Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Доставимо Ваш вантаж в США🇺🇸. Бистро✅. Качественно✅. Доступно✅.

  1. Експорт з України в США
  2. Імпорт з США в Україну.

Експорт з України в США   Для початку розберемося чому доставка в США користується популярністю серед виробників України

Експорт з України в США

Для початку розберемося чому доставка в США користується популярністю серед виробників України.
За даними Державної служби статистики України, за підсумками 2017 року товарообіг між Україною та США склав 3,35 млрд $. Ринок Америки найбільший в світі, тому потрапити на нього і продавати українські товари хоче кожен підприємець.
Щоб доставити вантаж в США, потрібно визначиться, як швидко товар буде доставлений в країну призначення. Це залежить від характеристик вантажу, якщо це швидкопсувний продукт або дороге обладнання, вибирайте послугу авіаперевезення вантажів з України в США . Такий вид міжнародної доставки забезпечить безпеку і стислі терміни транспортування.
Для виходу на американський рітейл ринок, товар повинен відповідати стандартам якості і очікуванням споживача, а повільна транспортування може все зіпсувати. При перевезеннях морським транспортом, потрібно розуміти, що такий вид доставки, несе в собі великі ризики псування і пошкодження вантажу.
Менеджери нашої компанії допоможуть швидко і якісно організувати авіаперевезення вантажу з України в США. Прямі контракти з авіалініями, дають можливість надати індивідуальні тарифи на авіаперевезення вантажів в будь-яку точку світу. надамо послуги митного оформлення , Організуємо ч артерние перевезення вантажів . Ради допомагати українським експортерам і намагаємося забезпечити якісний рівень сервісу. У нас доступні тарифи на авіаперевезення вантажів.

Імпорт з США в Україну.

Імпорт з США в Україну

Доставка товарів з США в Україну завжди користуються великим попитом. Сформована тенденція пояснюється якістю і контролем при виробництві товарів made in USA.
В українських імпортерів виникає питання: навіщо доставляти товар з США, якщо продукцію вигідніше доставити з Китаю ? Справа в тому, що компанії США, які виробляють товар в Китаї, повністю підконтрольні уряду Китаю. Закупити оригінальний товар безпосередньо із заводу в Китаї не вийде, тому дилерська мережа знаходиться на американській території.
Припустимо, Ви вже вибрали свою нішу і товар, який хочете принести з США в Україну, тепер стоїть питання яким способом організувати міжнародну доставку. Кур'єрські служби запитують занадто дорогі тарифи, а доставка контейнером по морю займає надто багато часу і великі ризики псування вантажу. У таких випадках, оптимальним видом транспортування вантажу буде авіаперевезення з США в Україну. Наша компанія має великий досвід організації міжнародної доставки різних видів вантажів. Організуємо доставку вантажу з США в Україну від дверей до дверей. Так само для економії коштів наших клієнтів, пропонуємо сервіс доставки від аеропорту до аеропорту, або комбінований спосіб аеропорт-двері, двері-аеропорт - в залежності від вимог.

Дізнайтеся вартість авіаперевезення заповнивши форму нижче

Новости