Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Розмальовки: Губка Боб

Ні для кого не секрет, що розфарбовувати - одне з найулюбленіших дитячих занять. Пропонуємо вам розмальовки Губка Боб, створені за мотивами американського мультсеріалу «Губка Боб Квадратні Штани». Дія мультфільму відбувається в Тихому океані, де існує вигадане місто Бікіні-Боттом, а жителі його - морські тварини і риби. У Бікіні-Боттом, як в будь-якому населеному пункті, є транспорт, центральні і спальні райони, громадські місця для розваг, в'язниця і т.д. Географія околиць міста також досить багата: пишні ліси, річки, скелясті береги і печери, луки і багато іншого. Сюжет мультфільму заснований на пригоди Губка Боб і його друга Патріка, які відправляються в Шелл Сіті, щоб відшукати вкрадену корону Нептуна. Друзі потрапляють в найвіддаленіші куточки океану, Западину, де мешкають монстри, проте з усіх випробувань вони виходять переможцями.

З морського дна ми переселили веселих героїв мультфільму на звичайні аркуші паперу, щоб ваш малюк міг максимально проявити свою фантазію. Адже не секрет, що розфарбовувати для дитини - дуже корисно. Починати вчити дитину користуватися фломастерами і олівцями можна вже з двох років. Це відмінний привід запам'ятати назви основних кольорів, а також предмети, що мають в своєму складі певну колірну гамму. Нехай спочатку малюк не буде дотримуватися кордону малюнків, «вилазити» за контури, розфарбовувати волосся помаранчевим, а губи - зеленим. Гра квітами дуже корисна для розвитку нестандартного мислення. Ми занадто часто нав'язуємо дітям свої уявлення про світ. Що якщо вони «бачать» його інакше? розмальовки Губка Боб якраз спонукають до такого унікального творчості, оскільки багато героїв мультсеріалу але неіснуючі насправді. Значить, їх можна прикрасити як завгодно! Головне, що під час цього заняття діти вчаться посидючості, уважності, акуратності. Намагаючись не вилазити за контури малюнків, малюк «набиває руку» для майбутнього листи, а, отже, він швидше і правильніше навчиться писати.

розмальовки - що памперси. Розмалював і викинув. Якщо вдома є необхідна оргтехніка, ви можете розмальовку Губка Боб роздрукувати на окремих аркушах і «підкинути» малюкові нові варіанти картинок у міру потреби. Дітки старшого віку, які вміють поводитися з комп'ютером, можуть розфарбовувати прямо на екрані, використовуючи комп'ютерні функції.

Загалом, застосувань розмальовки можна знайти безліч. Нехай ваша дитина розмальовує цей світ всіма кольорами веселки. Тоді і життя він буде сприймати веселіше і легше.

Натискайте на картинки нижче, щоб безкоштовно роздрукувати розмальовки Губка Боб.
Натискайте на картинки нижче, щоб безкоштовно роздрукувати розмальовки Губка Боб Морська зірка

Розфарбування Патрік Стар

Спанч Боб зі своїм кращим другом зіркою Патріком: Спанч Боб зі своїм кращим другом зіркою Патріком:

Розфарбування Спанч Боб: Розфарбування Спанч Боб:

Незвичайна розфарбування з Губкою Бобом: Незвичайна розфарбування з Губкою Бобом:

Радісний Губка Боб: Радісний Губка Боб:

Лабіринти-розмальовки з героями мультфільму:

Що якщо вони «бачать» його інакше?

Новости