Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Надія Мейхер розповіла всю правду про своє особисте життя

Надія Мейхер. Фото з сайту www.via-gra.ru

Екс- "ВІА Гра" і телеведуча Надія Мейхер відзначила 30-річчя разом з коханим і двома дітьми - 9-річним сином Ігорем і новонародженою донечкою. програма "ТСН-особливе" довідалася, якими були 12 років з її 30, - з тих пір, як до Наді прийшла слава.

У середини 2000 року дівчина познайомилася з Валерієм Меладзе. Він виступав в Хмельницькому театрі, де вона співала в хорі. Від зірки Надія дізналася, що Костянтин Меладзе і Дмитро Костюк проводять кастинг до нової групи. Мейхер підготувала оголену фотосесію і послала знімки в Київ . Через кілька місяців її запросили в Москву.

ФОТО: Найспокусливіші і яскраві образи Надії Мейхер

Знаменитої Надя стала в один день - відразу після виходу першого кліпу "ВІА Гри" "Спроба №5".

Разом з Альоною Вінницькою Мейхер потрапила в перший ешелон зірок. Але не встигла співачка насолодитися славою, як завагітніла від одруженого московського бізнесмена. Він допоміг їй зрозуміти істину: розраховувати можна лише на саму себе. Сина Надя назвала на честь батька Ігорем. Через місяць повернулася з Італії мама Наді (жінка поїхала на заробітки ще за часів навчання в школі дочки).

Співачка залишила сина на неї і повернулася до "ВІА Гри". Мейхер ще двічі піде з групи: заради телебачення і другої вагітності.

За роки роботи в "ВІА Грі" розкішної брюнетки приписували романи з найвпливовішими політиками і бізнесменами. Але її серце залишалося вільним. Дівчина подорослішала і вже шукала справжнього чоловіка.

Три роки тому пітерський бізнесмен Михайло Уржумцев, відомий в Росії виробник жіночої білизни, запросив пишногрудих дівчат з "ВІА Гри" знятися в рекламі своєї продукції. Побачивши Надю, він закохався. Згодом Михайло зізнався, що його серце полонив український акцент красуні.

Через кілька тижнів вони спробували жити разом. Вона літала до нього в понеділок і середу, а він до неї на вихідні. Через два роки бурхливого роману Надя завагітніла.

Минулої осені преса повідомляла, що Уржумцев кинув Надю, тому як вона чекає дитину. Але Михайло все так же прилітає на вихідні. Вона його зустрічає в аеропорту. У березні у пари народилася дівчинка. Щасливий батько купив для дитини колиска і забрав дружину додому вже через два дні після пологів.

Великого свята на честь свого 30-річчя Мехер не влаштовувала. Не до того - потрібно годувати доньку. Штучного харчування Надія не визнає.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Новости