Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Картопляні зрази з грибами. рецепт

Це досить простий рецепт, але виходить дуже смачно. Іноді буває, що ви зробили толченку з картоплі, а на вечерю її з'їли не всю. Зазвичай на наступний день таку картоплю вже їсти немає бажання. Ось саме з неї можна зробити дуже смачні зрази. Втім, можна і спеціально відварити картоплю і потовкти. Обидва варіанти прийнятні.

З толченкі потрібно зробити свого роду тісто, тобто додати в нього яйце, щіпку соди і борошна. Якщо ви використовуєте свіжозварений картопля, можна додати трохи масла вершкового або сметанки, але можна обійтися і без цього.

Після цього формуємо з картоплі невеликі коржі, а на серединку кладемо заздалегідь приготовлену начинку (гриби, посмажені з цибулею). Формуємо кульку, а після цього котлетку. Начинка виходить всередині. Обвалюють у панірувальних сухарях і обсмажуємо на сковороді з двох сторін.

Смажаться досить швидко. Смачно як в гарячому, так і в холодному вигляді. Дуже смачно з овочами. Гриби для страви можна брати будь-які, але якщо ви віддаєте перевагу свіжим, то їх потрібно попередньо відварити. У мене були вже відварені і заморожені лисички, але з консервованими печерицями виходить не менш смачно. Теж мною вже випробувано і перевірено.

Спробуйте, не пошкодуєте!

Спробуйте, не пошкодуєте

Автор теми: Рита (Москва)

Новости