Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Секс: весільне фото з статевим актом у храму в Греції викликало скандал, новини світу, Родос, Британія, 14 жовтня, Оглядач

У Греції на Родосі заборонили весілля для іноземців після витівки британських молодят, які сфотографувалися біля грецького монастиря в інтимній позі.

Про це повідомляє DailyMail.

Метью Лунн опублікував фотографію зі своєю дружиною Карлі, яка стоїть на колінах в білій сукні, у самого Метью при цьому спущені штани і нижню білизну до щиколоток.

Після інциденту верховний єпископ вирішив заборонити всі іноземні весілля в монастирі Святого Павла на Родосі, незважаючи на те, що пари бронювали церемонії за кілька років.

"Ми греки, і ми дорожимо нашими традиціями і святістю наших релігійних об'єктів. Ми не можемо допустити, щоб це огидна поведінка мало місце бути. Сотні майбутніх наречених з Великобританії і в усьому світі дзвонять мені сьогодні через цього вчинку", - повідомив глава громади Ліндос.

"Ганьба цим двом за шкоду, який вони завдали. Чи зроблять вони те ж саме на своїй батьківщині; перед британською каплицею, єврейським храмом, мусульманською мечеттю? Вони були б обезголовлені мусульманами!" - додав він.

Як повідомляв "Обозреватель", раніше нідерландський фотограф Мішель Клустер прославився на просторах соцмереж скандальної ідеєю для весільного фото .

Хто із зірок чекає поповнення, а хто розлучився - читайте в нашому Instagram !

Чи зроблять вони те ж саме на своїй батьківщині; перед британською каплицею, єврейським храмом, мусульманською мечеттю?

Новости