Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

З 15 травня до 3 жовтня можна перевірити підсумки розіграшу грін-карт

  1. Важливо знати: Ніяких електронних або звичайних листів Держдепартамент надсилати не буде.

Починаючи з 15 травня 2018 року - перевіряйте результати розіграшу Грін Карта DV-2019 (Green Card) на офіційному сайті www.dvlottery.state.gov. Перевіряти результати можна до 3 жовтня, після дані будуть недоступні.

Коли перевіряти результат

У Чикаго (США) інформацію про статус заявки на розіграш грін-карт можна перевірити з 15 травня вже в 11 ранку, в Нью-Йорку (США) в 12-00, в Ашхабаді (Туркменістан), Душанбе (Таджикистан), Ташкенті (Узбекистан ) - в 21-00, в Москві - в 20-00, в Києві (Україна), Мінську (Білорусь) - в 19-00, в Бішкеку (Киргизія), Астані (Казахстан) - в 22-00, у Владивостоці - о 03.00 (16 травня).

Як це зробити

Зайшовши на сторінку, клікніть на кнопку Check Status, далі Continue, і ви потрапите сюди:

В поле «1 В поле «1. Confirmation Number: »введіть номер, який ви отримали при відправці анкети на участь у лотереї.

В поле «2. Last / Family Name: »вкажіть своє прізвище, ім'я.

В поле «3. Year of Birth: "вкажіть свій рік народження.

В поле «4. Authentication »введіть інформацію, яка буде вказана на зображенні зліва. Далі тисніть «Submit».

Ви НЕ ПЕРЕМОГЛИ в лотереї, якщо бачите таке повідомлення: Based on the information provided, the Entry HAS NOT BEEN SELECTED for further processing for the Electronic Diversity Visa program at this time . Please verify that you have entered all information correctly . You may re-check the Entry status by clicking on the ESC Home Page link below .

Але не турбуйтеся остаточно, якщо побачили це повідомлення, спробуйте перевірити свій номер пізніше. Бували випадки, що люди робили перевірку через 3 місяці і їм випадав виграш грін карти.

АЛЕ! Необхідно також розуміти, що отримання повідомлення про виграш грін-карти не гарантує заявникам її отримання. Щоб емігрувати в США, необхідно відповідати всім вимогам, які пред'являються претендентам імміграційної візи, пише інформаційний портал forumdaily.com

Якщо ви виграли Green Card: наступні кроки

На сайті Consular Electronic Application Center вам потрібно заповнити імміграційну візову анкету - форму DS-260 . Вона заповнюється англійською. В анкеті потрібно вказати особисті дані, сімейний стан, надати інформацію про місце роботи, навчання, наявності судимостей.

Всі документи, які оформлені не англійською мовою, повинні супроводжуватися сертифікованим перекладом. Ні нотаріального завірення, ні апостиля не потрібно.

Медичний огляд пройти можна тільки в спеціальних сертифікованих центрах, адреси яких можна знайти на сайті . Ціна цієї процедури - в середньому $ 215 з кожного члена сім'ї, який планує іммігрувати (в різних країнах ціна може відрізнятися на $ 10-15), і окремо оплачується вакцинація.

Інтерв'ю. Від вас буде потрібно оригінали та переклади англійською всіх документів, результати медкомісії і саме запрошення на інтерв'ю. На місці, в посольстві, потрібно заплатити візовий збір за кожного члена сім'ї. Але і це ще не гарантія того, що заповітна віза в США у вас в руках. Інтерв'ю - не менш важливий етап, ніж підготовка документів або медкомісія. Головні цілі інтерв'ю - упевнитися, що подавали заявки саме ті люди, які прийшли на співбесіду, зняти відбитки пальців і звірити їх з базою даних, подивитися результати медкомісії і перевірити наявність усіх документів.

Після приїзду в США

Крім тисяч питань, які негайно постануть перед новими жителями США, не варто забувати про оформлення документів. Насамперед доведеться зробити кілька основних документів: оформити банківські картки, номер соцстрахування і американське посвідчення особи.

Важливо знати: Ніяких електронних або звичайних листів Держдепартамент надсилати не буде.

Єдине електронне повідомлення, яке ви можете отримати від Держдепартаменту США - це нагадування про необхідність перевірити ваш статус після проведення лотереї. Тим більше, офіційна установа ніколи не просить зробити грошові перекази. Будьте в цьому особливо уважні, якщо подавали заявку через посередника. Єдине електронне повідомлення, яке ви можете отримати від Держдепартаменту США - це нагадування про необхідність перевірити ваш статус після проведення лотереї

Коментуйте новини на сторінці DiasporaNews в Facebook | Підпишіться на нашу сторінку і ми будемо повідомляти вам про важливе та цікаве.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

7 новин, які ви могли пропустити на цьому тижні

Новости