Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Скільки летіти з Казані до Греції

На цікавить наших читачів питання «Скільки летіти з Казані до Греції» відповідає редакція сайту «В Отпуск.ру» Питання:

Вибираємо оптимальний маршрут до Греції, переглядаємо варіанти, найменш витратні за часом, підкажіть, скільки потрібно летіти на літаку з Казані мінімум?

11.04.2017 Redwing87


На цікавить наших читачів питання «Скільки летіти з Казані до Греції» відповідає редакція сайту «В Отпуск

Для багатьох мандрівників при виборі місця відпочинку має велике значення те, наскільки довго до нього доведеться добиратися. жителі Казані при плануванні відпустки в Греції , Цікавляться не тільки ціною квитків, але і питанням, скільки потрібно летіти з однієї країни в іншу.

Регулярні і чартерні рейси з Казані здійснюють посадки в Салоніках , Афінах , Іракліоні . При розрахунку польотного часу враховується період зльоту і посадки - по 30 хвилин на кожну процедуру, і відстань між містами - близько трьох тисяч кілометрів. При відсутності форс-мажору і несприятливих погодних умов, розрахунковий час перельоту прямим рейсом з Казані до Греції займе від 3-х годин 25-ти хвилин до 4-х годин 20 хвилин. Час, витрачений на реєстрацію, розміщення в салоні літака, отримання багажу не входить в розрахунок. Для отримання самої точної інформації щодо рейсу і тривалості періоду, який потрібно буде провести в повітрі, варто звертатися до туроператору або представнику компанії-авіаперевізника.

Новости