Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Грінки з молоком і яйцем за рецептом з фото

  1. Рецепт приготування солодких грінок з молоком і яйцем
  2. складові
  3. Приступаємо до приготування
  4. Як прикрашати і з чим подавати страву
  5. Відеорецепт приготування грінок з молоком і яйцем
  6. Інші можливі варіанти приготування

Якщо ви хочете урізноманітнити звичне для вашої родини меню, я хочу запропонувати вам приготувати солодкі грінки. Ця страва відмінно підійде на сніданок або перекус. Готується воно дуже просто, буквально за лічені хвилини, а його смак приємно здивує вас і ваших близьких, особливо люблять такі ласощі діти.

Для приготування грінок за цим рецептом потрібно досить простий набір інгредієнтів, який, я думаю, знайдеться у кожної господині - батон, яйця і молоко. Якщо ви запаслися усім необхідним, давайте ж швидше будемо приступати!

Рецепт приготування солодких грінок з молоком і яйцем

Кухонне начиння і техніка: миска, вилка або віночок, сковорода, тарілка для подачі, кухонна плита.

складові

Молоко 1 скл. Цукор 2-2,5 ст. л. Ванільний цукор 1 ч. Л. Батон 0,5-1 шт. Яйце 2 шт. Соняшникова олія для смаження

Приступаємо до приготування

  1. Нарізаємо на тонкі скибочки 0,5-1 батон.
    Якщо ви хочете урізноманітнити звичне для вашої родини меню, я хочу запропонувати вам приготувати солодкі грінки
  2. У зручну ємність виливаємо 1 скл. молока.

    Для того щоб цукор в подальшому міг розчинитися, воно повинно бути кімнатної температури, тому дістаньте його заздалегідь або нагрійте трохи в мікрохвильовці.


    Для того щоб цукор в подальшому міг розчинитися, воно повинно бути кімнатної температури, тому дістаньте його заздалегідь або нагрійте трохи в мікрохвильовці

  3. Додаємо 2-2,5 ст. л. цукру і вбиваємо 2 яйця.
  4. Збиваємо віночком або вилкою до розчинення цукру.
  5. Додаємо 1 ч. Л. ванільного цукру або можна додати буквально на кінчику ножа ваніліну.
  6. Сковороду ставимо розігріватися на плиту і наливаємо на неї соняшникова олія.
  7. Кожен скибочку батона обмакиваем в молочно-яєчної суміші і викладаємо на сковороду.

    Довго не затримуємо хліб в молоці, щоб він не розкис.


    Довго не затримуємо хліб в молоці, щоб він не розкис

  8. Як тільки вони стануть рум'яними з одного боку, перевертаємо їх на іншу.

    З іншого боку грінки смажаться швидше, тому будьте уважні.


    З іншого боку грінки смажаться швидше, тому будьте уважні

  9. Готові грінки викладаємо на тарілку, і можна подавати!

Як прикрашати і з чим подавати страву

Поки грінки гарячі, їх можна додатково посипати зверху цукром, він розтане, і вийде смачна карамельна скоринка. Крім того, такі ласощі можна подавати з джемом, розтопленим шоколадом, згущеним молоком або просто посипати цукровою пудрою зверху.

Смачні ласощі стане поживним сніданком або перекусом для ваших близьких, подавайте його з кавовими або молочними напоями, будь-яким чаєм, який люблять ваші домочадці, а також з компотом.

Відеорецепт приготування грінок з молоком і яйцем

Подивіться короткий відеоролик, в якому описаний покроковий рецепт приготування грінок з молоком, яйцем і цукром. Я впевнена, що ваші домочадці гідно оцінять такий смачний сніданок.

Інші можливі варіанти приготування

Подібним чином можна приготувати не тільки десерт. Будь-суп або борщ відмінно доповнять часникові грінки . А якщо вам потрібно придумати більш ситний сніданок для чоловічої половини вашого сімейства, зробіть гарячі бутерброди в духовці . Я впевнена, від такого сніданку ніхто не відмовиться, так як підсушена булочка і розплавлений сир виглядають дуже апетитно, а якщо додати ще й кілька колечко ковбаси, то вийде ще й дуже поживно.

За кілька хвилин можна приготувати на сніданок невелику піцу, не вірите? тоді приготуйте лаваш з сиром на сковороді . А якщо ви чекаєте гостей на перегляд чергового футбольного матчу і вам треба придумати оригінальну закуску до пива, приготуйте чіпси з лаваша . Приготоване подібним чином ласощі, до речі сказати, підійде навіть для маленьких членів вашої сім'ї, тому не забудьте їх побалувати приготовленої вдома, нешкідливою смакотою.

У мене є в запасі також рецепт сніданку для тих, хто дуже скрупульозно стежить за своїм харчуванням і способом життя. Бутерброди з авокадо припадуть до смаку не тільки гурманам, але й усім, хто стежить за своєю фігурою.

Швидкі в приготуванні сніданки існують, і щоб урізноманітнити молочні каші, вівсянку і омлети, можна приготувати ось такі прості грінки або бутерброди. Я думаю, що ваші домочадці будуть раді такому нововведенню в звичному меню. Не забудьте поділитися зі мною вашими улюбленими рецептами приготування швидких сніданків для себе і своїх рідних. Також залишайте в коментарях на сайті свої доповнення до мого рецепту. Смачного!

За кілька хвилин можна приготувати на сніданок невелику піцу, не вірите?

Новости