Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Почалася реєстрація в лотереї Грін Кард: Fraud Warning

Почалася реєстрація в лотереї Грін Кард: Fraud Warning

"Звідси пора валити", - як би говорять рекламні щити на перехрестях Кишинева. Місцеві знаменитості закликають реєструватися в лотереї Грін Кард на сайті, про який пишуть жирним шрифтом Fraud Warning. Увага: підстава! Саме про це ми хочемо попередити тих, хто хоче повірити сайту, що закликає заповнювати анкету на Green Card в домені .md.

Їхати звідси або залишатися - справа кожного. Ми повторюємо офіційну інформацію і закликаємо не платити шахраям. Про те, що ви повинні будете заплатити гроші, зазвичай повідомляють після того, як анкета заповнена - в угоді, написаному суцільним текстом.

Про те, що ви повинні будете заплатити гроші, зазвичай повідомляють після того, як анкета заповнена - в угоді, написаному суцільним текстом

Отже, з 1 жовтня о 19.00 по Кишинівській часу почався офіційний прийом анкет для участі в лотереї Green Card - 2015-го, триватиме він до 2 листопада 2013 року. Участь в лотереї Green Card безкоштовне. на офіційному сайті доступна і інструкція на румунській мові .

Реєстрація проходить англійською мовою, не забувайте про те, що потрібно мати цифрові фото хорошої якості, які необхідно додати до анкети. Єдина вимога до учасників - наявність середньої освіти.

БЕЗКОШТОВНО ЗАПОВНИТИ АНКЕТУ .

Green Card - посвідчення постійного жителя США, раніше відоме як Посвідчення підданого іншої держави, який постійно проживає в США. Green Card надає можливість вільного в'їзду і виїзду з країни.

В рамках Diversity Visa Program - Асоціації з надання віз іммігрантам - США щорічно видає 50 000 громадянам чужих держав. Їх вибирає випадковим чином комп'ютерна система лотереї.

Олександр, власник Green Card, зараз проживає в Кишиневі:

"Грін кард дає право легально проживати в Америці, легально працювати. При оформленні документів на постійне місце проживання в США я підписував папір, в якій було зазначено, що я не можу претендувати на матеріальну допомогу американської держави.

Подорожувати з Грін Кард по світу можна, але ще потрібні візи. З нею я відвідував тільки Канаду.

В останні роки імміграційні служби США здорово пресують тих, хто знаходиться за межами країни довгий час. Якщо ви відсутні півроку або більше, будьте готові до серйозних проблем, аж до втрати посвідки на проживання.

Подавати на громадянство можна після 4 років і 9 місяців проживання в США. Але всі нюанси однозначно краще дізнаватися від профільних адвокатів ".

А взагалі, перш ніж реєструватися, згадайте, в фільмах про майбутнє в яку країну в першу чергу вторгаються інопланетяни, куди обрушуються тайфуни і де поширюються найстрашніші епідемії?

А взагалі, перш ніж реєструватися, згадайте, в фільмах про майбутнє в яку країну в першу чергу вторгаються інопланетяни, куди обрушуються тайфуни і де поширюються найстрашніші епідемії?

Новости