Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Міжнародні авіаперевезення вантажів

  1. вартість
  2. переваги
  3. напрями
  4. Наші послуги

Міжнародні вантажні авіаперевезення - це найбільш швидкий спосіб доставити товар від відправника до одержувача і звести до мінімуму ризики його пошкодження в дорозі. Міжнародна авіадоставка нерідко є єдиним рішенням для бізнесу, успішність якого залежить від швидкості поставок.

Міжнародна авіадоставка нерідко є єдиним рішенням для бізнесу, успішність якого залежить від швидкості поставок

вартість

* Мінімальна вага - 30 кг

Оформлення накладної - 750 рублів.
1 м3 = 167кг.

вартість залежить від маршруту, характеру вантажу термінів і комплексу додаткових послуг.

переваги

Оскільки вантажні міжнародні перевезення являють собою переважно прямі рейси, то вони відрізняються високим рівнем безпеки вантажу в дорозі, який гарантує його збереження від втрати і пошкоджень на всьому шляху проходження. Навіть у випадках, коли перевезення передбачає перенесення посилки в інший літак, гарантія її безпеки залишається на тому ж високому рівні - стороннім особам вхід на територію вантажних терміналів аеропортів заборонений.

Ще однією перевагою міжнародних авіаперевезень є зручність даного способу для відправника. Тут відсутні особливі вимоги до ваги і обсягу вантажів, що транспортуються. Обмеження за даними параметрами у різних авіакомпаній не надто суворі.

Міжнародні авіаперевезення вантажів з Москви - один з головних напрямків діяльності компанії «ТрансКом-Авіа». Ми допоможемо вам своєчасно, безпечно і надійно доставити вантаж по країні, в Європу, США, Південно-Східну Азію і держави ближнього зарубіжжя. Завдяки широкій агентській мережі і прямими угодами з великими світовими авіаперевізниками, ми пропонуємо авіадоставку за вигідними тарифами.

напрями

міжнародні вантажні авіаперевезення - одне з провідних напрямків діяльності нашої компанії. Ми пропонуємо доставку з Росії в США, Європу, країни Південно-Східної Азії, ближнє зарубіжжя - Казахстан, Україна, Білорусь, Вірменію та ін.

Ми пропонуємо доставку з Росії в США, Європу, країни Південно-Східної Азії, ближнє зарубіжжя - Казахстан, Україна, Білорусь, Вірменію та ін

Наші послуги

У нашій компанії ви можете замовити міжнародну авіа транспортування будь-яких вантажів:

  • небезпечних, швидкопсувних, що вимагають спеціальних умов перевезення;
  • негабаритних і великовагових;
  • генеральних і інших.

Пропонуючи послуги міжнародних вантажних перевезень, ми гарантуємо професійний сервіс на всіх етапах співпраці - від бронювання рейсу і оформлення необхідної документації, до інформування про завершення доставки. Ми надаємо своїм клієнтам кваліфіковані консультації та вирішуємо будь-які питання, які виникають в процесі транспортування посилки.

У нас ви також можете замовити ряд інших супутніх послуг:

  • страхування відправлень;
  • доставку «до дверей»;
  • перевезення чартерним рейсом;
  • організацію тимчасового зберігання на складах в Москві.

Вибираючи співпрацю з «ТрансКом-Авіа», ви можете розраховувати на своєчасну доставку потрібної продукції з Москви кінцевого споживача в іншому місті або області. Телефонуйте за вказаними на сайті телефонами!

Детальну інформацію по міжнародній транспортуванні та митним послуг ви можете отримати за телефонами:

  • +7 (915) 041-28-34,
  • +7 (910) 456-70-27,
  • +7 (495) 642-08-72,

або по електронній пошті: [email protected]

Новости