Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Підготовка до інтерв'ю, Green card

"Після бійки кулаками не махають" - е та прислів'я, як не можна більш точно характеризує відносини між Заявником та посольством, в разі відмови першого в візі.

Відносно цього, виходячи з нашого чималого досвіду роботи в цій галузі, а також аналізуючи часті проблеми відмов у візах громадянам України, необхідно відзначити, що 90% всіх відмов Заявники отримують виключно тому, що в першу чергу, Заявники психологічно не готові до проходження процедури інтерв'ювання в посольстві .

На жаль, не всі Заявники розуміють важливість даної події і цю процедуру або повністю ігнорують, або приділяють цій процедурі дуже мало уваги.

На нашу думку, такий підхід до цього безсумнівно головного питання в процедурі інтерв'ю, не тільки різко зменшує потенційні шанси Заявника на позитивне рішення консульського офіцера але і практично, в більшості випадків, зводить до нуля всі витрати і старання Заявника на підготовку документів, не кажучи вже про психологічний шоці в разі відмови у візі, при цілком нормальному пакеті документів, який був пред'явлений в посольство.

Незважаючи на гадану велику вартість підготовки до інтерв'ю Заявника, необхідно відзначити, що фінансові витрати Заявника на підготовку апеляції в разі відмови у візі - набагато вище, при цьому подача апеляції не завжди можлива, або зовсім втрачає сенс через дії Заявника на процедурі інтерв'ювання.

Хочемо відразу пояснити, що будь-яких гарантій в отриманні візи ми не даємо!

Багато дзвонять до нас і запитують про саму процедуру підготовки до інтерв'ю Багато дзвонять до нас і запитують про саму процедуру підготовки до інтерв'ю. У цій частині хочемо відзначити, що описувати процедуру підготовки до інтерв'ю немає ніякого сенсу, тому що дана процедура строго індивідуальна для кожного з заявників і включає не тільки психологічну підготовку, а й фактичний аналіз вже підготовлених Заявником документів, а також рекомендації щодо надання додаткових документів на інтерв'ю.

Коротко можна сказати, що особливості підготовки до інтерв'ю, безпосередньо залежать від конкретної запитуваної категорії візи, посольства, мету візиту або мети перебування, соціального статусу та соціальної ролі заявника в суспільстві, матеріального і сімейного стану, і навіть від його моральних якостей.

Ми хочемо звернути особливу увагу Заявників, які виграли Грін Карт (Лотерея Diversity Visa lottery) в необхідності процедури підготовки до інтерв'ю, тому що наслідки відмови по даній категорії візи досить важкі і в подальшому не підлягають апеляційному оскарженню!

Хочемо зазначити, що правильна підготовка до інтерв'ю Заявника, навіть в разі відмови у візі, послужить правовою основою в частині оскарження (подачі апеляції) рішення посольства, в іншому випадку, отримання відмови у візі на підставі ПІДТВЕРДЖЕНИХ даних наданих на інтерв'ю Заявником, зазвичай призводить до тому, що оскарження рішення посольства або сильно ускладнене, або, як зазначалося вище - взагалі втрачає будь-який сенс.

Наша компанія настійно рекомендує всім Заявникам на отримання візи приділити якомога більше уваги не тільки підготовці документів для надання в посольство, а й з усією серйозністю поставитися до питань підготовки до інтерв'ю, це не тільки не зашкодить Вам, а навпаки -намного збільшить шанси на отримання візи заявленої Вами категорії!

звернутися за консультацією до наших фахівців, Ви можете попередньо записавшись на прийом, або можете замовити дану інформаційну послугу на нашому сайті.

ПЕРЕХРЕСНЕ ІНТЕРВ'Ю

Слід зазначити, що подружжя, які зареєстрували шлюб після повідомлення Держдепартаментом одного їх подружжя про виграш, в посольстві може очікувати сюрприз у вигляді перехресного інтерв'ю Слід зазначити, що подружжя, які зареєстрували шлюб після повідомлення Держдепартаментом одного їх подружжя про виграш, в посольстві може очікувати сюрприз у вигляді "перехресного інтерв'ю". На цьому інтерв'ю, кожному з подружжя, за черговістю задаються однакові питання на предмет виявлення фіктивності взаємин. Після даної процедури, багато молодих пар залишаються без віз. Тому, якщо Ваш шлюб зареєстрований після виграшу одного з подружжя, ми настійно рекомендуємо Вам серйозно підготуватися до інтерв'ю в посольстві, згадавши розвиток Ваших взаємин і переосмисливши спільне життя. Важливу роль, у таких випадках, грає правильний підбір документів і заповнення імміграційних форм.

В принципі, подібного "допиту" можна уникнути. Хоча наявності обручок, весільних фото, і спільних фотографій минулих років, не завжди достатньо. Консульські офіцери посольства вже не раз давали зрозуміти, що все це не є незаперечними доказами відносин між подружжям. Інша справа, наявність спільних дітей.

Важливо також, яку інформацію Ви надавали в раніше анкетах, які документи надані консульському офіцерові, як чоловік і жінка тримаються (виглядають), як і що відповідають подружжя на найперші питання консульського офіцера, а іноді і на питання секретаря при здачі документів.

Подружжю, які до реєстрації шлюбу кілька років жили повноцінним цивільним шлюбом, боятися перехресного інтерв'ю навряд чи варто. Ведення спільного побуту протягом декількох років, швидше за все, дозволить їм без проблем пройти подібний допит. Найважче буде особам, які почали будувати сімейні стосунки відразу після виграшу або за кілька місяців до нього. Хоча, якщо не буде фатальних помилок в анкетах або пакеті документів, пред'явлених консульському офіцерові, пройти перехресне інтерв'ю зможе будь-яка пара, яка буде до нього готуватися, вивчаючи один одного.

Питання, які можуть бути задані на інтерв'ю подружжю:

  • питання про знайомство і укладення шлюбу (дати, обставини, місця, люди);
  • питання біографічного характеру стосуються подружжя та їх найближчих родичів (дати, імена, рід занять, захоплення, місця проживання і т.п.);
  • питання про побут (опис житла, ведення господарства і т.п.);
  • питання про спільне дозвілля (відпочинок, відвідини родичів, подарунки, звички і т.п.).

Конкретні питання, які можуть бути задані подружжю, багато в чому залежать від вмісту в DS-5501, які документи були надані на інтерв'ю, а також якого віку подружжя (різниця у віці) і чим вони займаються (рід занять).

Зверніть увагу на те, що збільшує підозрілість консульського офіцера:

  • у подружжя велика різниця у віці;
  • чоловік / а переможця Лотереї Green Card раніше бував / ла в США;
  • чоловік / а переможця Лотереї Green Card раніше безуспішно намагався / лась отримати візу в США;
  • батьки або діти чоловіка / і переможця Лотереї Green Card живуть в США;
  • чоловік / а переможця Лотереї Green Card недавно розлучився / лась;
  • дружина не взяла прізвище чоловіка;
  • подружжя проживає в різних місцях;
  • дружини (або один з них) мають звичку їздити за кордон окремо;
  • подружжя належать до різних соціальних верств і т.д.

У більшості випадків, відмова в отриманні візи цієї категорії відбувається через відсутність будь-якого документа, який було б дуже легко отримати, але про який Заявник не знав, або через психологічної непідготовленості до інтерв'ю з імміграційним офіцером в посольстві ...

Відносно аплікантів, які виграли Грін Карт (Лотерея Diversity Visa lottery) і при проходженні інтерв'ю в Посольстві США отримали відмову у візі - наслідки відмови по даній категорії візи досить важкі, а апеляційне оскарження в зв'язку з тривалими термінами розгляду справ і дорожнечею не мають сенсу і в зв'язку з цим не підлягають апеляційному оскарженню!

З огляду на все вищенаведене ми настійно рекомендуємо Вам приділити якомога більше уваги не тільки підготовці документів для надання в посольство, а й з усією серйозністю поставитися до питань підготовки до інтерв'ю, щоб звести до мінімуму можливість відмови у візі. Ця процедура не тільки не зашкодить Вам, а навпаки - набагато збільшить шанси на отримання візи заявленої Вами категорії!

звернутися за консультацією до наших фахівців, Ви можете попередньо записавшись на прийом або можете замовити дану послугу на нашому сайті.

Новости