Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Названі перші версії аварії автобуса з українцями в Болгарії

  1. АВТОР:
  2. Орфографічна помилка в тексті:

7 липня 2011, 17:19 Переглядів: 7 липня 2011, 17:19 Переглядів:   Автобус з українцями перекинувся

Автобус з українцями перекинувся.

Подорож по Болгарії для десятків українців обернулося катастрофою - недалеко від міста Варна в середу ввечері перекинувся туристичний автобус, в якому знаходилося близько 40 наших туристів. На жаль, не обійшлося без жертв.

Як розповів "Сегодня" перший секретар з консульських питань українського посольства в Болгарії Олександр Кравченко , За однією з версій, трагедія сталася через несправність автобуса, по другий - водій-українець не впорався з керуванням і вилетів за межі дороги.

"Туристи відпочивали в районі Бургаса, - Автобус чернівецької туркомпанії" Онікс- тур "Прямував в Україну, через Варну. В аварії загинула громадянка Білорусі Наталія Кожукарь. Є інформація, що вона проживала в Україні разом зі своїм чоловіком. В аварії постраждала її дочка, Юля, їй потрібно зробити операцію на нозі, за нею зараз доглядає її тато, Олег. У решти чотирьох постраждалих були легкі контузії, вони вже виписані з лікарні і чекають автобуса з Чернівців ".

У той же час в ЗМІ з'явилася інформація, що загинула туристка на ім'я Наталя Евдушак. Дипломати цю інформацію спростували. За їх словами, в постраждалій групі була дівчинка років 9-ти, Єва Евдошак, але з нею все в порядку. Вона вже виписана.

У компанії "Онікс-Тур" (організовує в основному автобусні тури по країнам Східної Європи) коментувати аварію відмовилися. Але, за словами нашого консула, директор фірми вже виїхав до Варни для з'ясування обставин.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Ви зараз переглядаєте новина "Названі перші версії аварії автобуса з українцями в Болгарії". інші кримінальні новини дивіться в блоці "Останні новини"

АВТОР:

Ігор Сєров

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Дякуємо! Повідомлення відправлено.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Новости