Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Ми знаємо, де ви відпочинете цього літа

Вибрати місце для відпочинку завжди досить складно - надто багато країн, курортів, які можна відвідати Вибрати місце для відпочинку завжди досить складно - надто багато країн, курортів, які можна відвідати. На чому зупинитися? Це залежить від індивідуальних переваг. Для подорожей з дітьми зручний великий готель з декількома ресторанами, можливо, системою ALL INCLUSIVE, з хорошою розважальною програмою і безпосередньо на березі моря.

Хтось вибирає активний відпочинок, відпочинок з можливістю займатися спортом, хтось вважає за краще повне розслаблення і одночасно з готелем замовляє процедури в СПА центрах. А для деяких з нас важливо перейнятися духом країни, в яку ми приїхали. Кращий варіант в цьому випадку - взяти на прокат машину і подорожувати самостійно. Але завжди хочеться мати вибір - ми ж на відпочинку!

Раптом нам захочеться виїхати з готелю? Або навпаки не виникне такого бажання, і тоді все повинно бути під боком.

У будь-якому з цих випадків Греція стане ідеальним варіантом.

Готелі. У Греції величезний вибір готелів від найпростіших апартаментів за доступною ціною, до ексклюзивних курортів з високим рівнем сервісу і практично палацовими інтер'єрами. Що вибрати серед усього цього розмаїття?

Приїжджаючи в країну, де раніше не було, краще вибирати готель відомої мережі Приїжджаючи в країну, де раніше не було, краще вибирати готель відомої мережі. Мережеві готелі піклуються про свою репутацію, і будь-які проблеми гостей неодмінно будуть вирішені. Одна з найвідоміших грецьких мереж готелів - Aldemar Hotels & Spa.

Перше і головне достоїнство Aldemar в тому, що надається рівень послуг, відповідний ціною за розміщення. Таке поєднання ціна - якість, мабуть, зустрічається тільки тут. Низькі ціни при будь-який, навіть самої гарної, рекламі - показник того, що на якихось послугах буде явно зекономлено, а вже на яких - це може стати для гостей готелю неприємним сюрпризом ... У Aldemar входять 8 готелів, вони розташовані практично у всіх основних туристичних зонах країни - на островах Кріт і Родос і на півострові Пелопоннес. Відвідавши один з цих готелів, виникає бажання наступного разу приїхати в інший, але обов'язково цієї мережі! Адже Греція унікальна країна. Якщо одного разу приїдеш сюди і зможеш насолодитися усіма принадами відпочинку, захочеш об'їхати кожен з більш ніж 2,5 тияч її островів. І всюди знайдеш те, чим і привернула тебе ця країна вперше - душевність і гостинність місцевих жителів, приголомшливу кухню, комфортний клімат і багато іншого. Складно розкласти по компонентах відчуття щастя від того, що ти знаходишся в тому місці, де тобі подобається абсолютно все.

Клімат. Коли я перший раз приїхала до Греції, приємно здивувало те, що більшість рослин не екзотичні, а якісь рідні. Пальми і подібна незвична для центральної Росії рослинність є на півдні нашої країни, а в Греції вона більш буйна і більш різноманітна, проте флора тут доповнена деякими цікавими видами рослин, які у нас, звичайно, не зустрінеш. Це відноситься, в першу чергу, до острів Крит: він завжди виділявся своєю історією і виглядом. Він ще в давнину цікавив завойовників як один з найбільших острів на стику багатьох торгових шляхів. Проїхавшись по острову зі сходу на захід, можна помітити, як змінюється природа - від рідкісних невисоких чагарників і полів з оливковими деревами (не рахуючи облагороджених туристичних місць) в області Лассіті до соснових лісів і найбільшого в Європі і другого за величиною в світі ущелини Самарь в області Ханья.

Пам'ятки. Це, напевно, єдине, про що знає весь світ. У Греції залишилося дуже багато ще з часів, коли жителі цієї країни говорили давньогрецькою мовою, розбавляли дуже міцне вино водою, ставили в театрах комедії і трагедії і жили, в общем-то, непогано, раз було у них час серйозно займатися не тільки військовим справою, а й будівництвом і філософією. Філософія і демократія існують і зараз. Більш того, ця маленька країна єдина в Європі зберегла свою національну мову! , Пройшли століття, Греція побувала під ярмом турків, постійно відображала противника зі своїх родючих земель. Греки добре ставилися до іноземців і, асимілюючись з ними, все-таки зберегли свою культуру! Зберегли і мову, і пісні, і танці, і пам'ятники архітектури.

Традиції відображаються і в сучасній архітектурі, наприклад в архітектурі готелів. Так, готелі Aldemar побудовані в класичному грецькому стилі - це корпуси бунгало, які пофарбовані в світлі відтінки, властиві ще класичною мінойської культурі. Є й сучасні доповнення. Перш за все, це сервіс на високому європейському рівні в центрах таласотерапії і СПА - Royal Mare Thalasso на Криті і Royal Olympian Spa & Thalasso на Пелопоннесі, неодноразово визнані кращими в світі курортами з центрами таласотерапії і СПА), суперсучасні тенісні корти в Aldemar Royal Mare на Криті, унікальна система клубного готелю в Paradise Mare &

Paradise Village на Родосі. Такого немає навіть у вже звичній для багатьох туристів - в цьому готелі є можливість відвідування не тільки будь-якого з центральних ресторанів комплексу. Гості можуть відвідати ресторани a la carte з італійської, китайської, грецької та французькою кухнею, в цих готелях можна забути про всі доплати, адже в систему All Inclusive входять практично всі відомі марки імпортних напоїв, а, наприклад, готелі Knossos Royal гостей порадуюттрадіціонние кафе і бари, де можна дегустувати метаксу, раки, навчитися готувати грецький кава на піску, пограти в нарди і т.п.

Розваги Розваги. Це в Греції теж є. І у всіх туристичних зонах, і на будь-якому з найменших островів ввечері відкривають свої двері нічні клуби за інтересами. Дискотеки з модними хітами, паби, сальса-бари, клуби з грецькою музикою і просто таверни і ресторани, де можна насолодитися і келихом вина, і рясним вечерею.

Кухня. Цю тему варто було б поставити на одне з перших місць в оповіданні ... Продукти, що використовуються грецької кухнею, як правило, дуже прості і звичні, але готується все на грилі або з додаванням гірських трав, які у великій кількості ростуть на грецьких островах, і, безсумнівно, надає стравам особливого смаку. Приголомшливе вино, неодмінна частування з боку господарів таверни чаркою домашньої раки або східними солодощами роблять візит в ресторан незабутнім. До речі, крітська дієта була визнана найбільш корисною і здоровою в світі.

Все очаровніе в загальній теплотою атмосфері. Гостинністю тут пройняте все. Головне - постаратися забути про свої проблеми, вони залишилися вдома, і насолоджуватися кожним моментом перебування в цій країні.

Люди тут дуже близькі нам за менталітетом, але вони вміють відпочивати і розслаблятися, і знають як зробити наше перебування найкращим відпочинком в життя.

У Греції в великих готелях кілька разів на тиждень проводять тематичні вечори з навчанням танцям, барбекю з місцевих продуктів. Популярні романтичні вечори при свічках з живою музикою і меню з лобстерів. У готелях Aldemar вже 5 років проходить міжнародний кулінарний конкурс. У конкурсі беруть участь шеф-кухаря мережі Aldemar, які ні разу отримували призи і міжнародне визнання як майстри абсолютно в різних категоріях страв. Вони є гідними супротивниками для кулінарів інших країн.

О, море ... Складно відразу порахувати, скільки морів омиває цю маленьку країну ... Пляжі різні, але більшість з них має блакитний прапор Юнеско - показник чистоти води і того, що вони в числі кращих в світі.

Греки кажуть: "Коли Бог ділив землю та роздавав її різним народам, він залишив собі найбільш ласий шматочок - благодатний край з більш ніж з 300 сонячними днями в році, з різноманітною природою, блакитним морем, родючим грунтом, безліччю рослин і тварин. Але він забув про маленький народ - про греків ... І довелося йому віддати свій улюблений край їм. ".

Тетяна Кузіна

Коментувати можут "Ми знаємо, де ви відпочинете цього літа"

На чому зупинитися?
Раптом нам захочеться виїхати з готелю?
Що вибрати серед усього цього розмаїття?

Новости