Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Екскурсії у Відні | Badenguide.ru - Туристичний путівник по Німеччині

  1. Міські екскурсії у Відні
  2. Щоденна прогулянка по Відні
  3. Оглядова екскурсія по Відні за 3 години: обране
  4. Секрети Віденського лісу
  5. Груповий тур по Вечірньої Відні
  6. Фотосесія у Відні
  7. Історія Відня без нудних дат і фактів
  8. Відчути себе вінцем
  9. Нестандартна прогулянка по Відні
  10. Один день в Відні
  11. Виїзні екскурсії з Відня
  12. Груповий тур в Зальцбург
  13. Групова екскурсія в Будапешт

Відень - одночасно і помпезний імперський місто, і осередок затишку і комфорту. Недарма по недавнім дослідженням Відень була визнана найкращим містом для життя, але ж порівнювалася не одна сотня параметрів. Тут можна з головою зануритися в історію, архітектуру, музику, живопис, а можна насолодитися місцевою гастрономією і природними пейзажами в околицях - все це справа смаку, але Відень пропонує дійсне велика різноманітність для дозвілля.

Оглядати Відень можна і самостійно, але якщо хочеться дізнатися про місто більше, має сенс скористатися екскурсією. Екскурсії в Відні бувають груповими і індивідуальними, автобусними та пішохідними, оглядовими і тематичними, міськими та заміськими - вибір величезний і залежить від Ваших особистих переваг. Ознайомитися з повним списком екскурсій по Відні можна на спеціалізованих сайтах з бронювання групових та індивідуальних екскурсій Tripster і Sputnik8 . Відень хороша тим, що підходить для екскурсійних прогулянок цілий рік, влітку тут не дуже жарко, а взимку не дуже холодно.

Перейти до розділу:

Міські екскурсії у Відні

Міські екскурсії у Відні досить різноманітні. Це можуть бути і оглядові прогулянки з метою познайомитися з основними пам'ятками міста, а можуть бути і тематичні, присвячені одному конкретного місця або темі, яка Вас особливо цікавить. Оглядати місто зручніше пішки, а ось автобусні екскурсії підійдуть для поїздок за місто. В цілому, у Відні можна знайти велику кількість пропозицій і по груповим, і за індивідуальними екскурсіях.

Щоденна прогулянка по Відні

Ця прогулянка підійде для тих туристів, хто опинився у Відні вперше і хоче познайомитися з усіма самими знаковими місцями міста. Площа Альбертіна і собор Святого Стефана, будинок Моцарта і кафе-кондитерська «Захер», а також багато іншого - ось, що входить в маршрут прогулянки. Крім того, екскурсовод зорієнтує Вас у всіх практичних питаннях, пов'язаних з відпочинком в Відні і відповість на всі Ваші запитання.

Це оглядова пішохідна екскурсія по Відні, яка проводиться російськомовним гідом. Екскурсія групова, розрахована на 2 години часу. Деталі прогулянки можна уточнити на сайті бронювання екскурсій Tripster .

Відень - одночасно і помпезний імперський місто, і осередок затишку і комфорту

Dennis Jarvis / Відень

Оглядова екскурсія по Відні за 3 години: обране

Дана екскурсія також прекрасно підходить для першого знайомства з Віднем. У маршрут автобусної прогулянки входить відвідування Віденської опери, імперської резиденції Хофбург, музеїв на площі Марії Терезії, міської ратуші, драматичного театру, Віденського університету, церкви Вотівкірхе, біржі, імперських казарм, площі Шведенплац зі своїми церквами і пам'ятниками, Дунайського каналу і старовинної обсерваторії Уранія , будинки Хундертвассера, парку Пратер і багато чого іншого.

Це автобусно-пішохідна екскурсія в Відні (пересування між пам'ятками на мікроавтобусі з зупинками) в супроводі російськомовного гіда. Екскурсія проводиться по понеділках, четвергах і суботах з 9 ранку. Деталі прогулянки можна уточнити на сайті бронювання екскурсій Sputnik8 .

Секрети Віденського лісу

«Секрети Віденського Лісу» - авторська екскурсія по південних передмість Відня, знаменитим своїми виноградниками, монастирями, термальними курортами і затишними містечками. Вона включає в себе поїздку до замку Ліхтенштейн, проїзд по мальовничих дорогах Віденського Лісу, відвідування середньовічного монастиря, прогулянку по курортному містечку Баден, візит до підземного озера.

Це автобусно-пішохідна групова екскурсія в Відні, по маршруту робляться зупинки, здійснюються пішохідні прогулянки. Екскурсія розрахована на 4 години. Додатково оплачується вхідний квиток до підземного озера. Екскурсія проводиться по вівторках, середах, п'ятницях і неділях з 10 ранку. Деталі прогулянки можна уточнити на сайті бронювання екскурсій Sputnik8 .

The 3B's / Віденський ліс

Груповий тур по Вечірньої Відні

Ця екскурсія дозволить побачити Відень з трохи іншого боку, коли запалюються романтичні вогні, і місто огортає таємниця. Будівлі Опери, Хофбурга, Кварталу Музеїв, Парламенту, Ратуші в світлі вечірніх вогнів виглядають зовсім інакше, як і парк атракціонів Пратер, який зовсім перетворюється в темну пору доби. Після знайомства з Пратер Вам на гору Каленберг, звідки відкривається захоплююча дух панорама Відня.

Це групова екскурсія в Відні, яка розрахована на 4 години часу. Проводиться по суботах з 18.30. Деталі прогулянки можна уточнити на сайті бронювання екскурсій Sputnik8 .

Фотосесія у Відні

Ця екскурсія - суміш захоплюючої розповіді про Відні і фотозйомки, після якої у Вас залишаться спогади про місто на все життя. За бажанням місце для фотозйомки можна вибрати, наприклад, це може бути садиба Бельведер, Шенбрунн, Бурггартен, Хофбург, міський парк Відня, набережна Дунаю.

Фотосесія розрахована на 2 години і проводиться в обраному місці. За підсумком фотосесії проводиться обробка найбільш вдалих фотографій. Фотограф російськомовний. Деталі прогулянки можна уточнити на сайті бронювання екскурсій Tripster .

Історія Відня без нудних дат і фактів

Ця екскурсія пройде по всі найбільш знаковим місцям Відня, при цьому Ви почуєте розповіді і захоплюючі історії з життя віденців в неформальній і ненудної формі, без дат і програмних фраз з підручників з історії. Маршрут оглядової екскурсії по Відні включає в себе, в тому числі, і площа Штефансплац, вулицю Коль Маркт, резиденцію Хофбург, Сад троянд Віденський університет і багато іншого.

Це індивідуальна екскурсія по Відні, розрахована на 2 години. Екскурсія проводиться російською мовою і є повністю пішохідною. Вартість екскурсії становить 156 євро. Деталі прогулянки можна уточнити на сайті бронювання екскурсій Tripster .

Відчути себе вінцем

Ця екскурсія дозволить познайомитися з історією, культурою, традиціями і побутом Відня, з історією життя знаменитих віденців і звичаї віденців сучасних. Історична екскурсія буде поєднуватися з дегустацією місцевих солодощів і делікатесів, так Ви зможете швидше зануритися в життя місцевих жителів.

Це індивідуальна екскурсія по Відні, яка проводиться ліцензованим гідом. Екскурсія пішохідна, розрахована на 2,5 години. Дегустація включена в ціну екскурсії. Деталі прогулянки можна уточнити на сайті бронювання екскурсій Tripster .

Dennis Jarvis / Верхній Бельведер, Відень

Нестандартна прогулянка по Відні

Ця екскурсія по Відні дозволить побачити місто з нестандартною сторони і підійде тим, хто не любить численні історичні факти, а хоче дізнатися, як живе місто зсередини. При всьому при цьому, екскурсія пройде по центру Відня, і Ви зможете побачити все самі топові місця міста, але при цьому дізнаєтеся про них багато нового. У маршрут екскурсії входять такі місця, як Державна опера, палац Хофбург, Штефансдом, музейний квартал і багато іншого.

Це індивідуальна пішохідна екскурсія по центру Відня з російськомовним гідом. Екскурсія по часу займає 2,5 години Додатково оплачується підйом на оглядовий майданчик собору Святого Стефана і кава-брейк в місцевому кафе. Деталі прогулянки можна уточнити на сайті бронювання екскурсій Tripster .

Один день в Відні

Екскурсія дозволить побачити Відень і з парадної сторони, і з тих сторін, якої її не знають туристи. Ви побачите те, що зазвичай приховано від очей туристів. У стандартний маршрут екскурсії входять такі місця, як Віденська опера, картинна галерея Альбертіна, церква Святого Августина, собор Святого Стефана, кафе Захер і багато іншого. Свіжі факти, захоплюючі розповіді, «родзинки» міста і корисні ради - ось, що відрізняє екскурсію від всіх інших.

Це індивідуальна пішохідна екскурсія по Відні, яка триває 2,5 години і проводиться ліцензованим російськомовним гідом. Вартість екскурсії становить 150 євро. Рекомендується бронювати заздалегідь, тому що екскурсія користується популярністю. Деталі прогулянки можна уточнити на сайті бронювання екскурсій Tripster .

t-mizo / Віденська опера

Виїзні екскурсії з Відня

Виїзні екскурсії з Відня не менше популярні, ніж екскурсії по місту. Відень має вдале місце розташування і щодо природних пам'яток, і щодо інших міст. Найчастіше, туристи здійснюють виїзні екскурсії з Відня до Праги, Зальцбург, Інсбрук, Будапешт, Братиславу.

Груповий тур в Зальцбург

Не тільки Відень, але і Зальцбург вважається одним з найкрасивіших історичних міст Європи, в якому збереглося безліч унікальних пам'яток. Вже сама дорога по шляху в Зальцбург буде захоплюючою, Ви побачите мальовничі альпійські пейзажі. А в самому Зальцбурзі Ви зможете прогулятися в супроводі гіда по історичному центру міста, внесеного до списку всесвітньої спадщини ЮНЕСКО.

Це групова екскурсія з Відня в Зальцбург, яка триватиме 12 годин з урахуванням дороги. В ціну екскурсії входить трансфер і послуги гіда. Додатково оплачується вхід в фортецю і катання на фунікулері. Екскурсія проводиться по четвергах і неділях з 8 ранку. Деталі прогулянки можна уточнити на сайті бронювання екскурсій Sputnik8 .

Mike Norton / Центральна площа Зальцбурга

Групова екскурсія в Будапешт

Ця екскурсія дозволить Вам побачити ще одну європейську столицю - Будапешт, поїздка розрахована на один день, який виявиться вельми насиченим. Будапешт славиться своєю архітектурою, а головні чепурні пейзажі міста частенько плутають з Лондоном. В ході екскурсії Ви зможете побачити всі найбільш знакові місця міста, насолодитися архітектурою, історією і атмосферою міста.

Це групова автобусна екскурсія з Відня в Будапешт, яка розрахована на 13 годин з урахуванням дороги. Вартість екскурсії становить 156 євро з людини. В ціну входить трансфер і послуги гіда. Додатково оплачуються вхідні квитки в музеї. Екскурсія проводиться по п'ятницях з 8 ранку. Деталі прогулянки можна уточнити на сайті бронювання екскурсій Sputnik8 .

Thomas Depenbusch / Будапешт

Будемо раді відповісти на Ваші запитання в коментарях!

На замітку:

Вирушаючи в подорож по Австрії, не забудьте оформити туристичний страховий поліс, який є обов'язковим вже на стадії оформлення туристичної візи. Страховку можна оформити самостійно, не виходячи з дому. Для цього існують спеціальні сервіси, такі як Tripinsurance , Cherehapa та інші. Придбати поліс можна в режимі онлайн, а потім роздрукувати його на звичайному принтері.

Фото на початку статті: Roderick Eime

Новости