірських лижах, встає на ковзани Той, хто не хоче кататися на гірських лижах, встає на ковзани. Причому не де-небудь, а в самому Відні. Головний каток країни розташований навпроти Ратуші. Святкова обстановка доповнюється звучала музикою, палаючими кольоровими лампочками і ароматами глінтвейну.

Шопінг та культура в Австрії

Під час новорічного туру до Австрії туристи не забувають приділити час для того, щоб познайомитися з культурним та історичним надбанням країни. Вже тільки під час оглядових автобусних і пішохідних екскурсій по Відні відкривається дух міста, в її романтичних легендах і своєрідністю архітектури.

Окремий пункт проведення часу - шопінг! Головні вулиці центру столиці зібрали багато дизайнерських магазини і бутики зі знаменитими брендами і торговельними марками.

Обов'язковими для відвідування також є нічні клуби, бари з гостинною атмосферою та ресторани, в яких готують смачну національну і міжнародну кухні. Крім того, не забудьте випити віденська кава, побувати на блошиному ринку, щоб відшукати красиву антикварну річ, і послухати знамениті оперети і опери.

Але Новий рік в Австрії 2015 після святкування новорічної ночі не закінчиться - 6 січня є офіційним святковим вихідним. Він називається святом «Трьох королів» або «Днем Богоявлення».

У цей день по міських вулицях ходять ряджені, яких пригощають солодощами. Вони малюють спеціальні знаки на двері, що вважається оберегом від злих духів. У ці дні для розваги туристів влаштовується обрядове дійство Perchten.

А чому б і ні?
Отже, бажаєте провести новорічні канікули в Австрії?

Новости