Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Що купити на Криті

  1. Гірський трав'яний чай
  2. Оливкова олія
  3. Традиційний одяг
  4. кераміка
  5. вино
  6. ароматні трави
  7. раки

Одна з принад будь-якої подорожі - це придбання традиційних подарунків на згадку про країну, яку ви відвідали

Одна з принад будь-якої подорожі - це придбання традиційних подарунків на згадку про країну, яку ви відвідали. Вони можуть бути не зовсім екзотичними, але для вас вони особливі, тому що вам потрібно було подолати тисячі кілометрів, щоб їх придбати. Вони допомагають вам запам'ятати ваше подорож, справити враження на друзів, коли ви повернетеся з подарунками, і цікаво просто походити по магазинах, розмірковуючи, що привезти з Криту. Іноді пошук сувенірів починається на ринках і в традиційних магазинах, розташованих на знаменитих пішохідних вулицях. З такою кількістю дрібничок і сувенірів шопінг на Криті може бути трохи виснажливим. Отже, перш ніж ви потрапите в магазини, зверніть увагу на топ сувенірів, які можна привезти з Криту.

Гірський трав'яний чай

Якщо вам подобається смачний чай з цілющими властивостями, обов'язково придбайте деякі сорти, які можна знайти тільки на острові Крит. Існує Діктамос, який, як відомо, є лікувальним, гірський шавлія і Малотіра. Відмінний спосіб відпочити вдома і згадати свій відпочинок на прекрасному острові.

Оливкова олія

Коли у вас виникає питання, що можна привезти з Греції, то перше що приходить в голову - це оливкова олія.

Обов'язково привезіть додому пляшечку справжнього Критського оливкового масла. Це не тільки основний компонент традиційної кухні, але і найважливіший сільськогосподарський продукт острова. Масло, отримане способом холодного віджиму має найвищу якість, тому обов'язково візьміть пляшку або дві, щоб відтворити рецепти критських страв на власній кухні.

Масло, отримане способом холодного віджиму має найвищу якість, тому обов'язково візьміть пляшку або дві, щоб відтворити рецепти критських страв на власній кухні

Традиційний одяг

Якщо ви хочете виглядати модно, купіть на Криті що-небудь з традиційного одягу. Є безліч магазинів, що пропонують туристам оригінальний одяг в сучасній обробці старого стилю. Також можна привезти з острова Крит традиційний хустку на голову, якщо ви зухвалий ентузіаст моди.

кераміка

Протягом тисячоліть на Криті було розвинене виробництво кераміки. Купівля деяких з цих прекрасних предметів зробить більш яскравими ваші спогади про острів. Якщо вам пощастить, ви зможете знайти гончарів, які все своє життя займалися виробництвом найскладніших керамічних виробів. Прикрасьте інтер'єр вашого будинку оригінальними керамічними виробами, привезеними з острова Крит, або порадуйте таким подарунком ваших близьких.

вино

Ароматні критські вина - це смак, який ви ніколи не забудете. Багато з них абсолютно унікальні і не можуть бути проведені в інших областях Греції, їх можна купити тільки на Криті. Якщо ваш чемодан місткий, привезіть додому пляшечку, щоб пригостити своїх друзів або родичів за вечерею.

Ми настійно рекомендуємо відвідати відзначену нагород виноробню Douloufakis в Дафне (Іракліон), щоб поповнити свій винний льох або просто насолодитися дегустацією вин і дізнатися більше про крітському винограднику.

Ми настійно рекомендуємо відвідати відзначену нагород виноробню   Douloufakis в Дафне   (Іракліон), щоб поповнити свій винний льох або просто насолодитися дегустацією вин і дізнатися більше про крітському винограднику

ароматні трави

Безліч різноманітних відповідей на питання, що привезти з Греції з острова Крит ви знайдете, відвідавши ринок.

Однією з основних особливостей критських ринків є велика різноманітність продаються там ароматних трав. Якщо ви плануєте купити оливкову олію, не забудьте взяти трохи орегано, чебрецю і розмарину, щоб дійсно зробити неймовірними ваші приготовлені вдома страви.

Якщо ви плануєте купити оливкову олію, не забудьте взяти трохи орегано, чебрецю і розмарину, щоб дійсно зробити неймовірними ваші приготовлені вдома страви

раки

Цей популярний напій, зазвичай пропонований в кінці трапези на Криті, досить знаменитий серед місцевих жителів. Вироблений з залишився пресованого винограду після виготовлення вина цей міцний і смачний лікер схожий на італійську граппу. Привезіть з Криту додому пляшку раки - смак вашого відпочинку - в своє повсякденне життя. Сувеніри з Криту ще довго будуть нагадувати вам про чудовий відпочинок.

Пошук цих сувенірів залишиться частиною ваших спогадів про Криті. Незалежно від того, чи призначені вони для себе або це подарунки для друзів, обов'язково візьміть з собою традиційні продукти в пам'ять про вашому подорожі.

Reviewer

Rent-a-Car-Crete.ru

Review Date

2018-04-20

Reviewed Item

Топ сувенірів

Author Rating

5

Новости