Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Авіаперевезення та авіадоставка вантажів з Туреччини в Росію і з Росії до Туреччини за 2 дні

  1. ЯКІ ТОВАРИ МИ ввезення з ТУРЕЧЧИНІ
  2. Авіадоставка ВАНТАЖІВ З ТУРЕЧЧИНИ
  3. Авіадоставка ВАНТАЖІВ ДО ТУРЕЧЧИНИ
  4. В ЧОМУ ПЕРЕВАГИ СПІВПРАЦІ З СКАЙ-МАРІН

Завдяки високій якості турецька продукція користується величезним попитом у російських споживачів. СКАЙ-МАРІН подбає про безпечне і швидкій доставці комерційних вантажів з Туреччини в Росію і з Росії до Туреччини. Авіаперевезення з Туреччини з нами - це якість сервісу, точні терміни і оптимальні тарифи.

ЯКІ ТОВАРИ МИ ввезення з ТУРЕЧЧИНІ

Завдяки високій якості турецька продукція користується величезним попитом у російських споживачів

електроніка

електроніка

текстильні товари

текстильні товари

промислові зразки

Співробітники СКАЙ-МАРІН організовують авіадоставку в суворій відповідності з міжнародним митним законодавством. Безкоштовні консультації з будь-яких питань зовнішньоекономічної діяльності дозволяють нашим клієнтам швидко і правильно підготувати пакет документів і уникнути затримок на митниці.

Авіадоставка ВАНТАЖІВ З ТУРЕЧЧИНИ

Аеропорт відправлення Аеропорт призначення Тариф Стамбул Москва EUR 1,45 / KG Ізмір Москва EUR 1,95 / KG Анталья Москва EUR 1,95 / KG

Ми відправляємо вантажі з аеропортів Стамбул (IST) і Ізмір (IZM) в московські аеропорти Шереметьєво, Домодєдово, Внуково. При необхідності організуємо місцеву автомобільну доставку в будь-який регіон Росії.

При організації вантажоперевезення з Туреччини наша основна мета - доставка за оптимальною ціною. Ми пропонуємо кілька маршрутів слідування, щоб замовник міг вибрати найбільш зручний і вигідний. Багаторічні зв'язки з найбільшими перевізниками забезпечують мінімальні тарифи і оперативне бронювання.

Авіадоставка ВАНТАЖІВ ДО ТУРЕЧЧИНИ

Аеропорт відправлення Аеропорт призначення Тариф Москва Стамбул EUR 1,35 / KG Москва Ізмір EUR 1,55 / KG Москва Анталья EUR 1,55 / KG

Співробітники СКАЙ-МАРІН організовують експорт російських товарів до Туреччини більше 10 років. Ми відправляємо вантажі в Стамбул, Ізмір, Анталью, Анкару, Адану. У Туреччині працюють наші партнери, які взаємодіють з одержувачем вантажу і допомагають пройти митні формальності.

В ЧОМУ ПЕРЕВАГИ СПІВПРАЦІ З СКАЙ-МАРІН

Зручні схеми доставки. Ми пропонуємо кілька варіантів, детально розповідаємо про терміни, що дозволяє вибрати найбільш зручний для замовника варіант.

Ми пропонуємо кілька варіантів, детально розповідаємо про терміни, що дозволяє вибрати найбільш зручний для замовника варіант

Безкоштовні консультації по ЗЕД. Накопичений досвід дозволяє вичерпно відповідати на будь-які питання з міжнародного комерційного співробітництва.

Накопичений досвід дозволяє вичерпно відповідати на будь-які питання з міжнародного комерційного співробітництва

Безпека. Авіаперевезення визнані найбезпечнішим видом транспорту. Щоб гарантувати 100% безпеку, ми страхуємо вантажі на повну вартість в СК «Спаські ворота».

Щоб отримати детальну консультацію та уточнити вартість доставки з Туреччини вашого вантажу, заповніть онлайн-заявку або зателефонуйте за номером +7 (495) 780-01-41 .

Новости