Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Відпочинок в Греції в листопаді

  1. Погода
  2. часу
  3. Свята в листопаді
  4. Фотографії відпочинку в Греції


Листопад для росіян, м'яко кажучи, не самий радісний місяць. Сніговий покрив ще не встановився, з неба то сиплеться холодна колюча крупа, то мрячить липкий противний дощ. Депресії рідко кому вдається уникнути. А деяким «пощастило» піти у відпустку саме в останній осінній місяць. Так і хочеться хоч на пару тижнів втекти в якусь сонячну країну і отримати заряд енергії та бадьорості на всю зиму. Чому б не вибрати для цього Грецію?

Погода

На жаль, пляжний відпочинок в Греції в листопаді вже неможливий. Температура води не перевищує + 18 °. Звичайно, є ще купаються, але вони, швидше, виняток. А ось на березі в шезлонгу можна полежати під нежарким, але ласкавим сонечком і подихати морським повітрям.

Листопадова прохолода істотно зменшила число туристів не тільки на пляжах, а й на вулицях міст. Це не може не сподобатися тим, хто не любить штовханину і цінує спокійне, розмірене проведення часу. Крім того, зменшення кількості туристів веде до зниження цін на літак, проживання в готелі та процедур в СПА-салонах.

часу

У листопаді в Греції відправляються любителі і цінителі пам'яток цієї найдавнішої країни. І якщо прогулянки та екскурсії влітку під палючим сонцем були дуже скрутні, то в листопаді вони принесуть справжнє задоволення. Самі греки в цей час люблять здійснювати прогулянки в гори. До них можуть приєднатися і туристи.

Що подивитися в листопаді в Греції?

  • В першу чергу - це знаменитий Афінський Акрополь. Він являє собою пологий пагорб, на вершині якого знаходяться руїни древніх храмів і палаців. Його висота становить 156 м. Більшість скульптур Акрополя сьогодні представляють собою копії. Оригінали ж зберігаються в музеях Лондона, Парижа і самого Акрополя.
  • Дельфи - місто, в якому проводилися Пифийские гри. Вони вважалися другими за значимістю після Олімпійських. Але первинними тут були змагання атлетів, а співочі та поетичні конкурси.
  • Острів Крит. Його з повним правом можна назвати скарбницею легендарних давньогрецьких пам'яток: Лабіринт Мінотавра, палац Кносса, древнє місто Гортіна, печера, в якій народився Зевс, і багато інших.

Свята в листопаді

Щорічно в листопаді в Греції проходить фестиваль «Димитрій» в Салоніках. 21 числа проходить релігійне свято - Введення в храм Богородиці. У всіх храмах в цей день проводяться пишні богослужіння і урочистості.


Автор: ВОтпуск.ру
Дата публікації: 16.09.2014


Фотографії відпочинку в Греції

Популярні статті


Відео


Найкрасивіші куточки світу - Греція Інша відео про Грецію

Чому б не вибрати для цього Грецію?
Що подивитися в листопаді в Греції?

Новости