Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Відпочинок в Гурзуфі - Оренда квартир, будинків, готелі, приватний сектор, без посередників

Приблизно 11 кілометрів на схід від Ялти розташувався барвистий селище міського типу Гурзуф. Він розташований в гирлі річки Авунда на березі чорного моря. Відомо, що на цій місцевості в давнину багато століть проживали таври. Це селище був найважливішим стратегічним об'єктом, його дуже ретельно охороняли мешканці Криму (візантійці).

Сьогодні ж тут розташовані санаторії, пансіонати, готелі Гурзуфа. Сюди щороку приїжджає безліч туристів бажаючих відпочити і оздоровитися. На його території знаходиться два безкоштовних міські пляжі, які відносяться до санаторіїв. Пансіонати Гурзуфа також мають свої територіальні доглянуті пляжі, де Ви зможете отримати необхідні послуги. Деякі пляжі мають розташування поруч з дитячим оздоровчим табором і заповідними горами «Адалари».

На набережній довгою в один кілометр знаходиться ряд кафе, дитячих атракціонів, ігрових автоматів. Також на території селища є готелі Гурзуфа, дискотеки, водні атракціони, дайвінг, прогулянки на яхті, екскурсії по Криму, бари, їдальні тощо. Хоча ціни на відпочинок в Гурзуфі в літню пору значно вище, однак Ви отримаєте масу задоволення. Крім захоплюючого відпочинку Ви можете також відвідати пам'ятки цього селища. А саме гори Адалари і Ведмідь, а також музей Чехова.

Якщо Ви приїдете відпочивати в приватний сектор Гурзуфа, тоді Вам, звичайно ж, необхідно харчування. Тут є безліч кафе і барів представляють в своєму меню страви східної та української кухні. Також Ви можете звернутися до їдальні, щоб взяти їжу з собою або перекусити на місці і, звичайно ж, ринок, де можна знайти свіжі овочі, фрукти, соління, рибу тощо.

Крім готелів надається подобова оренда житла в Гурзуфі і тривала оренда житла в Гурзуфі. Це говорить про те, що незалежно від того на який час Ви вирветься на відпочинок, в будь-якому випадку будуть надані вигідні умови саме для Вас. До того ж оренда квартири в Гурзуфі це зручність, комфортабельність, затишок і всі необхідні умови для гарного відпочинку. А для любителів живої природи і свіжого повітря як на дачі, можлива оренда будинку в Гурзуфі, де Ви зможете щоранку насолоджуватися сходом і щовечора спостерігати за заходом сонця. Ціни на надане житло коливаються від 60 до 120 гривень, все залежить від наданих зручностей.

Приблизно 11 кілометрів на схід від Ялти розташувався барвистий селище міського типу Гурзуф

Новости