Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

ЗМІ дізналися, де Порошенко з родиною зустріне Новий рік

цею материал Доступний по-русски

Рішення відсвяткувати Новий рік в Карпатах, а не закордоном Порошенко прийняв нібито щоб уникнути "залпу критики напередодні виборів".

Рішення відсвяткувати Новий рік в Карпатах, а не закордоном Порошенко прийняв нібито щоб уникнути залпу критики напередодні виборів

На території є ресторан, канатна дорога і розплідник з тваринами / фото: 24daily.net

Новорічну ніч президент Петро Порошенко з сім'єю проведе в зимовій резиденції "Синьогора" в селі Гута Богородчанського району Івано-Франківської області (60 км від міста).

Про це повідомляє " Страна.ua "З посиланням на джерела на Банковій.

Видання зазначає, що рішення відсвяткувати Новий рік в Карпатах, а не закордоном Порошенко прийняв нібито щоб уникнути "залпу критики напередодні виборів".

фото: 24daily.net

Читайте також Порошенко з дружиною помітили в елітному київському ресторані - відзначали день народження Луценко (фото, відео) "На території є ресторан, канатна дорога і розплідник з тваринами. За деякими даними, загальна площа всіх приміщень сягає 5000 кв.м. Навпаки резиденції розташований великий ставок з коропами і фореллю, там же плавають дикі качки. Окремо варто православна каплиця. До речі, біля президентської дачі, в 600 метрах - вертолітний майданчик, поєднана з основною будівлею міні-автобаном ", - пише видання.

У цій же резиденції любив святкувати Новий рік екс-президент країни Віктор Янукович. На її перебудову він витратив 30 млн грн. Влітку 2014 го "Синьогору" вирішили передати народу і відкрити для екскурсій.

Нагадаємо, що на минулий Новий рік президент і його гості протягом семи днів і шести ночей відпочивали на Мальдівських островах в п'ятизірковому курортному готелі. Під час Неафішована різдвяного відпочинку на Мальдівах з 1 по 8 січня президент Петро Порошенко орендував окремий острів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Новости