Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Міжнародна авіаперевезення вантажів

  1. Міжнародна авіаперевезення вантажів
  2. Переваги авіаперевезення вантажів

Головна » Новини »Міжнародна авіаперевезення вантажів

Міжнародна авіаперевезення вантажів

Завдання: яким видом транспорту скористатися, щоб в найкоротші терміни доставити свіжі екзотичні фрукти з одного в інший кінець землі?
Завдання: яким видом транспорту скористатися, щоб в найкоротші терміни доставити свіжі екзотичні фрукти з одного в інший кінець землі
Морським?

Наземним?

Занадто повільно.

На той час, як такий вибагливий вантаж, як фрукти, буде доставлений за місцем призначення, він зіпсуватися. Шкода витрачених грошей.

Повітряним транспортом? Та правильно! У тому випадку, коли треба доставити швидкопсувні продукти, в тому числі і фрукти, немає нічого кращого, ніж авіаперевезення вантажів .

Крім вантажів, що швидко псуються, за допомогою міжнародної авіаперевезення раціонально здійснювати доставку цінних вантажів, небезпечних вантажів, генеральних вантажів (це штучні вантажі, які перевозяться в упаковці), а також інших категорій вантажів, що вимагають термінової доставки, в перебігу короткого проміжку часу.

При цьому можливості авіаційного транспорту дозволяють перевозити практично будь-які вантажі, будь то меблі, електрообладнання, одяг, і навіть тварини .

Послуги з авіаперевезення вантажів здійснюється двома основними способами:

  1. шляхом включення вантажу в збірну партію авіавантажів;
  2. шляхом організації чартерного рейсу.

Перший спосіб більш поширений. Він передбачає доставку одним літаком в одному напрямку дрібногабаритних товарів різних вантажовідправників. За рахунок цього даний спосіб для кожного окремо взятого вантажовідправника виходить дешевшим, в порівнянні з організацією чартерного рейсу.

Послуги з авіаперевезення вантажів чартером використовується в тих випадках, коли неможливо здійснити відправку вантажу регулярними рейсами. При цьому між власником вантажу, фрахтувальником і авіаперевізником укладається договір чартерного рейсу, в якому передбачаються всі деталі доставки вантажу. Цей спосіб авіаперевезення вантажів більш індивідуальний, і тому коштує дорожче.

Взагалі авіаперевезення вантажів недешева річ. І це може здатися її недоліком. Але він з лишком компенсується рядом переваг.

Переваги авіаперевезення вантажів

  • Оперативність. За рахунок відсутності в повітрі кордонів і допитливих митників, за рахунок випрямлення шляхів, коли транспорт з вантажем мчить в пункт призначення по прямій (а не рухається виключно по прокладених дорогах), доставка вантажів літаком здійснюється дуже швидко.
  • Частота авіарейсів. Так як вантажопотоки - це, можна сказати, кров економіки, кожен день в світі перевозять тисячі і тисячі тонн вантажів, в тому числі і за допомогою авіатранспорту. З цією метою відправка авіавантажів проводиться щодня, а іноді і по кілька разів на день.
  • Схоронність вантажів. Авіаперевезення вантажів - дуже безпечні з точки зору збереження вантажів. В аеропорту доступ до авіавантажами обмежений наземними службами безпеки. Під час польоту їм також нічого не загрожує.
  • Доставка в будь-яку точку планети. За допомогою авіаційного транспорту вантаж може бути доставлений будь-куди, в найвіддаленіше місце на Землі, аби там була злітно-посадкова смуга.

Є питання?

Отримайте детальну консультацію прямо зараз по телефону або замовте зворотний дзвінок

Телефонуйте:

+38 (044) 490-49-12
+38 (044) 499-62-28
+38 (044) 351-64-68
+38 (050) 367-97-07
+38 (067) 343-49-88

Дізнайтеся тариф

на перевезення вашого вантажу

Морським?
Наземним?
Повітряним транспортом?
Є питання?

Новости