Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

США більше не хочуть розігрувати Green Card

  1. Орфографічна помилка в тексті:

2 грудня 2012, 20:48 Переглядів: 2 грудня 2012, 20:48 Переглядів:   У США відмовилися від лотереї Green Card

У США відмовилися від лотереї Green Card. Фото: & nbsp; liveinternet.ru.

Палата представників США проголосувала за скасування щорічної імміграційної візової лотереї та передачу цих імміграційних віз іноземним студентам, які отримують в США мірою вище бакалавра з природничих, точних і технічних наук. Про це повідомляє Washington Times.

"Ухвалення законопроекту 245 голосами проти 139 стало першою перевіркою для плану Республіканської партії поступово розібратися з імміграцією, і хоча законопроект пройшов, протидія демократів, що цим планом ще належить зіткнутися з серйозними перешкодами", - відзначає Washington Times.

Головним аргументом на користь законопроекту було те, що він полегшить видачу Green card студентам, які вивчають природничі науки, технології та інженерну справу.

Глава Юридичного комітету Палати представників США Ламар Сміт, який написав законопроект, вважає, що візова лотерея заохочує шахрайство.

Після перемоги на президентських виборах Барака Обами, яку, як вважають багато, йому допомогла здобути підтримка численних вихідців з Латинської Америки, обидві американські партії вирішили серйозно зайнятися питанням про імміграцію. Представники демократів стверджують, що вони мають намір прийняти законопроект, за яким буде легалізовано більшість нелегальних іммігрантів в США і змінена система легальної імміграції. У свою чергу Джон Бейнер, спікер Палати представників США, заявив про те, що конгресмени мають намір просуватися в даному питанні поетапно.

Нагадаємо, лотерея передбачає випадкову видачу імміграційних віз. Щороку на 55 тис. Віз за цією програмою претендують мільйони людей. В основному на Green Card претендують жителі країн, що розвиваються Африки та Азії.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Ви зараз переглядаєте новина "США більше не хочуть розігрувати Green Card". інші Світові новини дивіться в блоці "Останні новини"

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Дякуємо! Повідомлення відправлено.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Новости