Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

У Києві відкрився автосалон «Citroen АІС Грінченка»

У автосалон «Citroen АІС Грінченка» входять шоурум, СТО і відділ продажів запасних частин У автосалон «Citroen АІС Грінченка» входять шоурум, СТО і відділ продажів запасних частин. Авторизований сервісний центр Citroen розрахований на 5 постів і займає 372 кв. м. На частку шоурума припадає 250 кв. м. Тут представлені 6 легкових моделей, серед яких - найбільш популярні модифікації Citroen С1, Citroen С3, Citroen С3 Picasso, а також новий флагман Citroen С4. Комерційні автомобілі марки розташувалися на відкритій території біля автосалону.

Також в складі автосалону «Citroen АІС Грінченка» є фінансовий відділ, де можна оформити кредит за програмою Citroen Finance Services або ж застрахувати автомобіль. Для клієнтів, які очікують свій автомобіль з сервісу, організована зона відпочинку, оснащена м'якими диванами, безкоштовним wi-fi, телевізором і кава зі снеками. Ще один істотний плюс покупки і обслуговування авто в автоцентрі Citroen компанії «АІС» - участь в Програмі Автолояльности, яка дозволяє постійним клієнтам заощаджувати до 15% на запчастинах, послуги СТО і продуктах страхування.

Для преміальної лінійки DC виділена окрема демонстраційна зона автосалону «Citroen АІС Грінченка». «У цьому році всі автосалони Citroen компанії« АІС »будуть обладнані подібної зоною», - заявив Олександр Пугач, генеральний директор Групи компаній «АІС».

Зауважимо, що автосалони Citroen групи компаній «АІС» складають половину всіх автосалонів Citroen в Україні. За минулий рік в них було продано близько 1500 автомобілів марки, при загальних продажах Citroen в Україні 2700 шт.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl + Enter.

Іван Терентьєв Іван Терентьєв

Мандрівник Про себе: Недавно поміняв свій ненажерливий кросовер на екологічну малолітражку. Серце завмирає, побачивши автомобілів Porsche, крім моделей Cayenne. Подобається перебувати в Європі без знання мови і з обмеженим бюджетом - напевно, можна порівняти з попаданням в рай в момент коматозного стану. Найголовнішим своїм досягненням за останні 30 років вважаю яке надійшло в цьому році запрошення зайняти місце штурмана в цій ралійної команді в дисципліні «ралі рейд». Дана подія за своєю випадковості порівняно з виграшем мільйона в лотерею. Якщо на чашу ваг поставити автомобіль Porsche і місце в команді, без коливань вибрав би последнее.В найближчому майбутньому збираюся проїхати на авто від норвезького мису Нордкап до південноафриканського мису Доброї надії.

Інші матеріали автора:

Новости