Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Траси для фрірайду і новий аквацентр - в Валь-ді-Фасса

У новому зимовому сезоні італійський регіон Валь-ді-Фасса (Val di Fassa), розташований в самому серці Доломітових Альп, підготував подарунок усім любителям екстремальних відчуттів - дві нові зони для фрірайду.
Одна з них, Col Margherita Freeride Experience, знаходиться на курорті Сан-Пеллегріно (San Pellegrino) та являє собою трасу для вільного катання, що є першою офіційною в своєму роді в регіоні Трентіно. Траса довжиною більше 800 метрів має розмітку, хорошу видимість і регулярно перевіряється гірськими службами на предмет якості снігового покриття.
Col Margherita Freeride Experience розташована на північному схилі Col Margherita, до неї можна легко дістатися за допомогою однойменної канатної дороги, повідомляє сайт регіону.
Друга офіційна траса для фрірайду, Toè, знаходиться в сонячному районі Belvedere в Канацеи (Canazeii). Перепад висот на цій кілометровій трасі складає більше 300 метрів. Любителів фрірайду тут чекають не тільки сильні емоції, а й захоплюючі види.
Одночасно збільшуються можливості apres-ski курорту. У Канацеи (Canazei) відкрився новий великий аквацентр площею понад 2400 квадратних метрів, де можна поплавати у великому басейні з водоспадами, зустрічною течією і джакузі, а також насолодитися біоклиматичними процедурами спа-салону Eghes, заснованими на принципах древніх римських бань. А для маленьких гостей курорту є окремий басейн-"для малечі". У новому зимовому сезоні італійський регіон Валь-ді-Фасса (Val di Fassa), розташований в самому серці Доломітових Альп, підготував подарунок усім любителям екстремальних відчуттів - дві нові зони для фрірайду Версія для друку

Новости