Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Minsk-Grodno.by бронюй онлайн!

Хочете доїхати до Мінська швидко, з комфортом, безпечно і недорого? Тоді вам до нас!

компанія   MINSK <> GRODNO • BY   вже давно і активно працює в сфері пасажирських перевезень між Гродно і Мінськом компанія MINSK <> GRODNO • BY вже давно і активно працює в сфері пасажирських перевезень між Гродно і Мінськом. В першу чергу ми дбаємо про те, щоб нашим клієнтам було безпечно і комфортно в дорозі.

Нашими основними перевагами є:

  • високий професіоналізм водіїв;
  • сучасний, комфортний пасажирський транспорт;
  • участь в системі страхування.

Крім того вартість поїздки вас приємно здивує. Наші ціни одні з найнижчих на ринку, так як ми працюємо виключно безпосередньо, без посередників.

Високий рівень обслуговування - професіоналізм і ввічливість - основні умови роботи в нашій компанії. У нас працюють тільки досвідчені водії-професіонали з великим стажем роботи в сфері пасажирських перевезень. Всі водії проходять обов'язковий медогляд-огляд безпосередньо перед виїздом на лінію.

Всі наші пасажири застраховані - крім страхування нашого автотранспорту по ОСАГО і КАСКО ми беремо участь в системі страхування відповідальності перевізників перед пасажирами.

Ми йдемо в ногу з часом, тому в кожному маршрутному таксі є доступ до високошвидкісного інтернету. Наші клієнти можуть безкоштовно підключитися до

Wi - Fi, завдяки чому знаходяться на зв'язку постійно.

Для пасажира важлива швидкість переміщення. Ми забезпечимо доставку вас в пункт призначення за мінімальний час. Причому швидкість переміщення між столицею та обласним центром досягається не збільшенням власного швидкості транспортного засобу, а відсутністю проміжних зупинок по маршруту. Таким чином, не на шкоду безпеки, ми перевозимо наших пасажирів швидко і в той же час максимально безпечно. Крім того наш розклад замовних виїздів максимально ущільнено і ви завжди зможете вибрати зручне для вас час відправлення. C актуальним розкладом можна ознайомитися тут

Своїх постійних клієнтів ми тішимо приємними сюрпризами. Є можливість виграти безкоштовні поїздки, знижки та сертифікати. Акції та спеціальні пропозиції постійно оновлюються в нашій групі вконтакте

Бронювання квитків за маршрутом Гродно-Мінськ-Гродно.

Наша компанія надасть вам можливість, крім замовлення місць по телефону, забронювати місця онлайн на маршрутки і автобуси Гродно - Мінськ - Гродно без передоплати і дзвінка оператору. Це економить час і гроші, забезпечуючи вам максимальну зручність при плануванні поїздок. Система онлайн-бронювання дозволяє ознайомитися з актуальним розкладом і забронювати місця на рейси Гродно - Мінськ і Мінськ - Гродно, а також скасувати, або змінити своє замовлення.

Ознайомитися з правилами бронювання Ви можете тут .

компанія Minsk - Grodno. BY завжди рада нашим постійним клієнтам, а також пасажирам, які планують скористатися нашими послугами в перший раз!

ЧТУП "Мабіко", УНП 591505461

Хочете доїхати до Мінська швидко, з комфортом, безпечно і недорого?

Новости