Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Крит: відпочинок 2019 - ціни все включено

  1. Рейтинг ідеальних пляжів острова Крит
  2. мінливості погоди
  3. Порівняльна таблиця по відпочинку на Криті від експертів "Атлантіс Тревел":

Відпочинок на острові Крит приваблює з кількох причин. Перш за все, це золоті піски пляжів, що змінюються мальовничими долинами і виноградниками. Друга причина - можливість провести дозвілля активно. Острів пропонує різні види водних розваг, джип-сафарі, велосипедні прогулянки по гірських маршрутах. Третя причина припаде до смаку любителям самоти. Наявність мало розкручених в туристичному напрямку колоритних селищ і сіл спонукає купити тур на Крит для спокійного відпочинку сім'єю.

Рейтинг ідеальних пляжів острова Крит

Кедродасос Елафонісі Мармара

Лагуна Балос


Якщо набридне розслаблятися на малолюдних пляжах - добро поскаржитися на великі курорти. Зрідка виїжджайте в довколишні міста з дітьми, щоб маленькі мандрівники від душі розважилися в аквапарку, на атракціонах або відвідали зоопарк.

мінливості погоди

Купальний сезон стартує в квітні і триває до останніх чисел жовтня. Влітку на острові досить жарко і сухо, особливо в південній частині, де стовпчик термометра сягає +40 ° C. Такі показники спровоковані пустельним вітром Сирокко, накриває південь півострова в розпал сезону. З літньою спекою туристам допомагає впоратися охолоджуючий бриз Мельтемі. Він помітно освіжає повітря, і покращує стан. Бувалі мандрівники вважають за краще купувати тури на Крит в 2019 році на весняний або осінній період. Навесні на курорті дихається легко і приємно, зелень ще досить свіжа, не зворушена нав'язливими променями сонця. А восени природа балує своїми дарами: встигають апельсини, виноград, дині, кавуни, інжир, помідори та інші смачні плоди.

Порівняльна таблиця по відпочинку на Криті від експертів "Атлантіс Тревел":

Місяць відпочинку t'С повітря t'С води Мін. ціна на 1 чол.
на 8 дн. з авіа з Москви Май 22 .4 ° C 19 .5 ° C 1 5 316 руб. Червень 26.6 ° C 23. 7 ° C 1 9 635 руб. Липень 3 0.8 ° C 2 5.9 ° C 21 029 руб. Август 29 .1 ° C
2 6.2 ° C
1 8 103 руб.
Вересень 28 .3 ° C 2 5.4 ° C 1 7 914 руб.
Жовтень 2 3.5 ° C 17 .6 ° C 1 7 865 руб.

Популярні курорти

  • Ретімно. Місто приваблює історичними пам'ятками, пам'ятниками мінойської культури, музеями. Тут також розвинена нічне життя, що припаде до душі молоді.
  • Лассіті. Східна земля потопає в зелені, приваблює мальовничими долинами і луками. Місцевість обжита дачниками, але це не заважає їй залишатися центром екотуризму.
  • Малья. Городок на північній стороні острова. Його стара частина складається з вузьких звивистих вуличок, прикрашених квітучими рослинами у вазонах. Крихітні затишні кафе, візантійські церкви, булочні створюють атмосферу спокою й умиротворення.

Кращі готелі Криту "все включено" для сімейного відпочинку

Чим зайнятися на Криті

  1. Пляжний релакс. Сміливці поспішають зануритися, перебуваючи в Греції , Вже з приходом квітня. Але по-справжньому комфортними для купання води Егейського моря стають в кінці травня. Кришталево чисті бірюзові хвилі наче запрошують в свої освіжаючі обійми, а дрібний пісок приємно зігріває ступні. З настанням липня варто подбати про наявність сонцезахисних засобів. З кожним днем ​​сонячні промені стають все більш настирливі - в цей період реально непомітно для себе сильно обгоріти. Найсприятливішим часом для тюленячого відпочинку вважається оксамитовий сезон, який триває з вересня по жовтень. Це час безтурботного прийняття сонячних ванн без ризику перетворитися на вуглинки. Купатися не менш приємно - за літо море встигло добре прогрітися, тому можна годинами не виходити з води.

  2. Водні розваги. Прихильники активного способу життя віддають перевагу відпочинку на Криті все включено. Система дозволяє приділити більше часу улюбленому виду спорту, а не пошуку прийнятного ресторану. Палекастро - Мекка для серфінгістів. Відточувати майстерність, виконувати трюки на дошці сюди з'їжджаються екстремали зі всієї Європи. Місцевий пляж Куременос славиться своїми величезними хвилями, які утворюються завдяки регулярним сильних вітрів. Крім ковзання на гребені хвилі, можна випробувати свої сили в інших видах спорту. Спробуйте сходити під вітрилом, покататися на водних лижах або гідроциклі. Дайвери відчувають неймовірне задоволення, занурюючись в одну з мільйона підводних печер в околицях Криту.

  3. Аквапарки. На острові діє три водних парку. Limnoupolis - грецький аналог Діснейленду, що знаходиться в Варіпетро. Acqua Plus - найбільший водний розважальний центр Криту по праву зараховується до кращих в Європі. По дорозі до Кастеллі його неможливо проїхати. Watercity на відміну від конкурентів зірок з неба не хапає, зате тут є екстремальні круті гірки, які так поважають підлітки і люди старшого віку. Зацікавлені? Тоді тримайте курс на Аннаполіс.

  4. Дегустація вин і оливкового масла. Острів поступається 20% всього грецького вина щорічно. Критяне настільки пишаються цим п'янким напоєм, що регулярно влаштовують винні фестивалі. Один з найвідоміших щороку проводиться в селі Дафнес. Щоб стати учасником заходу, бронюйте тури на острів Крит з Москви на липень. Особливістю фесту є безкоштовна дегустація вина під запальну живу музику і танці. Друга гордість критян - оливкова олія. За кращим маслом на острові рекомендуємо навідатися в Мелодіні. В одному кілометрі від селища працює найбільша оливкова фабрика, де можна придбати кілька пляшок якісного і корисного продукту.

Купити тур на Крит зі знижкою онлайн:

Зацікавлені?

Новости