Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

затишний Гурзуф

З кожним роком все більше росіян відвідують влітку Крим. Зазвичай ми сім'єю або з друзями відвідуємо не росіяни курорти, але цікавість узяла верх. Знайомі підказали відвідати Гурзуф. Це милий аккуратненький селище, що потопає в зелені і оточений горамі.Поехалі самостійно, без турагентств, оскільки хотілося відчути це міні-подорож всією душею, як в дитинстві (коли батьки, напевно, всіх сімей возили своїх чад до Криму на поїздах або на авто) . Добиралися на літаку. Невеликі пляжі з дрібною галькою, чисте море, тихі звивисті вулички, за якими приємно пройтися ввечері - це прекрасний варіант для спокійного сімейного відпочинку.

Невеликі пляжі з дрібною галькою, чисте море, тихі звивисті вулички, за якими приємно пройтися ввечері - це прекрасний варіант для спокійного сімейного відпочинку

За тиждень перебування в Гурзуфі ми, звичайно ж, вивчили майже всі кафешки на узбережжі і маленькі вимощені каменем вулички з їх сувенірними крамницями, магазинчиками трав, кримських вин та інше. Щоб відпочинок не був нудним, вирішили відправитися на екскурсію. Відвідали знаменитий Воронцовський палац і Ластівчине гніздо. Трохи погуляли по узбережжю Ялти. Взагалі екскурсійних пропозицій дуже багато (прямо вздовж узбережжя стоять намети), і будь-хто зможе знайти щось собі до смаку. Що стосується цін: повечеряти в кафе можна цілком недорого і смачно, але екскурсії пропонують за цінами Краснодарського краю, а якість нижче ... Можливо, це ми розпещені сервісом, хоча хотілося б, щоб і в нашій країні було відпочивати комфортно і за розумною ціною .

В цілому, відпочинок вийшов веселим і приємним. Інтрес буде повернутися туди через час.

Новости