Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Відпочинок класу люкс в Греції.

  1. Для всіх, хто вирішить провести свою відпустку в Греції, SpaOteli рекомендує
  2. Готель Pomegranate Wellness Spa
  3. Готель Miraggio Thermal Spa Resort
  4. Готель Thermae Sylla Spa

Якщо ви ніяк не можете вибрати курорт для відпочинку в Греції і вирішити, який з спа-готелів підходить саме вам, не турбуйтеся - ми з задоволенням допоможемо Вам підібрати оптимальний варіант і заощадити дорогоцінний час!

Колиска європейської цивілізації, країна білосніжних піщаних пляжів, смачною середземноморської кухні і теплого блакитного моря - це все Греція. Вона зачаровує своєю чудовою природою і захоплює тисячолітньою історією, яка залишила слід у кожному куточку світу. І перш ніж бронювати свій відпочинок де-небудь на Балі або в Таїланді, згадайте про те, що 3 кращих спа-готелю Греції входять в число кращих місць для відпочинку в світі.

Клімат Греції дарує максимальну кількість сонячних днів і комфортною погоди для відпочинку. При цьому кожен острів по-свойму неповторний і унікальний. Зупинити свій вибір на якомусь одному - завдання не з легких, але результат виправдовує очікування!

Для всіх, хто вирішить провести свою відпустку в Греції, SpaOteli рекомендує

На західному узбережжі острова, недалеко від Потідейского каналу, всього в 40 хвилинах їзди від Міжнародного аеропорту Салоніки, потопаючи в пишній зелені Середземномор'я, розташувалися 5-ти зірковий Спа-готель Помегранат (Pomegranate Wellness Spa) і не менш приголомшливий 5-ти зірковий спа-готель Мірадж Термал Спа Резорт (Miraggio Thermal Spa Resort).

Готель Pomegranate Wellness Spa Якщо ви ніяк не можете вибрати курорт для відпочинку в Греції і вирішити, який з спа-готелів підходить саме вам, не турбуйтеся - ми з задоволенням допоможемо Вам підібрати оптимальний варіант і заощадити дорогоцінний час

Бездоганний сервіс, комфорт класу люкс, якісні спа-процедури в "Afrodita Roa Spa" або в унікальному оздоровчому комплексі "Spa Park" - зроблять Ваш відпустку незабутнім. А басейни з морською водою, 7 приватних лаунж-зон, фінська сауна, найбільший в Греції хамам, трав'яні парні, кріотерапія, крижаний фонтан, ароматичний душ, купелі, Флебологічне доріжка, кнайп і грязьова терапія-подарують красу і здоров'я вашого тіла.
Ресторан високої кухні "Hermes" з інноваційними стравами, приготованих зі свіжих сезонних продуктів регіону - здивує навіть найдосвідченіших гурманів. А приголомшливий вид на блакитні води Егейського моря, які омивають величний Олімп на протилежному боці готелю, келих молодого вина, ласкаве сонце і легкий бриз - зарядять енергією і гарним настроєм на довгий час.

Готель Miraggio Thermal Spa Resort

Ще одна перлина Халкідінікі розкішний 5-зірковий спа-готель Мірадж Термал Спа Резорт (Miraggio Thermal Spa Resort) з власним пляжем. З аеропорту Салонік до нього можна швидко дістатися на орендованому автомобілі.

Гордість готелю - першокласний центр таласотерапії з декількома басейнами, саунами (парова, фінська, трав'яна), Тепідаріум, сенсорним душем і різноманітними процедурами на основі традиційних грецьких продуктів (мед, оливкова олія, йогурт). Ви повернетеся з відпустки повними сил, енергії і душевного спокою, як хвилі Егейського моря!

Для тих, хто захоче відвідати термальні джерела, відомі на весь світ своїми цілющими і омолоджують властивостями з часів античності, пропонуємо відвідати острів Евія, другий за величиною острів Греції, і його знаменитий курорт Едіпсос. Тут розташувалася наша третя перлина 5-ти зіркових готель Thermae Sylla Spa.

Готель Thermae Sylla Spa

Терме Сілла Спа Велнес (Thermae Sylla Spa Wellness) - це не тільки один з кращих спа-готелів Греції, але і світу Терме Сілла Спа Велнес (Thermae Sylla Spa Wellness) - це не тільки один з кращих спа-готелів Греції, але і світу. Він є володарем престижної нагороди World Luxury Spa Awards Winner 2017 і учасником програми "Roman Thermal Spas of Europe", спрямованої на відродження культурної спадщини римлян і вкорінення спа-традицій в свідомості людини.

Готель розташований в мальовничому місці, на узбережжі прекрасного острова Евія, поблизу древніх міст Лутра і Едіпсос. Тут, з-під землі з глибини 3 000 м, б'ють унікальні за своїми властивостями мінеральні джерела, води яких використовують в спа-центрі "Thermae Sylla". Однією з особливостей готелю є ресторан, де подають різноманітні страви середземноморської кухні (також детокс-меню), приготовані зі свіжих сезонних продуктів регіону.

І хоча дорога сюди утруднена через віддаленість аеропорту (Афіни або Скіатос), це з лишком компенсується незабутніми враженнями та емоціями від відпочинку, які залишаються на все життя.

Тому, перш ніж відправитися на один з островів, ми рекомендуємо вам зупинитися на пару днів в цьому чарівному місті, щоб побувати в Акрополі і познайомитися з найвідомішою пам'яткою країни, країни чудовою, різноманітної і красивою Тому, перш ніж відправитися на один з островів, ми рекомендуємо вам зупинитися на пару днів в цьому чарівному місті, щоб побувати в Акрополі і познайомитися з найвідомішою пам'яткою країни, країни чудовою, різноманітної і красивою. Пройдіться по стародавніх вулицях не поспішаючи, повільно і неквапливо, дотримуючись середземноморського розміреного способу життя греків, відчуйте всю міць і велич цього міста.

Більш детальну інформацію ви знайдете на нашому сайті , Де представлений величезний вибір детокс-програм, йога-ретрітов і оздоровчих турів в Греції і не тільки.

Схожі записи:

Новости