Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Лотерея Грін Кард DV-2019 ⋆ Правила участі у візовій лотереї

  1. Подати заявку на участь в DV-2019
  2. Вимоги для участі в Лотереї Green Card
  3. Причини дискваліфікації і відмови у візі
  4. Чи сподобалася вам стаття?

Лотерея Green Card отримала таку назву, тому що її переможці можуть отримати ПМЖ в США (Грін Карту)

Лотерея Green Card отримала таку назву, тому що її переможці можуть отримати ПМЖ в США (Грін Карту). Офіційна назва - Diversity Visa Lottery (лотерея візового різноманітності). Проводиться щорічно і носить номер, відповідно до фінансового року, в якому будуть видані імміграційні візи. Фінансовий рік у США починається 1 жовтня. Таким чином, восени 2017 року здійснюватиметься прийом заявок для участі в DV-2019, так як видача віз DV почнеться з 1 жовтня 2018 (в Америці почнеться 2019 фінансовий рік). Відповідно до імміграційним законом, переможцям черговий Лотереї Green Card може бути видано не більше 50 000 віз DV1 (переможець). Ця цифра не включає близьких родичів переможця DV2 (чоловік) і DV3 (які не перебувають у шлюбі діти до 21 року). Кількість переможців DV Lottery з Білорусі коливається від 252 осіб у DV-1 до 1240 чоловік в DV-2009. Сумарна кількість переможців лотереї з Білорусі за ці роки перевищила 20 000. Участь в Акції Green Card - БЕЗКОШТОВНО! Більш того, ті, хто бере за участь в DV лотереї гроші, часто роблять критичні помилки, які призводять до відмови у візі США, або вимагають значні суми з переможців. Трапляються і найчистіші шахрайства. Так що будьте обережні!

Подати заявку на участь в DV-2019

можна на офіційному сайті в період з 18 жовтня 2017 року по 22 листопада 2017 року

Офіційний сайт подачі заявок на участь в лотереї Green Card - https://www.dvlottery.state.gov/

Дізнатися про виграш можна буде c 15 травня 2018 року. Видача імміграційних віз (Green Card) почнеться з 1 жовтня 2018 року і буде здійснюватися протягом року, аж до 1 жовтня 2019. Імміграційна віза видається американськими посольствами. Державний збір за оформлення DV візи, станом на 2017 рік, становить 330 $ з кожного одержувача візи незалежно від віку. Оплачується при проходженні інтерв'ю і не підлягає поверненню при відмові у видачі візи. Після отримання віз додатково оплачується $ 220 USCIS Immigrant Fee. До грудня 2016 цей платіж становив 165 $. Оплачується усіма одержувачами імміграційних віз, за ​​деяким винятком - візи K, що повертаються LPR з візами SB-1s. Термін дії DV візи - 6 місяців. При певних обставинах він може бути продовжений. Першим в США повинен в'їхати володар DV1 - переможець лотереї Green Card. Авторизація Грін Карти у членів сім'ї залежить від авторизації Грін Карти переможця. З моменту в'їзду в США - ви повноцінний резидент США, з правом на роботу і іншими правами постійних жителів США. Через 5 років резидентства в США можна звертатися за громадянством США. Для переможців лотереї Грін Кард, які легально перебувають в США, є можливість зміни статусу в США (Adjustment of Status) з неімміграційного на імміграційний. Даний процес має ряд своїх особливостей і ризиків, а оформлення проходить через Службу Громадянства та Імміграції США (USCIS). У багатьох випадках, краще повернутися в країну ПМЖ і пройти процес отримання імміграційної візи через американське посольство, за винятком Asylum applicant.

Вимоги для участі в Лотереї Green Card

1. У заявника на момент отримання візи має бути повне закінчену середню освіту чи її еквівалент або два роки стажу роботи протягом останніх 5 років дворічний робочий стаж, що вимагає, по крайней мере, 2-х років навчання або досвіду роботи для здійснення даної діяльності.

2. Країна, де народився подає заявку на участь, має бути присутня в списку країн, допущених до участі в лотереї DV-2019. Якщо ж вона виключена, є дві можливості взяти участь:

- вибрати як країну участі країну народження чоловіка (дружини)

- вибрати як країну участі країну народження батьків

Обмежень за віком учасників немає.

Для участі в Лотереї Green Card на офіційному сайті необхідно подати online-заявку.

У заявці на участь в Лотереї Грін Карт, необхідно вказати біографічні дані:

прізвище та ім'я,

повну дату народження,

місце народження,

підлога,

адреса проживання,

вибрати країну,

від якої буде подана заявка,

вказати рівень освіти

і докласти цифрове фото відповідно до ставляться.

При наявності дружини (чоловіка) і дітей до 21 років, які не перебувають у шлюбі і не є громадянами або постійними жителями США - в цьому випадку вказуються їх біографічні дані (ПІБ, дата і місце народження) і прикладаються їх цифрові фотографії.

УВАГА! Вказуються як рідні, так і прийомні діти, навіть якщо вони проживають з колишнім чоловіком (дружиною).

Недотримання цієї вимоги призведе до відмови в імміграційній візі!

Прізвище та Ім'я потрібно писати відповідно до закордонним паспортом. У разі невідповідності написання прізвища та імені в заявці і паспорті вже при оформленні виграшу ви можете бути дискваліфіковані.

Заповнення розділу Освіта

1. Якщо Ви не вчилися у вищій школі (10 - 11 класи) і більше ніде не вчилися, то вказуйте Primary school only.

2. Якщо Ви вчилися в 10 - 11 класах (або проходили програму в ПТУ або технікумі), але не отримали диплом, то вказуйте High school, no degree

3. Якщо у Вас є диплом про повну загальну середню освіту (11 класів середньої школи), то вказуйте High school degree.

4. Якщо Ви закінчили Tехнікум або ПТУ, вказуйте Vocational School.

5. Якщо Ви вчилися в Інституті і здали хоча б одну сесію, вказуйте Some University Courses.

6. Якщо Ви отримали диплом бакалавра або (за радянською системою) фахівця, вказуйте University Degree.

Зверніть увагу! Заочна освіта, як правило, не визнається!

7. Якщо Ви отримавши диплом бакалавра (спеціаліста) продовжили навчання і здали навіть одну сесію після цього, вказуйте Some Graduate Level Courses.

8. Якщо Ви маєте диплом магістра, вказуйте Master Degree.

9.Еслі Ви здали кандидатський мінімум і пройшли хоча б один предмет в аспірантурі, вказуйте Some Doctorate Level Degree.

10.Якщо у Вас ступінь кандидата або доктора наук, вказуйте Doctorate Degree.

Причини дискваліфікації і відмови у візі

1. Дублікат заявки учасника

2.Ошібкі в заявці. Наприклад: не вказівка ​​будь-кого з членів сім'ї, переплутані фотографії, невірна країна заявленого участі (Native Country), фотографія, яка не відповідає правилам (фото старше 6 місяців). Найчастіше такі помилки зустрічаються при подачі через посередників. Висновок простий - подавайте заявку самостійно!

3. Звинувачення в фіктивності шлюбу молодят (які уклали шлюб після подачі заявки). У таких випадках достатньо часто призначається перехресне інтерв'ю молодого подружжя.

4.Відсутність необхідних посольством документів. Мали місце відмови у візі навіть через відмову зробити щеплення.

5. Наявність порушень американського законодавства США

6. Наявність судимості за скоєні в минулому умисні суспільно-небезпечні злочини

7. Виявлений обман імміграційних служб, досконалий раніше при отриманні віз в США.

8. Чинний заборона на в'їзд в США на 3 роки або 10 років за нелегальне перебування в США більше 6 місяців або більше 1 року відповідно.

9. Невиконання правила (2YHR) - відсутність поза США в перебігу 2-х років для деяких категорій власників віз J-1. Як правило, це програми обміну, що фінансуються урядом США.

10. Неможливість довести свою фінансову спроможність для проживання в США без тягаря для держави.

11. Серйозні проблеми зі здоров'ям. Якщо в одержувача візи соціально-небезпечне захворювання (або психічний розлад), проблеми з вживанням наркотиків або захворювання, яке може стати тягарем для США - в візі буде відмовлено.

Історія лотереї Green Card

До введення постійної лотереї Diversity Visa Lottery, протягом ряду років існував цілий ряд тимчасових візових лотерей. Лотерея NP-5. Минуло три розіграшу. Надсилання заявок відбувалася поштою до Державного департаменту США, а розподіл 15000 віз було організовано за датою отримання заявок-листів. Одночасно з програмою NP-5 в США запустили Лотерею OP-1, розраховану на 1990 і 1991 фінансові роки. Лотерея OP-1 передбачала виділення 10000 імміграційних віз на кожен рік з 2-х років її існування. Виграли OP-1 випадковим чином визначав вже комп'ютер. Наступною була трирічна Програма Лотереї АА-1 з видачею по 40.000 віз з жовтня 1991 по жовтень 1993.

Diversity Visa Lottery - постійна програма різноманітності. З даної лотереї, на учасників накладаються вимоги: мати освіту не нижче середнього або досвід роботи не менше двох років на позиції, що вимагає дворічного навчання. З DV-1995 у лотереї стали брати участь всі країни колишнього СРСР. Заявка складалася в довільній формі, без фото і в паперовому вигляді та відсилалася в Національний Візовий Центр (Портсмут, США). Заявка повинна була містити: ПІБ заявника, дату і місце його народження, назва країни народження, ПІБ і місце народження чоловіка / дружини та дітей, а так само зворотну адресу для повідомлення в разі виграшу. З DV-1997 з'явилася вимога підписувати заявки і прикладати фотографію (37 mm x 37 mm) головного заявника.

Лотерея DV-2002 вже проводилася в Консульський Центрі Кентуккі (KCC). З DV-2005 заявка стала цифрової та подавалась вже онлайн. З цього моменту був поставлений заслін множинним дублікатами для збільшення шансів на виграш. З DV-2010 змінився формат фотографій - стали вимагати докласти кольорові фотографії розміром 600 на 600 пікселів. З DV-2013 потрібно писати Прізвище та Ім'я в точній відповідності з написанням в закордонному паспорті.

Чи сподобалася вам стаття?

Натисніть на відповідну зірку!

Submit Rating

Середній рейтинг / 5.

Чи сподобалася вам стаття?

Новости