Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Грози, вітер, великий град: на Середньому Уралі оголосили штормове попередження

Вже сьогодні ввечері в Єкатеринбурзі та його околицях гриміли потужні грозові гуркіт

Сьогодні ввечері через Єкатеринбург пронеслася гроза. Вона була швидкоплинною, але жителі зробили безліч вражаючих фотографій блискавок. Тим часом синоптики оголосили в регіоні штормове попередження. Основний розгул стихії чекає уральців в найближчі дні. На Середній Урал прийдуть сильні дощі, грози, поривчастий вітер (до 25 м / c) і великий град.

У МНС порадила населенню дотримуватись заходів безпеки: обмежити проведення робіт на відкритому повітрі і на висоті, прибрати на період негоди господарські речі з двору та балконів, закрити вікна. У цей період краще не паркувати автомобілі поблизу дерев і рекламних конструкцій. У разі грози не варто ховатися під деревами, оскільки в них можуть потрапити блискавки, а великі градини і сильний вітер здатні поламати гілки. Під час гроз не рекомендується користуватися електроприладами.

Про небезпечні погодні умови попередили і дорожні служби:

«Прохання до водіїв бути особливо уважними на дорогах, дотримуватися дистанції і швидкісного режиму, який відповідає погодним умовам. При можливості відмовитися від поїздок », - повідомили в ФКУ« Уралуправтодор ».

При виникненні подій необхідно повідомляти в пожежно-рятувальну службу МНС Росії - 101.

Величезна чорна хмара йде на місто Величезна чорна хмара йде на місто   У різних районах сьогодні було видно вражаючі блискавки У різних районах сьогодні було видно вражаючі блискавки

Текст: Роман Мар'яненка
Фото: читачі E1.RU Олена, Ілля Останін, Катерина ВЕРЕТНОВА, Катерина МОКРОУСОВА

Новости