Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Грін Карта США - Купити Зелену Карту США - Імміграція в Америку.

  1. Купити Грін Картув США просто! Отримання Грін Карти в Америці, ВНЖ, ПМЖ! Потрібна Грін Карта США,...
  2. Купівля Грін Карти США
  3. Імміграція в США - бізнес імміграція

Купити Грін Картув США просто! Отримання Грін Карти в Америці, ВНЖ, ПМЖ!

Потрібна Грін Карта США, як отримати, чи можна купити Грін Карту - імміграція в Америку як абсолютно легальним способом іммігрувати, отримати Зелену Карту США, ВНЖ! Що таке Грін Карта США, ви швидше за все знаєте не з чуток, раз читаєте цю сторінку, і швидше за все шукаєте возмоность імміграції в США. Щоб ви знали, крім того, що Грін Карту можна виграти в лотерею, ви маєте можливість ще і купити її.

Даний спосіб імміграції в США, найпростіший і швидкий спосіб отримання ВНЖ в цій країні. Ви на жаль, не знаєте, як це зробити - ми розповімо, як абсолютно законно купити Грін Карту в США, іншими словами отримати можливість іммігрувати в Америку, ставши повноправним громадянином Сполучених Штатів Америки самому, членам вашої родини, з усіма правами, яка ця країна дає власним громадянам.

Переваги імміграції в США

Багато країн в різних точках нашої планети, в тому числі і США, пропонують інвестиційні програми імміграції. Найбільш успішними в методах і умовах залучення імміграційних інвестицій є Австралія, Канада і Великобританія, а з недавніх пір такою країною стали і Сполучені Штати Америки. Імміграційна віза інвестора в США EB-5 надається іммігрантам, які шукають можливість в'їзду до Сполучених Штатів Америки, з метою здійснення інвестиційної діяльності на території цієї країни, шляхом започаткування бізнесу, тобто нового комерційного підприємства, яке буде сприяти розвитку економіки Сполучених Штатів Америки. http://www.worldluxrealty.com/node/2347

При цьому є обов'язкова умова - необхідно створити, як мінімум, 10 штатних робочих місць. В рамках даної категорії імміграційної візи EB-5, існує два законні способи вкладення коштів: http://www.worldluxrealty.com/node/2347

1 варіант - Створення бізнесу, а саме нового комерційного підприємства.

2 варіант - Інвестування капіталу в Регіональний центр в США, який затверджений Службою у справах громадянства та імміграції.

Ми не будемо розглядати перший варіант отримання в США - візи інвестора, він давно відомий, а розповімо про другий варіант отримання Грін Карти в США, який затверджений Службою у справах громадянства та імміграції.

Купівля Грін Карти США

Практика купівлі Грін Карти США, процедура її оформлення.

1. Інвестор бажає отримати Грін Карту в США - вкладає 500 000 $ в фонд затверджений Службою у справах громадянства та імміграції США. Дана сума розміщується в фонді на термін від 3 до 5 років, після закінчення цього терміну вся сума повертається інвестору у вигляді грошей, або у вигляді нерухомості (інших активів), за бажанням інвестора. http://www.worldluxrealty.com/node/2347

2. Як тільки інвестор вкладає 500 000 $ в фонд Службою у справах громадянства та імміграції - йому і членам його сім'ї в термін до 6 місяців надається Грін Карта. Після чого, всі члени сім'ї інвестора, отримують абсолютно всі права, якими володіють громадяни США і можуть вільно проживати в цій країні, займатися бізнесом, вчитися, подорожувати і т.д.

3. Інвестор крім цих 500 000 $, заплатить ще 75 000 $, які йому не будуть повернуті - ці кошти 15 000 $ (ЛОІР) сплачуються адвокату і 60 000 $ направляються компанії з управління активами, тобто тим, хто буде готувати документи і розміщувати Ваш капітал в економіку США. Дані кошти в 500 000 $, керуюча Вашими активами компанія, може вдало (що цілком ймовірно), розмістити їх, наприклад, в житлову нерухомість, яка після закінчення терміну в 5 років може значно подорожчати, а Ви в свою чергу, зможете забрати собі цю нерухомість (за бажанням), непогано при цьому заробивши.

Цікаво дізнатись:

Східний гороскоп сумісності знаків за роками народження

Сумісність знаків Зодіаку - Овен, Телець, Близнюки, Рак, Лев, Діва, Терези ...

Тепер давайте розглянемо варіант отримання Грін Карти в США, даними шляхом, з точки зору - який витрата, або який дохід інвестор зможе отримати? А для цього давайте спробуємо дещо підрахувати варіанти:

У гіршому варіанті - розміщення 500 000 $ на 5 років, через 5 років - повернення цих грошей без всякого доходу, а це значить, гроші не були в обороті - збитки свого бізнесу рахуйте самі. Також додаємо сюди 75 000 $ - незворотну суму, про яку, ми говорили раніше (адвокат + керуюча компанія).

У стандартному варіанті - Ви, інвестувавши в США капітал, отримуєте зі своєю сім'єю Грін Карту і у Вас є одна дитина, який повинен ходити в школу. Батьки не громадяни США, платять 18 000 $ в рік за навчання дитини в школі, множимо 18 000 на 5 років = 90 000 $ - це Ваші витрати на навчання дитини, якщо б Ви не мали Грін Карти. Відповідно якщо у Вас 2 дитини, або більш то, множте на цю цифру - це буде Ваш чистий дохід.

Те ж саме стосується і навчання дітей в коледжах та інших навчальних закладах - Ви, як власник Грін Карти, маєте повне право і привілеї громадян США і не платите в 2 рази дорожче, як платять не громадяни США, за навчання своїх дітей у вищих навчальних закладах . Варто відзначити, що якщо Ваша дитина буде вчитися на відмінно - Ви не будете платити взагалі нічого за його навчання, тобто безкоштовно - іноземні громадяни, які не мають таких переваг. Крім усього іншого Ви, як і всі громадяни маєте безліч привілеїв, якими користуються громадяни цієї країни.

У кращому варіанті - все те, що при і стандартному випадку, плюс керуюча компанія вдало розмістить, Ваш капітал, а Ви після закінчення 5 років отримаєте свої 500 000 $, плюс гарний прибуток.

Ці варіанти ми порахували - для прикладу, іншими словами, для того, щоб ви могли уявити собі, у скільки Вам обійдеться отримання ВНЖ в США - як бачите майже даром! Даний варіант отримання ВНЖ в США (на нашу думку), створений так, немов головним завданням його, є стимулювання міграції в цю країну заможних людей, і без всяких сумнівів є, унікальні можливості в отриманні ВНЖ в США. www.worldluxrealty.com/node/2347

Дізнайтеся також:

Купіть бізнес в США + Грін Карта! Продаж бізнесу в Америці, ідеї бізнесу ...

Кредити в США, як отримати кредит в Америці, для купівлі об'єктів нерухомості

Податки на нерухомість в США, оподаткування і ставки податків в Америці ...

Інвестиційна програма Сполучених Штатів Америки ЕВ-5 по імміграції, надає бажаючим отримати ВНЖ в цій країні, величезні переваги і передбачає собою, значно менші обмеження, ніж інша інша візова програма, в якійсь країні світу. Вимоги в отриманні Грін Карти в США не встановлюють обмежень щодо віку інвестора, його освіти, управлінських навичок, досвіду роботи, трудового стажу, кваліфікації і не вимагає від інвестора, будь-яких подальших іспитів, які необхідно здавати, для підтримки статусу іммігранта. Інвестор, як і його сім'я, в тому числі діти, що не одружилися, будучи віці до 21 років, користуються тими самими правами, на постійне проживання в США.

Імміграція в США - бізнес імміграція

Процедура оформлення та основні етапи імміграції в США:

1 - інвестор в США подає форму I-526: «Імміграційне клопотання від іноземного підприємця».
2 - після схвалення клопотання інвестора, заявнику необхідно пройти інтерв'ю в консульстві, для розгляду біографії та медичної історії, або, якщо вони вже знаходяться в США, їм будуть внесені зміни в їх імміграційний статус.
• Важливо !!!

За результатами розгляду клопотання інвестору, членам його сім'ї (чоловіка і дітям, які не перебувають у шлюбі і не досягли віку 21 років), може бути надано лише статус умовно постійного жителя Сполучених Штатів Америки.

Які права та переваги дає наявність такого статусу?

- Постійно проживати в США за умови, що ви не робите ніяких дій, які можуть привести до депортації відповідно до розділу 237 закону про імміграції та Національності (section 237, Immigration and Nationality Act).
- Працювати в Сполучених Штатах за своєю професією і вибору, за винятком вузького кола спеціальностей, пов'язаних з питаннями національної безпеки, на які приймаються тільки громадяни США.
- Користуватися захистом законами США, штату проживання і місцевими законами.
- Виїжджати за межі США, легко отримувати візи в будь-яку країну світу, (в багатьох країнах досить грін карти для в'їзду) і повертатися в США без візи. www.worldluxrealty.com/node/2347
Через два роки інвестор - іммігрант і члени його сім'ї мають право подати Форму I-829, Клопотання Підприємця про зняття умов, щоб показати, що ними були виконані всі умови програми США для інвесторів-іммігрантів, з метою отримання постійної Грін Карти.

У будь-якому випадку, при отриманні Грін Карти в США, тобто ВНЖ - ви залишитеся у виграші, адже ви і члени вашої родини, в короткий і законний спосіб, отримаєте можливість жити США на законних підставах, що дасть вам масу переваг, які мають громадяни США, і про які ми поговоримо окремо.

Якщо ви зацікавилися таким способом імміграції в США, отримання Грін Карти, або вам щось не зрозуміло, звертайтеся до нас - ми допоможемо в отриманні (купівлі) Грін карти США, роз'яснимо незрозуміле!

www.worldluxrealty.com

Якщо ви інвестор і шукаєте можливість вкласти свій капітал в США, в досить прибутковий бізнес - читайте тут: www.worldluxrealty.com/node/2373

com/node/2373

Тепер давайте розглянемо варіант отримання Грін Карти в США, даними шляхом, з точки зору - який витрата, або який дохід інвестор зможе отримати?
Які права та переваги дає наявність такого статусу?

Новости