Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Топ-5 додатків для бізнесу за версією мате

Уже навіть важко пригадати день, коли софт почав активно кочувати з громіздких ПК на зручні, компактні і доступні мобільні пристрої. Минув час, і орієнтованість розробників на мобільні платформи виросла в рази. Оперативність, мобільність, комунікативність - це лише основні переваги впровадження мобільних додатків в ваш бізнес. Існує маса аналогів офісних додатків, які ви можете завантажити на свій смартфон.

Всі новини та новинки
світу мобільних технологій

Мате підібрала топ-5 програм, які відкривають нові можливості для вашої роботи і бізнесу.

SignEasy. Додаток, який допоможе залишити підпис на електронних документах. Варто лише раз за допомогою стилуса або пальця розписатися в програмі - і вона зможе додавати в кожен документ вашу унікальну підпис.

Camscanner. Чи часто ви стикалися з тим, що необхідно ознайомитися з документом, внести в нього правки або відправити кому-небудь, але у вас є тільки друкований варіант? Якщо під рукою смартфон, вам допоможе ця програма. Слід лише сфотографувати текст, і він відобразиться на екрані як документ, який можна зберегти, відправити або виправити.

Locale. Цей додаток може змінювати параметри телефону в залежності від його місцезнаходження. Наприклад, ви перебуваєте в конференц-залі на нараді - в цьому випадку смартфон перейде на повністю беззвучний режим, щоб не перервати збори вашої улюбленої мелодією дзвінка. Телефон вимкне мобільний передачу даних і підключиться до домашнього WI-FI.

Flow. Тут функціонал безпосередньо стосується ведення вашого бізнесу. Додаток дозволяє створювати завдання, контролювати їх виконання, встановлювати терміни і багато-багато іншого. Можна сказати, це платформа для будь-яких форм бізнесу.

MyScript Calculator. Звичайно ж, бізнес - це завжди гроші. І вважати їх доводиться регулярно, вдаючись до складних формул розрахунку прибутку, податків і ефективності. Цей додаток дозволяє написати від руки математичний розрахунок будь-якої складності і відразу отримати відповідь. Дана програма також може стати в нагоді інженерам і студентам.

Стає зрозуміло, що мобільні платформи дозволяють виходити за рамки звичних нам форм ведення бізнесу. Тепер можливості стають набагато ширше, і весь ваш бізнес можна помістити в одному мобільному пристрої.

Для того щоб ознайомити всіх бажаючих з новими можливостями ведення бізнесу, 26 квітня 2016 року в Москві пройде IV міжнародна бізнес-конференція, присвячена новітнім розробкам в індустрії мобільних додатків і IT-технологій, - MATE 2016.

Реєструйтеся для участі! Продаж квитків онлайн вже почалася!

26 квітня 2016 року, Москва, «Корт'ярд бай Марріотт Москва Сіті Центр».

сайт: http://www.mate-expo.ru/ru

Чи часто ви стикалися з тим, що необхідно ознайомитися з документом, внести в нього правки або відправити кому-небудь, але у вас є тільки друкований варіант?

Новости