Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Фото на Грін Карту: вимоги розіграшу 2019 року

  1. Чому так важливо якість зображення
  2. Основні параметри знімка
  3. Розмір фото, розташування голови, колір повинні чітко відповідати наступним вимогам:
  4. Фото для дитини


Тисячі наших співвітчизників виграли в лотерею Green Card і сьогодні живуть в США. Багато хто сподівається повторити їхній досвід, подаючи документи на участь в нових розіграшах.

Важливо пам'ятати, що американська сторона уважно вивчає кожну надану папір і великі вимоги висувають до фото на грін карту. Якщо не врахувати будь-яка з вимог, анкета учасника буде повернута, а «велика американська мрія» так і залишиться мрією.

Чому так важливо якість зображення

У США багато уваги приділяється безпеці. Службовці, які будуть приймати ваші документи, зобов'язані обчислити громадян, що можуть становити потенційну загрозу для країни або, навпаки, не подавати для неї ніякого інтересу.

Фотографія - це ваша візитна картка. По ній можна побачити і основні риси характеру, і стан здоров'я, і ​​соціальний рівень. Якщо ви надасте неякісний знімок, по ньому нічого не можна буде зрозуміти.

Первісну перевірку фотознімків здійснює електронна система. Її завдання полягає не в тому, щоб виявити, які «засвітилися» в міжнародному розшуку або тих, за ким є якісь грішки і кого не слід допускати до участі в лотереї. Все набагато простіше: якщо знімок не підходить за параметрами, що перевіряє програма просто не зможе його обробити.

Все набагато простіше: якщо знімок не підходить за параметрами, що перевіряє програма просто не зможе його обробити

Параметри фотографії для оформлення грін карти

Якщо ви недобросовісно поставитеся до підготовки документів, це саме по собі охарактеризує вас як людину незібраного, неуважного і неорганізованого.

Фото, яке не відповідає пунктам правил лотереї DV, стане причиною повернення здобувачеві всіх наданих документів.

Основні параметри знімка

Все, що стосується якості та параметрів фото на грін карту, викладено на сторінках офіційного сайту посольства США. Будь-які зміни тут же знаходять на ньому відображення, тому є сенс почитати свіжу інформацію, викладену на ресурсі, перш ніж взятися за підготовку документів.

Перевірку системи проходять і ті знімки, що були зроблені в дорогих фотосалонах, і отримані в домашніх умовах.

Радимо подивитися: як підготувати фото на грін карту.

Важливо не те, де ви фотографувалися, а відповідність отриманого результату вимогам. Навіть якщо ви зробили фотографію в популярному салоні, прийшовши додому, обов'язково перевірте її відповідність параметрам лотереї DV.

Американська сторона приймає два формати фотографій: скановану або цифрову електронну.

Розмір фото, розташування голови, колір повинні чітко відповідати наступним вимогам:

  • Фотографія повинна бути кольоровою.
  • До рівня очей відводиться проміжок не менше 56% від висоти знімка, максимум - 69%. Розрахунок потрібно вести від нижньої межі.
  • Допускається білий або жовтуватий, добре освітлений фон, на якому не повинно нічого бути присутнім, тобто предметів, малюнків, візерунків і т. Д.
  • Дозволено зніматися в головних уборах релігійного характеру, які ви носите щодня. Ніяких інших головних уборів на фотозйомку надягати не можна. Ваше волосся повинні бути добре видно.
  • На розташування голови відводиться не менше 50% від всієї висоти знімка і не більше 69%.
  • На фотографії не повинно бути ніяких тіней.
  • Фотокартка повинна являти собою квадрат.
  • Мінімальний розмір фото - 600 × 600 пікселів, максимальний - 1200 × 1200.
  • Починаючи з 2016 року на Green Card навіть люди з поганим зором повинні фотографуватися без очок.
  • Одяг повинен бути повсякденному, звичайному. Єдиний виняток робиться релігійному гардеробу, який здобувач носить в своєму повсякденному житті.
  • Очі повинні бути відкритими, погляд - спрямований прямо в камеру. Не допускається ніякої міміки і вираження емоцій. Тільки звичайне спокійний вираз обличчя.
  • Знімок повинен бути зроблений не пізніше півроку. Але найкраще сфотографуватися напередодні подачі документів.
  • Ні в якому разі не можна надавати сканери фото з водійських прав та інших документів.
  • Розмір наданого файлу повинен бути не більше 240 Кб.
  • Приймається тільки формат JPEG (JPG).
  • Спектр кольорового зображення - sRGB.
  • Якщо в вимоги вносяться певні зміни, про них тут же повідомляється на сайті американського посольства.

Якщо в вимоги вносяться певні зміни, про них тут же повідомляється на сайті американського посольства

Якщо вам посміхнеться фортуна, не слід розслаблятися. Виграш в лотерею Green Card - це тільки перший крок на шляху в США . Далі, від вас буде потрібно новий пакет документів і інше фото для заповнення форми DS-230.

Інструкцію щодо заповнення форми DS-230 дивіться за посиланням .

Отримання імміграційної візи також складний і відповідальний процес. Ви повинні будете надати вже не одне, а два фото, які не електронного формату, а звичайного, тобто роздруковані на фотопапері.

Як і вимоги до фото на грін карту, потрібно дотримуватися певні параметри знімка на візу:

  • Допускається до використання як матова, так і глянцева папір.
  • Знімок повинен бути квадратним, з розміром 2 × 2 дюйми (50 × 50 мм).
  • Висота розташування очей розраховується від нижньої кромки знімка і повинна бути не менше 25 мм (1 1/8 дюйма), максимум - 35 мм (1 3/8 дюйма).
  • Для висоти голови актуальна нижня межа в 22 мм і верхня - в 35 мм, що еквівалентно 1 і 1 3/8 дюйма.
  • Інші вимоги відповідають тим параметрам, які пред'являються до фото на грін кард.

Інші вимоги відповідають тим параметрам, які пред'являються до фото на грін кард

Фото для дитини

До фотографій дітей пред'являються абсолютно ті ж вимоги, що і до фото дорослих. Допускається тільки мале виключення: нічого страшного, якщо очі новонародженого або немовляти не до кінця відкриті.

Фахівці радять перед фотографуванням на грін карту в США вкласти дитину на спину на звичайний білий аркуш. Головка повинна триматися прямо. Обов'язково перевірте, щоб на обличчя і фон не падали тіні.

Потрібно привернути увагу малюка, щоб він дивився прямо в об'єктив. Як і дорослі, діти повинні бути на фотографіях без сторонніх осіб і предметів.

Якщо ви вирішили брати участь в лотереї, вас цікавить грін карта і переїзд в США , Поставтеся серйозно до кожного пункту вимог щодо документів і фотографій. Якщо все буде зроблено правильно, перевірка фото та інших документів пройде, і ви станете повноправним учасником лотереї.

Новости