Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Далекий велотуризм

  1. Дравською веломаршрут
  2. Копер - Ізола - Піран - Порторож - Сечовельскіе солеварні
  3. Ратеч - Краньська Гора - Есеніце
  4. Маршрут вздовж Мури

Словенія пропонує кілька мальовничих далеких маршрутів. На півночі ви можете потрапити до Словенії за міжнародним маршрутом уздовж Драви, а любителі середземноморських маршрутів можуть подорожувати по знаменитій Паренцане уздовж морського узбережжя. Також ви можете відправитися через альпійські ландшафти і вздовж річки Мури.

Також ви можете відправитися через альпійські ландшафти і вздовж річки Мури

Дравською веломаршрут

Дравською велосипедний маршрут є частиною міжнародного маршруту, який починається біля витоків річки Драва в Італії. У Словенії річка Драва принесе велосипедистам радість і зажадає від них докласти зусиль на переходах Либице або ВІЛ до Марібор, або прямо до Птуя і Орможа - в цілому близько 129 км.

Траса помірної складності проходить в основному по локальним асфальтових дорогах. Підходить для рекреаційного велоспорту і для трекінгових велосипедів.

Дізнатися більше

Копер - Ізола - Піран - Порторож - Сечовельскіе солеварні

Знаменитий маршрут Поречанка (Паренцана) проведе вас через коротке, але неймовірно різноманітне словенське узбережжі. Маршрут проходить уздовж колишньої залізничної вузькоколійки між містами Трієст (Італія) і Пореч (Хорватія) і підходить для велосипедного та пішохідного руху. Це ідеальне місце для сімейного екскурсії або активного відпочинку під час канікул.

Дізнатися більше

Ратеч - Краньська Гора - Есеніце

Один з найкрасивіших словенських велосипедних маршрутів веде від Ратечечерез Краньська Гору, уздовж Гозд Мартуляка в Мойстрану. Маршрут дуже мальовничий і частково проходить по покинутій залізниці, через численні мости. Майже весь шлях прокладений в стороні від автомобільного руху. Без важких підйомів, з привалами для перекусів і упорядкованими зупинками для відпочинку, він відмінно підходить для дітей.

Дізнатися більше

Маршрут вздовж Мури

Серед поціновувачів веломаршрут уздовж Мури вважається одним з найкрасивіших маршрутів по берегу річки в альпійському регіоні. Завдяки своїм характеристикам - невеликий перепад висот і маса «кулінарних» зупинок - цей веломаршрут і справді стане справжнім задоволенням. Він починається в Національному парку Високе Туре і через Градец направляється до Муре, до виноробному регіону і області термальних курортів.

Дізнатися більше

Новости