Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Автобусний тур в Прагу і Відень і трошки Будапешта

тур в Прагу

Автобусний тур в Прагу і Відень і трошки Будапешта.
Львів - Прага - Відень - Будапешт - Львів
в вартість туру входить
проїзд комфортабельним автобусом, проживання в готелі на сніданках, супровід керівника групи, екскурсії по програмі
в вартість туру не входить
вхідні квитки, страховка, факультативні програми, проїзд в громадському транспорті, гарантований аванс на факультативні програми - 10 euro
дати туру липня 5,12,19,26 серпня 2,9,16,23,30 вересня 6,13,20,27 жовтня 4,11,18,25 вартість туру при оплаті, більше 6 тижнів 85 euro, більше 5 тижнів 95 euro, більше 4 тижнів 100 euro, менше 4 тижнів 105 euro
будь-яке питання viber , instagram , facebook , telegram , skype , whatsapp
нижче програма туру
день 1 15:00 - виїзд на кордон. Переїзд до Чехії.

день 2 Приїзд до Праги. Оглядова пішохідна екскурсія «Знайомство з Прагою» Ви поринете в легенди Старого Міста, відвідаєте головну історичну площу - Староместскую, від розкішної Порохової вежі пройдете дорогою королів, станете свідком параду апостолів на старому астрономічному годиннику Орлої: про рухомі фігурки курантів - апостолів, алегорії смерті та півні, швидкоплинність часу та сарказм жадібності знають навіть ті, хто в Празі ніколи не бував! Потрібно взувати зручне взуття - ексурсія повністю пішохідна та проходить по бруківці. Поселення в готель. Знайомство з громадським транспортом у супроводі керівника групи. Вільний час.
Рекомендуємо екскурсію «Королівські Градчани» (15 €). На лівому березі річки Влтави розташувалися Королівські Градчани - один з чотирьох історичних районів Праги, який зупинив мить прекрасної королівської епохи. З моменту свого створення Градчани постійно добудовували, ставши згодом символом розвитку і процвітання чеської держави. Тут знаходиться найбільший і найвідоміший замковий комплекс в світі - Празький замок, який вражає своєю величчю і красою. Розкішні палаци, храми, мальовничі сади, фонтани і мости утворюють прекрасний ансамбль, який запрошує Вас відчути атмосферу колись такий недоступною королівського життя.
Рекомендуємо продовжити екскурсію Прагою: двогодинна прогулянка на кораблику по річці Влтава (25 €). Милуючись могутньою рікою та ще незвіданою Прагою, Ви зможете пообідати за шведським столом та відпочити перед самостійною прогулянкою по Празі. Плюс welcome drink за чудовий початок!
Рекомендуємо екскурсію вечірньою Прагою: «Тіні старого міста» (15 €). Прогулянка по вечірньої Празі крізь століття. З Вами буде йти гід в костюмі з палаючої лампою в руці замість указки. Про життя, мрії і трагедії в подачі привиди - духу страченого бургомістра. Родзинка для тих, хто вже з Прагою знайомий і для сімей з дітьми. Від Старомнестской до Малостранськой площі пройдете по маловідомих романтичних вуличках. Легенди та правдиві історії доповнять казкову атмосферу освітленої газовими ліхтарями нічний Праги. Початок з настанням темряви. Ночівля.

день 3 Сніданок. Виселення з готелю. 8:00 - переїзд до столиці Австрії - Відня. Вільний час.
Рекомендуємо познайомитися з містом під час екскурсії «Віденська симфонія» (15 €). Просторе місто, де у всьому відчувається недбало-марнотратний розмах минулої імперії. Неймовірно красивий, затишний історичний центр, ув'язнений у кільце садів і парків. Витончена архітектура в світлих тонах - і в голові мимоволі починають звучати вальси Штрауса, які, здається, тільки тут і можна було створити, надихнувшись атмосферою легкого, п'янкого міста.
Екскурсія починається знайомством із зимовою резиденцією династії Габсбургів Хофбург, далі прогулянка по Віденській Рінгштрассе, огляд пам'ятника Марії-Терезії, Парламенту, Ратуші, Віденської опери і собору св. Стефана.
Рекомендуємо: екскурсія «Скарбниця Габсбургів» (20 € дорослі, 10 € діти до 18 років). В імператорському замку Габсбургів, за розкішними дверима, сховалася тисячолітня історія Європи, представлена ​​коронами з дорогоцінним камінням, скіпетрами, зброєю, церковними реліквіями, вишуканими ювелірними виробами та коронаційним одягом імператорів Священної Римської Імперії. Ця колекція Габсбургів є найважливішим у світі зібранням династійних та релігійних скарбів - Списа долі, Чаші Грааля з рогом Єдиногора, найбільшим в світі смарагду, єдиної в світі восьмикутної корони, оздобленою перлинами та коштовним камінням. Скарбниця захоплює своєю красою і багатством, її кімнати розповідають про долі своїх власників: їх злети і падіння, радості та біди, міфи та легенди, багатство і розкіш.
Переїзд в Будапешт. Орієнтовний виїзд 18:00. Рекомендуємо. Чудовим завершенням подорожі стане програма «Будапешт в ілюмінації» - прогулянка на кораблику по Дунаю (18 €). Сім мостів через Дунай, набережна у святковій ілюмінації, Фортечна гора з королівським палацом - панорама, оголошена ЮНЕСКО частиною Всесвітньої культурної спадщини. Переїзд в Україну.

день 4 Прибуття у Львів (вранці, до 12:00).

зверніть увагу, на сайті знаходиться тільки частина автобусних і екскурсійних авіа турів
напишіть нам будь-ласка в viber , whatsapp , telegram , facebook , skype або в чат (справа внизу віконце) куди ви хочете, коли, на який період, скільки вас людина і для авіатурів приблизний бюджет і ми підберемо для вас варіанти. ціни періодично змінюються, бувають акції і знижки.

Brand Name

Автобусний тур в Прагу і Відень і трошки Будапешта

Новости