Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

UTS Group Перевезення вантажів в Ізраїль, Перевезення з Ізраїлю. +38 (067) 560-47-42

  1. способи доставки
  2. UTS Group - досвідчений партнер для серйозного бізнесу

Держава Ізраїль - це країна в південно-західній частині Азії

Держава Ізраїль - це країна в південно-західній частині Азії. За заявою ООН - це держава з високорозвинутою економікою. За останніми даними Ізраїль займає 55 місце в світі за рівнем розвитку економіки. Такі показники пояснюються різними факторами, серед яких і добре налагоджена міжнародна торгівля. Але, незважаючи на безпосереднє сусідство з такими країнами як Єгипет, Ліван, Сирія, Йорданія, Сектором Газа, основними торговими партнерами Ізраїлю є Китай, США, Нідерланди, Туреччина, Швейцарія, Бельгія, Німеччина. Останнім часом і з Україною налагоджено стабільний товарообмін.

способи доставки

Основна частина міжнародних вантажоперевезень в Ізраїлі доводиться на морської і авіа транспорт. Можливі способи доставки в / з Ізраїлю і шляхом залучення вантажних автомобілів. У цьому випадку використовують поромну переправу з Туреччиною . Однак, такий спосіб на поточний момент не отримав популярності при доставках в Європу, Україну, Росію, Казахстан та інші країни. Основною причиною, стала відсутність регулярного поромного сполучення, істотне збільшення термінів доставки. До того ж, за вартістю доставка з Ізраїлю в ту ж Україну за допомогою автотранспорту буде в рази дорожче, ніж при використанні морських контейнерних перевезень. Основна частина міжнародних вантажоперевезень в Ізраїлі доводиться на морської і авіа транспорт В Ізраїлі досить на високому рівні розвинена морська портова інфраструктура. Характерною особливістю логістики цієї країни - постійне просування автоматизації, впровадження софта для управління логістичним процесом, мінімізація людського фактора. Активно беруть вантажі і оформляють на експорт найбільші морські ворота Ізраїлю: Ашдод, Хадер, Хайфа та Ейлат. Для оптимізації логістичних процесів Ізраїль використовує потужності транзитних портів Акаба в Йорданії, Олександрія і Порт Саїд в Єгипті.

Доставка вантажів з Ізраїлю

UTS Group за допомогою морських контейнерних перевезень Ізраїль-Україна відправляє найрізноманітніші товари: обладнання, техніка, медикаменти, різну літературу, косметика, хімія різного класу небезпеки та інші вироби готові до споживання і виробництва. Вага і обсяг однієї поставки морем не обмежений. .cls-1 {fill: # dfe6f0; opacity: 0.1; } Різноманітність типів контейнерів, доступних UTS Group для перевезення з Ізраїлю, дозволяє доставляти вантажі і під температурним режимом, і на відкритих платформах, і в контейнерах 20 і 40 футів, в т.ч. підвищеної місткості. Якщо Ваш вантаж за розмірами або вагою перевищує можливості розміщення в стандартних морських контейнерах - наші співробітники організовують і реалізують комплексне обслуговування необхідне для успішної перевезення морем такого вантажу, в т.ч .:

  • проконтролюють оптимальне розміщення на спеціальній платформі;
  • забезпечать надійне кріплення вантажу;
  • захист від несприятливих погодних умов ,;
  • повне документальне оформлення та інше обслуговування.

Можливості нашої компанії не обмежуються доставкою карго морем Ізраїль-Україна. Наша агентська мережа дозволяє виробляти доставку вантажів в великі порти світу, серед них: Канада, США, країни Балтики, Арабські Емірати, Голландія та інші. Можливості нашої компанії не обмежуються доставкою карго морем Ізраїль-Україна Не менш затребуваним способом доставки вантажу з Ізраїлю є авіаперевезення. Для цього в країні функціонує такі міжнародні аеропорти: в Ейлаті, Тель-Авів, овде, Єрусалимі і Лод. Безсумнівно, транзитний час авіадоставки в / з Ізраїлю набагато швидше в порівнянні з морськими перевезеннями, але існують обмеження по вазі і габаритам вантажів, доступних до перевезення по повітрю. Досить вигідно літаком перевести в / з Ізраїлю вантажі вагою від 100 кг. Тут Ви істотно виграєте і в часі доставки, і оформлення, а також очікування на терміналі до навантаження. За вартістю ціна буде трохи вищою морського перевезення, але переваги перевезення літаком невеликої партії карго на обличчя. Особливо затребувана транспортування високотехнологічної техніки, дорогого обладнання, медикаментів, хімічних реагентів, продуктів харчування преміум-класу. Транзитний час авіадоставки з Ізраїлю в Україну або в зворотному напрямку складе близько 2-3 дня.

Вартість доставки Вашого вантажу

Наша команда в стислі терміни надасть Вам вартість перевезення з урахуванням Ваших вимог, при цьому запропонує найбільш оптимальний варіант транспортування для отримання прийнятною для Вас ціни.

Залиште свій контакт і ми з Вами зв'яжемося

Завдяки багаторічному досвіду роботи з перевезення вантажів у напрямку Ізраїль, ми можемо якісно доставити абсолютно будь-який вантаж.

Одним словом, налагоджена UTS Group логістична схема доставки вантажів в / з Ізраїлю має високий рівень транспортного обслуговування як комбінованих перевезень, так і доставку одним видом транспорту морським або авіа.

UTS Group - досвідчений партнер для серйозного бізнесу

Ні для кого не секрет, що будь-яка міжнародна доставка вантажу повна безлічі нюансів, які обов'язково необхідно врахувати для успішного транспортування вантажу. Не виключенням є і Ізраїль.

Злагоджена робота всіх учасників процесу, яка забезпечується грамотною координацією відповідальними співробітниками UTS Group, дозволяє досягати високих результатів транспортного обслуговування клієнтів нашої компанії

Наші замовники переконалися і не раз, в компетентності персоналу UTS Group і комплексному підходу до кожного транспортного замовлення. В рамках реалізації перевезення вантажів з Ізраїлю наша компанія забезпечує ряд необхідних заходів для успіху доставки, в т.ч .:

  • Забір вантажу у відправника в морський порт / аеропорт Ізраїлю в залежності від умов поставки по Вашому торговому контрактом = "bold">
  • Документальне оформлення для дозволу на навантаження на борт транспортного засобу = "bold">
  • Безпосередньо фрахт = "bold">
  • Комплексне експедирування в порту / аеропорту призначення або транзиту = "bold">
  • Митне оформлення = "Bold">
  • Подальша доставка в пункт (країну) призначення = "bold">
Прозорість і відповідальність у роботі дозволяють нам вибудовувати довгострокові партнерські відносини з нашими замовниками.

UTS Group не раз довівши на практиці свою компетентність і надійність - стає генеральним перевізником своїх клієнтів, серед яких як українські компанії, так і компанії Ізраїлю, Казахстану, Туреччини, Грузії, країн ЄС та багатьох інших. У Вас є прекрасна можливість залишити в минулому турботи по забезпеченню транспортом Ваших імпортних / експортних контрактів - все це ми беремо на себе і гарантуємо якісне виконання!

Новости