Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Скільки коштує грін карта США в 2019 році, способи отримання

  1. Як залежить вартість грін карти від способу її отримання.
  2. Ціна візової грін карти
  3. Ціна інвестицій для гринкард
  4. Бізнес в США і гринкард
  5. Лотерея - випробуй успіх

У гонитві за кращим життям в 2019 році багато іноземців прагнуть отримати посвідку на проживання за кордоном іншими словами, Green card. Але процес цей може виявитися досить витратним. Держмита, консульські збори, участь в програмах, все це споживає цілком реальні суми і не завжди дає гарантії отримання бажаного результату. Спробуємо розібратися, скільки коштує грін карта і які реальні витрати на її оформлення.
У гонитві за кращим життям в 2019 році багато іноземців прагнуть отримати посвідку на проживання за кордоном іншими словами, Green card

Як залежить вартість грін карти від способу її отримання.

Щоб визначитися з ціною грін карти потрібно зрозуміти, що це таке і як її отримати. Найпростіше розуміти її як вид на проживання в США і деяких інших країнах Європи, звичайно у США своя програма для її видачі і Європейський ВНЖ не дозволить отримати в майбутньому громадянство США. Отримують її іноземці, які з тих чи інших причин хочуть залишитися в США на тривале проживання, а через кілька років, зазвичай це п'ятирічний термін, отримати американське громадянство. Отримати її можна ще в Росії або вже перебуваючи за океаном.

Перший і найпоширеніший шлях - відкриття імміграційної візи. Витрати почнуться вже на стадії оплати консульського збору і обчислюються сотнями доларів. Вони можуть бути різними, трудовими, бізнес візами, освітніми, для нареченого і нареченої, інвестиційними, усиновителів і т. Д.

Другий шлях - надія на удачу, а саме участь у лотереї в 2019 році. Щорічно влади США проводять розіграш 50 тисяч green card для жителів країн низьким рівнем імміграції до Америки. У росіян, українців і громадян інших держав СНД є реальна можливість спробувати удачу і побачити зелене світло на шляху до американської мрії. Розглянемо кожен варіант.

Ціна візової грін карти

Якщо ви не хочете довіряти долю нагоди і маєте достатні підстави для отримання візи варто набратися терпіння і сил для отримання ВНЖ в США саме таким шляхом. Розмір витрат може бути різним. Варто врахувати, що вартість імміграційних віз, що дають право на громадянство в майбутньому набагато вище, ніж короткострокових туристичних або гостьових. Якщо ви не хочете довіряти долю нагоди і маєте достатні підстави для отримання візи варто набратися терпіння і сил для отримання ВНЖ в США саме таким шляхом

Вона з найпоширеніших віз - робоча, дає право на подачу документів на green card. Витрати на таке ВНЖ в 2019 році будуть складатися з консульського збору, супутніх витрат на пересилання документів і послуги посередників, якщо мігрант вирішить мім скористатися. На даний момент при самостійному оформленні робоча віза обійдеться у вартість безповоротного консульського збору в 160 доларів, це близько 10400 р. по курсу осені 2016 року, плюс вартість послуг з пересилання від pony express. Треба додати деякі витрати вже в США на отримання дозволу на роботу і самої green card. Але якщо працівник дійсно цікавий роботодавцю, то він візьме на себе всі супутні витрати на оформлення, а іноді і транспортні. Інтернет повний оголошень компаній зобов'язуються гарантовано оформити робочу візу. Ціна таких послуг, як правило від 10 тисяч рублів. Потрібно пам'ятати, що такі організації можуть виявитися шахрайськими і бути досить пильними. Ніхто не може гарантувати отримання візи, тим більше що навіть при самостійному оформленні немає потреби стояти в чергах, а з'явитися на співбесіду все одно доведеться.

Віза нареченого і нареченої ще один шлях до грін карті. Її отримує іноземець після вступу в законний шлюб з американцем. Ціна такої грін карт в 2019 році складається з безповоротного консульського збору в 240 доларів, приблизно 17500 р, плюс супутні витрати. Грін карта буде отримана тільки після укладення шлюбу, а тому додамо витрати на переліт і проживання в США до шлюбу, які зазвичай бере на себе американська половина, але залишається ризик не зійтися характерами з партнером.

Ціна інвестицій для гринкард

Америка - країна з найбільшою економікою в світі. Вона потребує постійних інвестицій. Бажаючи привернути зарубіжних інвесторів американська влада дали їм можливість отримувати грін кард за їх внесок в економіку країни. віза інвестора - ЕВ-5, теж дає право на отримання ВНЖ, а потім і громадянства, але для цього потрібно мати у своєму розпорядженні значно більші кошти ніж ніж працівник або майбутній чоловік. При цьому зовсім не потрібно працювати або займатися реальною діяльністю в країні - вклав кошти і отримав грін кард. Але які ці кошти реально?

За загальним правилом потрібно вкласти в економіку США 1 мільйон доларів.

Увага! Існує інформація про внесення коригувань в інвестиційну програму 2019 року, які дозволять скоротити цю суму в 2 рази і обмежитися 500 тисячами.

Але для цього доведеться вкластися в економіку не розвинених регіонів, а значить ризик втрати свої вкладення вище. Крім того, отримати постійний ВНЖ інвестор зможе тільки через 2 роки. Але для цього доведеться вкластися в економіку не розвинених регіонів, а значить ризик втрати свої вкладення вище

Бізнес в США і гринкард

Витрати на бізнес грін карт починаються з оформлення візи L-1, з оплатою консульського збору в 160 доларів (10400 р.) І супутніх витрат. Але сама віза ще не означає отримання грін карт. Крім того відкриття підрозділу російської компанії або відкриття нового бізнесу зажадає додаткових витрат. Вони різняться в залежності від штату, але зазвичай перевищують 900 - 1000 доларів. Доведеться підтвердити роботу американського відділення і компанії, поклавши на її банківський рахунок суму від 25 до 50 тисяч доларів. При цьому іноземець повинен або керувати фірмою, або бути менеджером вищої ланки.

Лотерея - випробуй успіх

Якщо у вас немає величезних сум на консульські збори або інвестиції, а вашу професію ніяк не назвати рідкісною і затребуваною на американському ринку праці завжди залишається шанс перетнути океан і осісти завдяки виграшу в лотерею грін кард 2019 року. Щорічно влади розігрують 50 тисяч ВНЖ в США. Участь в лотереї абсолютно безкоштовно. У разі виграшу залишиться тільки оплатити супутні витрати на оформлення - приблизно 300 доларів. Але далеко не всі росіяни готові замислитися самостійної подачі заяви. Тому інтернет сповнений рекламою фірм, готових подати заявки за своїх клієнтів. Зазвичай вартість їх послуг не перевищує 2 тисяч рублів за одну людину або 3 тисяч за сім'ю.

Шляхи в грін карті можуть бути різними і від них залежить розмір витрат. Вирішувати чи варто вона того вирішувати тільки Вам.

Але які ці кошти реально?

Новости