Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Авеллана - туристичне агентство »Відень - Зальцбург - Відень

  1. «Відень - Зальцбург - Відень» 7 ночей / 8 днів, Заїзди по неділях *

«Відень - Зальцбург - Відень»

7 ночей / 8 днів, Заїзди по неділях *

На період з 01.11.2015 по 31.03.2016

1 День (неділя)

Прибуття до Відня. Зустріч в аеропорту, трансфер в готель. Вільний час в Відні.

2 День (понеділок)

Ранок. Автобусна оглядова екскурсія по Відні з відвідуванням палацу Шенбрунн. Ця екскурсія дозволить Вам отримати найбільш повне уявлення про столицю Австрії. Ви побачите як історичні, так і сучасні райони міста, будівля ООН, оригінальний житловий будинок за проектом архітектора Хундервассера, проїдете по Рінгштрассе з її грандіозними будівлями - Парламентом, Бургтеатром, Університетом, Вотівкірхе і Оперою, а так само відвідайте палац Шенбрунн - літню резиденцію Габсбургів .

За додаткову плату (45 євро дор., 20 євро дитина) Пішохідна екскурсія (початок близько 14:00 від будівлі Опери, група щонайменше 7 людей) по історичному центру Відня. Ця прогулянка пропонує Вам заглибитися в історію міста, побачити самі елегантні і фешенебельні торгові вулиці Відня (Kaertnerstrasse і Graben), чудовий собор Св.Штефана - один з найбільш витончених соборів в центральній Європі, чумний стовп, руїни римської епохи, палац Хофбург (Hofburg) - колишню зимову резиденцію династії Габсбургів, відвідати будинок Опери (вхідні квитки включені). У разі особливих заходів в опері, коли вона закрита для відвідування, натомість проводиться екскурсія всередині собору Св. Штефана. Далі відвідуванням Swarovski.

3 День (вівторок)

За додаткову плату (70 євро дор., 60 євро дитина) Екскурсія «Віденський ліс» Ви проїдете по південних передмість Відня, відвідайте монастир Хайлигенкройц, прогуляєтеся з гідом по курортному містечку Баден, знаменитому своїми термальними водолікарнями, побачите замок Ліхтенштайн, подорож по мальовничих дорогах Віденського лісу, відвідування чинного середньовічного монастиря Святого Хреста, поїздку до сумнозвісного мисливського будиночка Габсбургів - Майерлинг, екскурсію по затишному курортному термальному містечку Баден, де Ви побачите міс та, пов'язані з життям і творчістю великих композиторів Моцарта і Бетховена. Відвідання найбільшого підземного озера в Європі (за доплату 10, - € / чол) дасть Вам повне уявлення про це чарівному регіоні. (4 години)

4 День (середа)

Ранок. За додаткову плату (EUR 140, - дор. / EUR 105, - дит. До 11 років). Екскурсія «Дорога замків Штирії». Ви зробите невелику прогулянку по середньовічному місту Хартберг, а також відвідайте один з населених і нині замків - замок Херберштайн. Заснований в 1215 р ,, замок має власний зоопарком і старовинним парком троянд. Ви зможете взяти участь в cake-show: самостійно приготувати традиційний австрійський десерт (нагадує російський пряник), а поки ваш шедевр буде випікатися, гостинні господарі запропонують Вам зробити паузу з кавою / чаєм та солодощами. Екскурсія продовжиться в Граці - столиці Штирії, другому за величиною місті Австрії. Всесвітня організація ЮНЕСКО оголосила історичний центр міста об'єктом світової культурної спадщини. Тут Ви побачите руїни замку Шлоссберг, церква Домкірхе, Годинну вежу, серце якої б'ється для міста, починаючи з 1712 року, всі ще з оригінальним годинниковим механізмом і одним з найстаріших дзвонів країни (одна тисяча триста вісімдесят два). Екскурсія розрахована на цілий день. Повернення до Відня ввечері.

5 День (четвер)

Переїзд в Зальцбург (ж / д). Ви можете вибрати будь-який потяг у зручний для вас час. Після прибуття в Зальцбург самостійний трансфер в готель. Вільний час.

6 День (п'ятниця)

Екскурсія Hop On Hop off в Зальцбурзі. Оглядова екскурсія по місту на комфортабельному атобусі з аудіо коментарями на дев'яти мовах, вкл. російська. Ви можете виходити з автобуса на будь-який з 12ти зупинок, оглядати визначні пам'ятки і продовжувати маршрут на наступному автобусі. Квиток дійсний протягом одного дня, автобуси ходять кожні півгодини з 09:00 до 18:00 (згідно з розкладом). Ви зможете побачити: Центральний вокзал, церква Св. Андрія, палац і сади Мірабель, пам'ятник Моцарту, монастрь капуцінеров, Будинок Моцарта, Ворота Зигмунда, палац Леопольдскрон, палац Хеллбрунн, павільйон «Звуки музики» і багато інших.

7 День (субота)

Переїзд із Зальцбурга в Вен у. Ви можете вибрати будь-який потяг у зручний для Вас час. Після прибуття до Відня самостійний трансфер в готель.

Вечір. За додаткову плату (EUR 7 0, - дор. / EUR 6 0, - дит. До 11 років): Екскурсія Вечірня Відень.

У Вас буде можливість помилуватися на Відень в світлі вечірніх вогнів з оглядового майданчика на горі Каленберг, звідки відкривається панорамний вид на місто. Після екскурсії Вас чекає вечеря в одному з ресторанів Хойрігер у виноробному районі Грінцинг. Вечеря і келих вина / соку входять у вартість. (4 години)

8 День (неділя)

Трансфер в аеропорт Відня.

* Закриті дати: 27.12.15 - 03.01.16 (всі готелі), 08.11.15 (o тель Interciry)

ВАРТІСТЬ ПРОГРАМИ

Ціни вказані на людину в EUR

ГотельЗаїздиDBLSNGLДитина

(2-12 років)

в DBL

3-ий дорослий

на доп. ліжку в DBL

Arcotel Wimberger 4 * Super, Відень01.11.15-20.11.15

03.01.16-20.03.16

635

635

944

944

182

182

626

626

Intercity 4 *,Відень01.11.15-20.11.15

10.01.16-20.03.16

581

581

820

820

On request On request

У вартість пакету включено:

  • груповий трансфер аеропорт у Відні - готель у Відні аеропорт у Відні (під будь-який рейс);
  • сніданки;
  • 4 ночі + 1 ніч в готелі на вибір у Відні;
  • 2 ночі в готелі 4 * в Зальцбурзі (Hotel Wyndham, Europa або аналогічний);
  • автобусна оглядова екскурсія по Відні, вкл. вхідні квитки в палац Шонбрунн;
  • екскурсія Hop on Hop Off в Зальцбруге;
  • ж / д квиток на поїзд Відень - Зальцбург - Відень (2 клас);
  • медична страховка;

Додатково оплачується:

  • авіапереліт Київ - Відень - Київ, а / к «МАУ», вартість - від 215 євро;
  • віза для дорослого 65 євро, для дитини -30 євро

Новости