Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Гонтарева в Одесі вразила своїм зовнішнім виглядом: ЗМІ дізналися, скільки їй це коштувало

На відкритті 9-го Одеського міжнародного кінофестивалю була помічена покращала і схудла екс-глава Національного банку України Валерія Гонтарєва.

На червоній доріжці вона позувала в компанії своєї невістки (дружини старшого сина Антона) Валерії Томашевської.

Де і як схудла Гонтарева, з'ясувало видання "Країна" .

Так, в лютому 2018 року його внесла зміни в свою декларацію, розмістивши на сайті Національного агентства з попередження корупції документ. Колишня глава НБУ вказала, що витратила 372 тис. 546 гривень на курс лікування в Hospital Kalari Kovilakom (Індія).

Як з'ясувалося, клініка аюрведи Каларі Ковілаком знаходиться в палаці королівства Венгунад (Північна Керала, Індія) і спеціалізується на очищенні організму, антистрес і контролі ваги. Гонтарева провела там, як мінімум 28 днів, судячи з задекларірованим засобів.

На відкритті 9-го Одеського міжнародного кінофестивалю була помічена покращала і схудла екс-глава Національного банку України Валерія Гонтарєва

Палац аюрведи Kalari Kovilakom

Як зазначено на офіційному сайті, Hospital Kalari Kovilakom - це аюрведическая клініка №1 у всьому світі. Автентична, ефективна і високопрофесійна аюрведа (традиційна система індійської медицини). Їх слоган: "Строго, дорого і бездоганно!"

Ціни тут не з дешевих і залежать від обраного номера (а всього їх тут 20). Найдешевша двотижнева програма в звичайній одномісній палаті буде коштувати як мінімум € 6057.

Пропоновані пакети: Манашанті - програма антистресу (14 днів), Панчакарма - очищення й омолодження (21 або 28 днів), Стханлякіна Чікітса - зниження ваги (21 або 28 днів) і Расаяна Чікітса - довголіття і противовозрастная (28 днів).

Судячи з того, що Гонтарева витратила близько € 12000, то пробула вона тут більше 20 днів і жила в одномісному номері. Програму вибрала або очищення й омолодження, або зниження ваги.

У клініці є обов'язкове правило - дотримуватися всіх розпоряджень лікаря і строгі правила лікування і дисципліни (ранній підйом, 5 сесій йоги щодня, індивідуальне аюрведічеськоє харчування). Куріння, тим більше алкоголь, категорично заборонені - помітять - виженуть.

Харчування тут строго вегетаріанське з натуральних продуктів, засоби гігієни - з трав'яний пасти і трав'яних екстрактів. Єдине "сучасне" виняток - кондиціонери в номерах.

як повідомляв OBOZREVATEL , НАПКА знайшло порушення в е-декларації Гонтаревої.

Все найцікавіше з життя Меган Маркл - читайте у нас в Instagram !

Новости