Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Шопінг тури в Грецію, для шуби тури, тури за шубами | Туристичне агентство Тамаринд Дніпропетровськ

  1. Програма шубного туру в Грецію

Греція славиться своїми хутрами, ювелірними прикрасами, виробами зі шкіри, кераміки Греція славиться своїми хутрами, ювелірними прикрасами, виробами зі шкіри, кераміки. Всі товари, місцевого виробництва дешевше імпортних. Великий вибір одягу місцевого виробництва за цінами значно нижчими, ніж в Європі: вироби зі шкіри (в взуттєвих магазинах ви знайдете товари від Діора, Келіана, Журдена і інших відомих фірм за невисокими цінами). Радимо також звернути увагу на вироби зі шкіри - взуття і сумки - грецького виробництва.

У Греції існує величезна кількість магазинів, як великих супермаркетів, так і дрібних крамничок. Можна купити все, що потрібно. Грецькі вина, мигдаль, фісташки, східні солодощі, різноманітні вироби народної творчості - відмінні сувеніри для будинку.

Час роботи магазинів не однаково, як правило, вони закриті під час сієсти, по вихідних і святкових днях. Зазвичай торгівля йде з 9.00 до 14.00 і триває з 17.30 до 20.30.

У Греції вас також чекають бутіки і універмаги з безліччю брендового європейської одягом за цілком прийнятними цінами. Якщо ви приїхали в країну за такими покупками, то кращий вибір вас чекає в Афінах, Салоніках і Касторье.

Основною ж метою туриста котрий придбав шопінг тур до Греції є покупка якісного хутряного изделья Основною ж метою туриста котрий придбав шопінг тур до Греції є покупка якісного хутряного изделья. Адже Греція вважається безперечним світовим лідером на ринку продажів виробів з хутра. Вироби з хутра тут на будь-який смак: шуби або кожушки з цільного бобра, єнота, нутрії, нерпи, а також вироби з полуцельной і кусковий (лапки, філейкі, хвостики, чоло) норки.

Шуб-тур - це можливість за порівняно невеликі гроші побачити одну з найкрасивіших і найдавніших країн Європи - Греції. Познайомитися ближче з її історією, культурою, побутом і кухнею, а також придбати хутряний виріб безпосередньо від виробника.

Програма шубного туру в Грецію

За шубами тут відправляються в древнє місто Касторія (Καστοριά), де вже понад 600 років місцеві майстри шиють найкращі в світі шуби. Хоча в місті є безліч хутряних салонів і магазинів, шуб-тури до Греції, розраховані на короткий термін, доставляють покупців безпосередньо на фабрики, де шиються ці вироби. Всього в Касторії близько 200 фабрик, де є російськомовний персонал, який готовий допомогти з вибором підходящої шуби. Стандартна програма туру розрахована на 3-4 дні (при бажанні можна залишитися на узбережжі і довше).

1-й день 1-й день. У перший день при прильоті в Салоніки, туристи відправляються в місто Касторія. До групи прикріплений російськомовний гід. Звичайно, шлях від міста Салоніки до Касторії неблизький, але все траси в країні хороші, а водії професійні, до того ж мальовничі ландшафти, що мелькають за вікном не залишать вас байдужими, і час пролетить досить швидко. Крім того досвідчений гід-екскурсовод проведе для вас захоплюючу екскурсію по місту Салоніки, який називають північною столицею Греції.

У Салоніках щоб познайомитися з історією, не обов'язково присвячувати цілий день походу по музеях - місто відкриває свої секрети кожному, хто пройде або проїде по його вулицями. Розкопки Римської Агори і кріпосні стіни міста, арка Галерія і Ротонда, Біла вежа і храм Св. Дмитра - ось лише кілька з визначних пам'яток, з якими ви познайомитеся. Переїзд в м Кастор. Розміщення в готелі. О 21:00 запрошуємо гостей на Грецький вечір. Під звуки незвичайно мелодійної «бузуки» -національної грецького інструменту - ви скуштуєте страви грецької кухні, станцуете, може бути, в перший раз в житті запальний «сіртакі». На вечорі проводиться вікторина з історії Греції з присудженням призів. Головний приз - шуба.

2-й день 2-й день. Весь наступний день відведений на вибір і покупку шуби. Поїздки по фабрикам організовані за планом. Після сніданку вас чекає відвідування виставки-продажу EDIKA, де вашій увазі будуть представлені колекції всесвітньо відомих виробників хутряних виробів. І, так як обійти 5000 м2 в пошуках найкращої шубки, в якій ви будете неперевершені - справа приємна, але тривале, вам буде запропоновано обід на території виставки.

Продовження програми шопінгу - відвідування салонів провідних хутряних фабрик: Fantastik Furs, Image Furs, Avanti, Afrodita Furs, Elegant Furs, Unipel, Pkz Papadopoulos, Naoumi, Estelle, Rizos Bros, Gliagias Bros, Chrissos, Marco Varni Fashion Center. Навіть найвибагливіші модниці залишаться задоволені - серед величезного асортименту побачених шуб ви обов'язково знайдете ту, про яку давно мріяли. А якщо раптом полюбився шубка не підійде - її підкоригують по вашій фігурі майстри, які її створювали! Переїзд на півострів Халкідікі. Розміщення в обраному готелі.

3-й день і далі. Ви зможете відпочити, насолодитися гостинністю греків і, якщо буде бажання, відвідати пізнавальні екскурсії.

День вильоту. Від'їзд в аеропорт «Македонія» міста Салоніки. Виліт.

Одним істотним нюансом шопінг туру в Грецію є вибір програми шоп-тур «із зобов'язанням», або «без зобов'язання». У першому випадку витрати на проживання та переліт не великі, але покупка шуби обов'язкове. Другий варіант в плані дорожніх витрат більш накладений, але можна нічого не купувати. Хоча приїхати до Греції по шопінг туру, і не купити шубу просто неможливо!

У вартість шоп-туру в Грецію з зобов'язаннями входить: авіапереліт, медична страховка, трансфери протягом всієї програми на комфортабельному автобусі, проживання, харчування, екскурсії в супроводі досвідченого російськомовного гіда під час переїзду в м Касторью (в готелях на відпочинку-за доплату ). Додатково оплачується віза. Умови шоп-туру з обазательствамі можна подивитися тут .

У вартість шоп-туру без зобов'язань входить: авіапереліт, медична страховка, трансфери протягом всієї програми на комфортабельному автобусі, проживання, харчування, екскурсії в супроводі досвідченого російськомовного гіда під час переїзду в м Касторью (в готелях на відпочинку-за доплату). Додатково оплачується віза.

Шуб тури в Грецію - це завжди вигідний шопінг, поєднаний з розкішним відпочинком, який здійсниться разом з турагентством Тамаринд !!!

Вартість шуб-тури до Греції під запит. Звертайтеся до наших менеджерів по тел. (056) 744-04-39, (067) 630-9-630.

Новости