Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Доставка з США | Перевезення і розмитнити вантаж з Америки - Лос-Анджелес, Сан-Франциско, Нью-Йорк, Лонг-Біч і інші міста

  1. Доставка збірних вантажів з США: Лос-Анджелес, Сан-Франциско, Нью-Йорк
  2. Чому доставку вантажів з США краще довіряти «Альтерн»?
  3. Терміни та вартість доставки вантажів з Америки
  4. Замовте доставку з Америки прямо зараз!

Ви часто робите онлайн-покупки в штатах? Однак швидкість доставки з Америки залишає бажати кращого?

Однак швидкість доставки з Америки залишає бажати кращого

Тепер це не проблема! Компанія «Альтерна» пропонує послуги швидкої і надійної доставки зі США в будь-яке місто Росії.

Доставка збірних вантажів з США: Лос-Анджелес, Сан-Франциско, Нью-Йорк

Компанія «Альтерна» вже не один рік займається доставкою збірних вантажів з США. Ми здійснюємо перевезення товарів самих різних габаритів з Лос-Анджелеса, Сан-Франциско, Лонг-Біч, Нью-Йорка та інших міст Америки. Щоб позбавити вас від будь-яких труднощів, пов'язаних з міжнародними перевезеннями, ми беремо на себе вирішення всіх питань з транспортування вашого відправлення: від опрацювання оптимальної логістики до митного оформлення.

Ми здійснюємо доставку з США до Владивостока або будь-який інший місто Росії (включаючи Хабаровськ, Іркутськ, Красноярськ, Новосибірськ, Омськ, Челябінськ, Єкатеринбург, Казань, Москву, Санкт-Петербург та ін.). На ваше замовлення ми можемо привезти вантаж будь-якого обсягу і ваги в будь-яких кількостях. Висока швидкість перевезення - гарантована!

Чому доставку вантажів з США краще довіряти «Альтерн»?

Доставка вантажу з Америки в Росію буде здійснюватися на адресу нашої компанії (юридична особа). А це значить, вам не доведеться нести зайвих витрат в разі посилення правил оформлення посилок з-за кордону, які, як показує практика російського законодавства, можуть вступити в силу в будь-який момент. Адже стосуватися ці норми будуть тільки міжнародних відправлень для фізичних осіб.

Крім того, ми завжди готові запропонувати ряд супутніх послуг, включаючи:

До речі, розрахувати вартість розмитнення вашого вантажу з США ви можете прямо на нашому сайті за допомогою митного калькулятора . Везете з штатів автомобіль? Тоді вам стане в нагоді наш калькулятор розмитнення авто з США .

Тоді вам стане в нагоді наш   калькулятор розмитнення авто з США

Терміни та вартість доставки вантажів з Америки

Перевезення з США за допомогою нашої компанії займає рекордно короткі терміни. Доставка до Владивостока - всього від 4 тижнів.

Крім того, вас приємно здивують наші тарифи на вантажоперевезення з Америки:

  • → 15 у.е. / кг при вазі посилки менше 30 кг;
  • → 20 у.е. / кг при вазі посилки більше 30 кг.

Провести більш точний розрахунок ви завжди зможете за допомогою нашого калькулятора доставки збірних вантажів з Америки . Просто вкажіть пункт відправки в США (Нью-Йорк, Лос-Анджелес або Лонг-Біч) пункт призначення в Росії, вкажіть вагу (в кілограмах) і обсяг (в метрах кубічних) партії товарів. Якщо ціна на перевезення вам здалася занадто завищеною, обов'язково зверніться до наших менеджерів , Які підберуть для вас оптимальний за вартістю маршрут доставки.

Якщо ціна на перевезення вам здалася занадто завищеною, обов'язково   зверніться до наших менеджерів   , Які підберуть для вас оптимальний за вартістю маршрут доставки

Замовте доставку з Америки прямо зараз!

Втомилися чекати свій вантаж з Америки? Інші транспортні компанії пропонують захмарні тарифи? Лякає відсутність гарантії? Зверніться до наших менеджерів , І вони вирішать всі ваші проблеми!

Зверніться до наших менеджерів   , І вони вирішать всі ваші проблеми

Поділіться зі своїм друзями

Ви часто робите онлайн-покупки в штатах?
Однак швидкість доставки з Америки залишає бажати кращого?
Чому доставку вантажів з США краще довіряти «Альтерн»?
Везете з штатів автомобіль?
Втомилися чекати свій вантаж з Америки?
Інші транспортні компанії пропонують захмарні тарифи?
Лякає відсутність гарантії?

Новости