Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Кращі сімейні готелі Греції для відпочинку з дітьми

  1. Що вибрати для проживання в Греції для сімейного відпочинку?
  2. Відпочинок в Греції з дітьми: як вибрати готель?
  3. Загальні рекомендації по вибору готелів
  4. Кращі сімейні готелі Греції з піщаними пляжами
  5. Афон
  6. Пелопоннес
  7. Крит
  8. Родос
  9. Корфу

На курортах Греції, на островах і материку, передбачені варіанти проживання різного рівня для гостей будь-якого віку. Готелів налічується величезна кількість - понад 15 тисяч. І якщо і виникає нестача готельних місць, то це може бути тільки в високий туристичний сезон і в основному на найпопулярніших курортах.

Вихід з цієї ситуації тільки один: вирушаючи з дітьми на відпочинок в розпал сезону на знамениті грецькі курорти, заздалегідь бронюйте номери в готелі. Але якщо хочеться розміститися подалі від туристичної штовханини, можна підшукати варіанти недорогих готелів Греції для дітей для спокійного і тихого відпочинку, але від того не менш комфортного і цікавого.

Що вибрати для проживання в Греції для сімейного відпочинку?

Для визначення категорії грецьких готелів використовується переважно традиційна «зоряна» класифікація. Але зустрічається також і стара система позначення у вигляді латинських букв, якої до недавнього часу користувалися грецькі готелі. Наприклад, готель 5 * позначався «DeLuxe», «В» - готель 3 *, «А» - 4 *, «С» і »D» - 1-2 *.

Готель 2 * - це скромні і прості номера без власної території, басейну і анімації, розташовані вони зазвичай на другий чи навіть третій лінії від моря. При цьому зберігається європейський рівень сервісу, затишок, чистота, доброзичливе ставлення персоналу.

Тризірковий готель - приблизно з таким же набором послуг, як 2 *, але з власною територією.

Складніше з «четвірками» і «п'ятірками». Безумовно, звертайте увагу на зірковість готелю і вартість номерів, але при цьому не завжди готель 4 * гірше п'ятизіркового. При переході на зірки відбулася деяка плутанина. Частина готелів незаслужено перескочила з «DeLuxe» на 5 *, інші ж, не бажаючи платити великі податки, вирішили не гнатися за найвищою категорією і перейшли в категорію 4 *.

Частина готелів незаслужено перескочила з «DeLuxe» на 5 *, інші ж, не бажаючи платити великі податки, вирішили не гнатися за найвищою категорією і перейшли в категорію 4 *

Особливість грецьких готелів - велика кількість готелів розташовані відокремлено і іноді з повним відривом від благ цивілізації. На відпочинку з дітьми - це не завжди плюс (перед бронюванням потрібно чітко уявляти місце розташування вашого готелю).

Багато готелів Греції зараз переходять на систему «All Inclusive». Тут також потрібно враховувати, що готелі, які працюють за цією програмою, здебільшого встановлюють свої правила і чіткого переліку послуг з «All Inclusive» немає (потрібно уточнювати, що включено в оплачені послуги, а за що можна отримати рахунок перед від'їздом).

У Греції більшість готелів - приватні. Це пансіони і невеликі приватні готелі, передають чарівність сімейного грецького укладу, що виділяють привітність і гостинність.

Готелі в Греції представлені кількома найбільшими міжнародними мережами, такими як Best Western або Hilton і місцевими грецькими мережевими готелями - Grecotel Hotels, Vita Hotels, Agrabella Hotel, Aquila Hotels, Oceanis Hotel, Hersotels, Vasia Hotels, Aldemar Group, SANI, Iberostar, Capsis, Mitsis, Xenios Hotels.

Майже всі вони планують свою роботу з наданням якісного сервісу для дітей у вигляді послуги ясел і няні, анімації для малюків і старших дітей, в їдальні окремі зони для зовсім маленьких, наявність в готелі лікаря-педіатра (або можливість його виклику в готель).

Відпочиваючи великою родиною, можна орендувати міську квартиру, віллу, сільський будиночок, які пропонуються спеціалізованими компаніями і приватниками повсюдно і за різні гроші. Причому, не тільки приватники, а й деякі готельні мережі на додаток до готелів пропонують таку послугу, як розміщення в апартаментах з кухнями в повноцінних квартирах, студіях або спеціалізованих апарт-готелях.

Греки давно для себе зрозуміли, що краще і дешевше відпочивати на власних курортах, вибираючи для цього сімейні апартаменти, причому кожен сезон відкриваючи для себе нове місце відпочинку і новий курорт.

Греки давно для себе зрозуміли, що краще і дешевше відпочивати на власних курортах, вибираючи для цього сімейні апартаменти, причому кожен сезон відкриваючи для себе нове місце відпочинку і новий курорт

Люди, що приїжджають до Греції туристи також все більше схиляються до економного розміщення під час відпочинку, вважаючи за краще не переплачувати за дорогі 5 *. А зекономлені гроші за рахунок зниження рівня готелю використовувати на екскурсії, приємні розваги, на смачну їжу в тавернах і просто для того, щоб краще відчути і зрозуміти країну.

Відпочинок в Греції з дітьми: як вибрати готель?

Для початку потрібно вибрати курорт - це, звичайно ж, Халкідікі, Пієрія, узбережжі Пелопоннесу , Аттика, острова Крит, Корфу , Закінф , Евія, Кос , Тасос, Родос . Їх головна перевага - невеликі і протяжні затишні піщані пляжі.

Визначившись з курортом, при виборі готелю потрібно врахувати деякі особливості дитячого відпочинку в Греції:

  • як далеко він розташований від аеропорту і від пляжу (бажано на першій лінії від моря);
  • наскільки хороший для відпочинку з дитиною розташований поблизу пляж (впорядкований він, чи є пісочок, чи зручний вхід, чи є мілководді для малюків, чи немає небезпечних морських тварин, типу великої кількості їжаків, чи захищений від вітрів і сильних хвиль);
  • чи є у готелю прилегла зелена територія, де можна погуляти з дитиною;
  • чи є дитяча інфраструктура (міні-клуби, басейни, послуги няні, ігрові майданчики, анімація) і які послуги надаються для маленьких дітей і батьків.

Загальні рекомендації по вибору готелів

Проблема, з якою можна зіткнутися в готелі - це шум. Тихе містечко для відпочинку з дітьми експерти рекомендують вибирати в місті подалі від нічних клубів і барів або в довколишніх селах. І найкраще для цього підійдуть готелі, що працюють за програмою «все включено».

Це допоможе не думати постійно про те, чим і де нагодувати дитину, а також не витрачати за кордоном додаткові кошти. Адже, обираючи напівпансіон і навіть повний пансіон, виникне необхідність додатково доплачувати за напої (за винятком сніданку).

Адже, обираючи напівпансіон і навіть повний пансіон, виникне необхідність додатково доплачувати за напої (за винятком сніданку)

Не всі готелі Греції мають російськомовний персонал. Якщо це є для вас проблемою - звертайте увагу на цю обставину при виборі готелю (готелі ланцюжків Aldemar і Mitsis з радістю приймають туристів-росіян і всі розваги для дітей проводяться російською мовою).

Якщо ж, навпаки, є бажання поліпшити свої знання іноземної на практиці або відпочити в іншому середовищі без російськомовних сусідів, можна вибрати відповідний для цього готель, як, наприклад, Grecotel Amirandes 5 *, Domes Of Elounda Autograph Collection Hotels 5 * або Kalimera Kriti 5 * на Криті.

У період високої туристичної активності в Греції (середина липня-вересень) за житло доведеться заплатити набагато більше, якщо не забронювати його заздалегідь. Якщо хочете заощадити, бронюйте готель задовго до поїздки (економія може бути до 20-30%).

Ретельно вибираючи місце, де планується провести відпустку з дітьми, не варто ігнорувати вивчення відгуків про вибраному регіоні і конкретному готелі. Адже навіть в розташованих поруч курортах і готелях можуть бути абсолютно різні умови.

Кращі сімейні готелі Греції з піщаними пляжами

Вибираючи в Греції, де краще відпочити з дітьми, потрібно розуміти, що для цієї мети - комфортного сімейного відпочинку - створена ціла мережа готелів, розкиданих по курортам країни. Кращі з них - Aldemar, Grecotel, Mitsis, SANI, Iberostar, Ikos Resorts. Багато з їх числа пропонують юним туристам безкоштовний відпочинок і послуги для комфортного і цікавого відпочинку, організовують масу цікавих розваг на території готелю.

Наприклад, курорти Grecotel, в які входять розкішні міські та курортні готелі (30 готелів категорії 5 *, 4 * і Deluxe), розташовані в Халкідікі і Західному Пелопоннесі, в Афінах і Аттиці, на островах Корфу, Крит, Родос, Кос і Міконос , щорічно до літнього сезону готують нові цікаві програми, призначені для дітей різного віку. Це і захоплююча програма Summer Camp, і курси макіяжу, і ді-джей для підлітків, і уроки фотографії та англійської мови, і заняття в футбольній школі.

Афінська Рів'єра представлена готелями: Grecotel Cape Sounio Exclusive Resort 5 *, Eden Beach Resort 4 *, Golden Coast Hotel & Bungalows 4 *.

Острів Евія - готелем Palmariva Beach Bomo Club 4 *.

Готелі Пієрії, розташовані на березі Егейського моря: Cronwell Platamon Resort 5 *, Dion Palace Resort & SPA 4 *, Olympian Bay Holiday Club 4 *, Evdion 4 *.

Халкідікі представлений найкращими готелями в Кассандру, на Афоні і Ситонії для безтурботного сімейного відпочинку в вічнозеленому раю в центрі пляжного відпочинку з дітьми в Греції.

Готелі Кассандри:

  • На території заповідника і красивого курорту Sani Resort розташовано кілька першокласних готелів, в яких гостей з дітьми чекає приголомшливий відпочинок: Sani Club 5 *, Sani Beach 5 *, Sani Asterias 5 *, Porto Sani 5 *.
  • Grecotel Pella Beach 4 * (мережа готелів Grecotel Hotels)
  • Ikos Oceania 5 * (мережа готелів Ikos Resorts)
  • Готелі Pallini Beach 4 *, Athos Palace 4 *, Macedonian Sun 3 * входять у відому готельну групу GHotels Halkidiki Hotel, розташовану на курорті Каліфея в оточенні зелені і садів з піщаними золотистими пляжами.
  • Готелі Potidea Palace 4 *, Portes Beach 4 *, Julia 3 *, Bellagio 3 *, бутик-готель White Suites 4 * з апартаментами, Petrino Suites 3 *, Xenios Possidi Paradise 4 *, Pomegranate Wellness Spa Hotel 5 *, Dolphin Beach 3 *.

Готелі Ситонії:

  • Cronwell Sermilia Resort 5 *
  • Anthemus Sea Beach Hotel & Spa 5 *
  • Porto Carras Sithonia 5 *
  • Lagomandra Beach Hotel 4 *
  • Assa Maris Bomo Club 3 *
  • Sonia Village 3 *.

Мережа готелів Acrotel Hotels & Resorts пропонує провести відпустку всією сім'єю в готелі Athena Pallas Village 5 * або в затишних апартаментах Athena Villas 4 * в Ситонії в оточенні соснового лісу, моря і гір.

Готелі Ikos Resorts є сучасні курорти, розташовані в різних частинах Греції, в яких ідеально поєднується якість і розкіш і які працюють за унікальною концепції відпочинку «все включено» класу люкс - Infinite Lifestyle. У Ситонії це розкішний сімейний готель Ikos Olivia 5 *.

Афон

Готелі Афона нечисленні:

  • Aristoteles Holiday Resort & SPA 4 *
  • Alexandros Palace Hotel & Suites 5 *.

Пелопоннес

Aldemar Olympian Village Family Resort 5 * розташований у найдовшого на півострові пляжу зі спокійним прозорим морем і золотистим піском.

Також на Пелопоннесі можна розглянути:

  • Grecotel Olympia Riviera Thalasso 5 *
  • The Romanos, a Luxury Collection Resort 5 *
  • Grecotel Mandola Rosa 5 *
  • The Westin Resort Costa Navarino 5 *
  • Grecotel Lakopetra Beach 4 * (готель з водними гірками)
  • Grecotel Olympia Oasis 4 *
  • Oasis Messinia Hotel 3 *
  • Kalogria Beach Hotel 3 *.

Крит

Відпочинок з дітьми на Криті надзвичайно популярний серед росіян. Відповідні курорти і піщані пляжі можна знайти у всіх його чотирьох областях. А готелів з аквапарками, басейнами, зоопарками, розвиваючими майданчиками і центрами стільки, що просто все не перерахувати. Ось тільки деякі з них, найбільш гідні на думку експертів.

  • Готель Daios Cove Luxury Resort & Villas 5 * - розкішний бутик-готель класу люкс, розташований на площі в 35 га в красивій бухті з приватним чудовим піщаним пляжем і безліччю розваг та послуг для дітей різного віку.
  • Aldemar Knossos Royal 5 *
  • Aquila Rithymna Beach Hotel 5 *
  • Grecotel Creta Palace 5 *
  • Apollonia Beach Resort & Spa 5 *
  • Grecotel The White Palace Luxury Resort 5 *
  • Domes Of Elounda Autograph Collection Hotels 5 *
  • Grecotel Caramel Boutique Resort 5 *
  • Grecotel Amirandes 5 *
  • Elounda Peninsula ALL SUITE HOTEL 5 *
  • Grecotel Marine Palace Suites 5 *
  • Dessole Mirabello Beach & Village 5 *
  • Mitsis Rinela Beach Resort & Spa 5 *
  • Elounda Mare 5 *
  • Porto Elounda Golf & SPA Resort 5 *
  • Nana Beach 5 *
  • Rethymno Mare 5 *
  • Pilot Beach Resort and Spa 5 *
  • Rethymno Mare Royal 5 *
  • Aldeamr Cretan Village 4 *
  • Agapi Beach 4 *
  • Cretan Malia Park 4 *
  • Grecotel Club Marine Palace 4 *
  • Cactus Beach 4 *
  • Grecotel Plaza Spa Apartments 4 *
  • Elounda Breeze Resort 4 *
    Candia Park Village 4 *
  • Lyttos Beach 4 *
  • Europa Beach 4 *
  • Bella Casita 3 *
  • Begety Bay Hotel 3 *

Родос

Готелі Греції з кращими пляжами на острові Родос зосереджені в Лардос, Фаліракі, Лахани, Каліф, Калімбріі:

  • Aldemar Amilia Mare Family Resort 5 *
  • Sheraton Rhodes Resort 5 *
  • Aldemar Paradise Village Family Resort 5 *
  • Lindian Village 5 *
  • Amathus Beach Hotel Rhodes 5 *
  • Grecotel Rhodos Royal 4 *
  • Irene Palace 4 *
  • Mitsis Faliraki Beach 4 *
  • Esperides Beach 4 *
  • Porto Angeli Beach Resort 4 *
  • Eden Roc 4 *
  • Sun Beach Resort Complex 4 *
  • Virginia 3 *
  • Happy Days Hotel 3 *

Корфу

  • Grecotel Corfu Imperial Exclusive Resort 5 *
  • Kontokali Bay 5 *
  • Grecotel Eva Palace 5 *
  • Marbella Corfu 5 *
  • Grecotel Daphnila Bay 4 *
  • Corfu Dassia Chandris & Spa Hotel 4 *
  • Magna Graecia Hotel 4 *
  • Dassia Chandris Hotel & Spa 4 *
  • LTI Louis Grand 4 *
  • Messonghi Beach Resort 3 *

Закінф

  • Klelia Beach Hotel 3 *
  • The Bay Hotel & Suites 5 *
  • Zante Royal Resort and Water Park 4 *.

Кос

  • Grecotel Kos Imperial Thalasso 5 *
  • Mitsis Blue Domes Exclusive Resort & Spa 5 *
  • Blue Lagoon Resort 5 *
  • Mitsis Norida Beach 5 *
  • Helona Resort 5 *
  • Neptune 5 *
  • Atlantica Club Marmari Beach 4 *
  • Grecotel Royal Park 4 *
  • Aegean Houses 4 *
  • Kipriotis Village Resort 4 *
  • Peridis Family Resort 4 *

Тассос

  • Makryammos Bungalows 4 *
  • Alea Hotel & Suites 4 *
  • Hera 2 *
  • Alexandra Beach 4 *.

Щоб ночами дітей, які не будив шум від нічного життя галасливих дискотек і численних клубів і в той же час щоб вже зовсім не віддалятися від великих міст і цивілізації, доведеться підійти до вибору місця для сімейного відпочинку з усією відповідальністю.

В общем-то багато готелів пропонують схожі програми, розраховані на проживання гостей з дітьми, і радують своєю привітністю. У них створені умови, які можуть значно спростити життя батьків з малюками: коляски і ліжечка, няні, дитяче харчування, ясла, анімація, можливість зайнятися своїм дозвіллям під час денного сну дитини. Залишається тільки вибрати найкраще з кращого.

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями:

Що вибрати для проживання в Греції для сімейного відпочинку?
Відпочинок в Греції з дітьми: як вибрати готель?
Що вибрати для проживання в Греції для сімейного відпочинку?
Відпочинок в Греції з дітьми: як вибрати готель?
Сподобалася стаття?

Новости