Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Часті питання про екскурсії по Відні

Коли приходити на екскурсію «Відень о 15:15»

Коли приходити на екскурсію «Відень о 15:15»?
Приходьте до нас, як тільки приїдете до столиці Австрії! Крім найвідоміших визначних пам'яток міста, ви побачите приховані від очей звичайних туристів місця - свідки неповторних доль, курйозів і яскравих подій. Ви відчуєте вплив історії на сучасне життя міста - і багато речей стануть для вас зрозумілими і ще більш захоплюючими.

Куди ми підемо і які пам'ятки Відня побачимо на маршруті?
У Відні є більше тисячі пам'яток. І ви побачите самі значущі і відомі з них! Ми пройдемо тими провулками, двориками, парками і садами, за якими ходили вальяжні імператори, вирішуючи долі людства. Ступимо на ті дороги, по яким прогулювалися поки ще маловідомі композитори, додумивая свої симфонії і вальси. Пройдемося по місцях, де проводили час вже отримали світове визнання художники, після того як їх творчий стиль став еталоном в мистецтві. Побачимо будинку, де працювали великі вчені, намагаючись розібратися і обгрунтувати свої теорії, наприклад, в області психоаналізу.

Ви весь час проводите екскурсію по одному і тому ж маршруту?
У нас два маршрути - червоний і синій, які завжди чергуються через день. Календар з графіком маршрутів ви побачите в формі заявки при бронюванні екскурсії. Карту Відня з позначенням маршрутів ви можете скачати на нашому сайті.

Де починається екскурсія?
Ми зустрічаємося біля Віденського центру туристичної інформації. Він знаходиться в самому центрі міста: на перехресті Albertinaplatz / Maysedergasse. Якщо поглянути на карту метро, ​​то це місце розташоване між станціями Karlsplatz (U1, U2, U4) і Stephansdom / City (U1, U3). Шукайте гіда з жовтою табличкою «Відень о 15:15».

У скільки починається екскурсія «Відень о 15:15»?
Ми збираємося о 15:00, щоб встигнути поспілкуватися, відповісти на ваші питання і рівно о 15:15 почати наше особливе знайомство з чарівною Віднем.

Скільки коштує екскурсія по місту в Відні, і чи змінюється ціна?
Вартість оглядової екскурсії у Відні завжди незмінна - 20 євро, для дітей до 12 років - безкоштовно, після 12 років - повна вартість.

А якщо я спізнюся до часу 15:15?
Ви завжди зможете приєднатися до нашої екскурсії на наступний день рівно о 15:15. Завтра не з'являтися у суді! :) Не забудьте попередити нас, що прийдете, щоб ми забронювали для вас місця.

Чи потрібно бронювати цю екскурсію заздалегідь?
Так. Будь ласка, надішліть нам заявку заздалегідь (не менше, ніж за 12 годин до початку екскурсії). Для цього у нас є проста форма, ви легко знайдете її на головній сторінці нашого сайту. Записатися на групову екскурсію по Відні ви можете і в соціальних мережах, а також на сайтах наших партнерів. Отримавши заявку, ми забронюємо для вас місця в групі. Ви вже вибрали дати поїздки? Запишіться на оглядову екскурсію по Відні прямо зараз !

Чи треба мені оплачувати екскурсію при бронюванні?
Так, екскурсія оплачується при бронюванні на нашому сайті.

Екскурсія «Відень о 15:15» пішохідна?
Так. Наша екскурсія неспішно проходить по історичній частині міста, куди часом не може в'їхати жоден автотранспорт. Прогулянка пішки - найзручніший спосіб вивчити цей чарівний місто.

Як довго триває екскурсія «Відень о 15:15»?
Оглядова екскурсія по Відні триває близько 2 годин. Наші маршрути включають безліч зручних зупинок, коротких і неспішних переходів, видовищних фотопауза з вигідним ракурсом у пам'яток. Час на екскурсії летить непомітно!

Ви що, кожен день проводите групові екскурсії по Відні?
Так, кожен день з 15:00 ми чекаємо вас в самому центрі міста біля Віденського центру туристичної інформації. Забронюйте своє місце в групі прямо зараз - і приходьте!

У нас два маршрути - червоний і синій, які завжди чергуються через день.
На червоному маршруті ми побачимо Галерею Альбертіна, церква августинців, Національну бібліотеку, музей Сісі, Швейцарські ворота, площа Героїв, Адміністрацію президента, палац Ліхтенштейнів, церква мінорітов, пасаж палацу Ферстель, чумний стовп і ще багато цікавого! А на синьому ми Вам покажемо усипальницю Капуцінеркірхе, зимовий палац Євгена Савойського, клуб масонів, паломницьку церкву францисканців, пам'ятник Мойсеєві, будинок Моцарта, Академію наук, церква єзуїтів, вулицю красивого ліхтаря з будинком Василіска, грецький квартал, годинник Анкерур і це не все! Календар з графіком маршрутів ви побачите в формі заявки при бронюванні екскурсії. Карту Відня з позначенням маршрутів ви можете скачати на нашому сайті.

А якщо погана погода?
Дощ, сніг, холод або вітер - для нас не перешкода! Головне - ваше бажання познайомитися з містом і побачити, наприклад, безліч чарівний старовинних двориків і арочних проходів з вражаючою акустикою.

Як вас знайти?
Ми зустрічаємося біля Віденського центру туристичної інформації. Він знаходиться в самому центрі міста: на перехресті Albertinaplatz / Maysedergasse. Якщо поглянути на карту метро, ​​то це місце розташоване між станціями Karlsplatz (U1, U2, U4) і Stephansdom / City (U1, U3). Шукайте гіда з жовтою табличкою «Відень о 15:15». Зустрічаємося біля нього!

Що ви рекомендуєте взяти з собою на оглядову екскурсію по Відні?
Ми рекомендуємо вам взяти фотоапарат, одяг по сезону, зручне взуття, питну воду і, безумовно, гарний настрій!

На екскурсію з нами піде російський гід?
Нашу пішохідну екскурсію проводитиме російський гід у Відні, який має відповідну освіту і ліцензію. Всі наші гіди - професіонали, які «горять» своєю справою, багато років живуть і працюють у Відні, добре її знають, щиро люблять і продовжують вивчати. Під час екскурсії вони поділяться з вами розповідями про маловідомі, але не менш інтригуючих факти з історії міста, розповів їм місцевими жителями.

Що нам розповість гід під час оглядової екскурсії по Відні?
Всі екскурсії по Відні ми проводимо за своїми авторськими маршрутами. Ми розробили їх спеціально, щоб не тільки показати основні визначні пам'ятки, але розкрити багато секретів з минулого і сьогодення. Ви дізнаєтеся багато курйозних і часом пікантних історій, що відбулися при створенні відомих шедеврів архітектури, живопису і музичних творів. Гід також поділиться з вами тими фактами, які стали знаковими в долі всього людства і змінили хід світової історії.

Що відрізняє вашу екскурсію від інших екскурсій по Відні?
Авторський підхід. Нестандартні рішення при створенні маршрутів. Гіди, яких сміливо можна назвати фанатами своєї справи. Все це допомагає нам виділятися на тлі інших пропозицій. А вигідна ціна екскурсії по Відні і продуманість організаційних моментів робить наш проект унікальним у своєму роді.

Для кого призначена екскурсія "Відень о 15:15"?
Оглядова екскурсія "Відень о 15:15" підходить, перш за все, для тих, хто хоче встигнути побачити все найцікавіше в місті, вирішити, куди піти самостійно і уточнити питання, що цікавлять у місцевого експерта. Екскурсія буде цікава і приїхали до Відня в перший раз туристам, які звикли подорожувати групою. І туристам, які віддають перевагу все робити самостійно. І тим, хто вже не перший раз у Відні. Під час екскурсії всі гості зможуть почути багато цікавих фактів, отримати потрібні поради і продумати, на що витратити свій час в цьому прекрасному місті.

Навіщо мені ця екскурсія, коли у мене є роздруківки з інтернету і путівник по Відні?
Живе спілкування з гідом, закоханим у свою справу, який знає тисячі віденських секретів, заряджає вас бадьорістю, позитивом, складно замінити загальновідомими даними зі звичайних путівників. Чи згодні? Після нашої оглядової екскурсії по Відні у вас напевно виникне бажання дізнатися більше про історію і життя цього міста, повного загадкових подій, хитросплетінь і інтриг. І, звичайно, активне проходження звітів про подорожі інших туристів може дати вам прекрасне враження про місто, але все ж воно буде чужим. Ми пропонуємо вам спочатку побачити «свою» Відень. А вже ввечері в готелі ви зможете повернутися до роздрукованим нотаток або написати свої власні.

Під час екскурсії ми будемо заходити в музеї, церкви, кафе?
Ні, заходити в різні заклади ми не будемо. Ми розповімо вам про них, а відвідувати ці місця чи ні, ви вирішите самостійно після екскурсії.

Чи зможете ви під час екскурсії підказати місця для шопінгу?
Із задоволенням! Ми розповімо і покажемо вам, де знаходяться торгові вулиці Відня, де можна зручно і вигідно купити якісь певні речі або ж, так би мовити, відвести душу. Ми також пояснимо, де і які знижки діють в даний момент, які по-справжньому австрійські сувеніри вибрати і що краще, простіше, дешевше і ефектніше привезти з Відня в якості подарунка.

Чи проводите ви інші екскурсії по Відні в місті або з виїздом за межі міста?
Так, ми пропонуємо і інші унікальні екскурсії. На постійній основі ми проводимо популярну екскурсію «Відень за 3 години. Вибране » на комфортабельному транспорті. На цій екскурсії ми показуємо основні визначні пам'ятки, що лежать за межами пішої доступності. Особливий інтерес викликає ще одна автобусна групова екскурсія - «Секрети Віденського Лісу» . Її маршрут пролягає вже за межами міста і охоплює монастирі, курортні містечка і інші знакові місця в передмістях Відня. Ще одна автобусна екскурсія, «Вогні вечірнього Відня» , Буде цікава не тільки історіями про вечірню життя міста і видами з оглядового майданчика, але і включеним в вартість смачною вечерею в місцевій винної таверні-хорігере. Всю детальну інформацію про наших екскурсіях ви можете вивчити на сайті або отримати у наших гідів на «п'ятнадцятихвилинка». Хочете замовити екскурсію по Відні? Будь ласка, зв'яжіться з нами заздалегідь!

А що таке «п'ятнадцятихвилинка»?
«П'ятнадцятихвилинка» - це сесія питань і відповідей, яка проходить відразу після закінчення кожної нашої екскурсії. Під час «п'ятнадцятихвилинки» ви зможете задати гідові будь-які питання про Відні, обговорити побачене і почуте на екскурсії, а при бажанні і замовити наші додаткові екскурсії.

Які ще екскурсії можна у вас замовити?
Наш партнер в Австрії вже багато років спеціалізується на проведенні авторських групових екскурсій у Відні, унікальних за змістом і неповторних за маршрутом. На даний момент він щодня проводить по 4-5 екскурсій і поїздок до найзначиміших пам'яток у Відні і за її межами. Більш детальну інформацію про графік, ціни й описи групових екскурсій у Відні дивіться на сайті нашого партнера www.7travelbc.ru

Ну що, до зустрічі?
Так, до зустрічі у Відні о 15:15! :)

Коли приходити на екскурсію «Відень о 15:15»?
Куди ми підемо і які пам'ятки Відня побачимо на маршруті?
Ви весь час проводите екскурсію по одному і тому ж маршруту?
Де починається екскурсія?
У скільки починається екскурсія «Відень о 15:15»?
Скільки коштує екскурсія по місту в Відні, і чи змінюється ціна?
А якщо я спізнюся до часу 15:15?
Чи потрібно бронювати цю екскурсію заздалегідь?
Ви вже вибрали дати поїздки?
Чи треба мені оплачувати екскурсію при бронюванні?

Новости