Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Кіноподорож в Грецію: 10 фільмів, щоб стало тепло і красиво

На нашій планеті є два представництва раю. І обидва на Г - Грузія і Греція. Про перше ми вже добірку робили. А тепер пропонуємо вам відправитися в подорож по дивно красивою Греції. Прямо не встаючи з крісла. Для цього ми зібрали таке кіно, від якого стане тепло, красиво і чемоданний настрій. Мамма MIA!

Острови Калокері, на якому розвиваються події цього фільму, немає. Зате є цілих два острови, на яких він знімався - це Скіафос і Скопелос. Подивившись цей фільм, можна побувати в різних частинах цих островів. Наприклад, Софі відправляє поштою листи трьом потенційним батькам в районі, розташованому за Агіос Ніколаос на Скіафос. Потім вона читає щоденник матері своїм подругам в районі Глістер, в північній частині Скопелос. Донна зустрічає своїх подруг в Дамухарі, в районі Муреш східного Піліон. Там же була знята сцена, де Донна разом з двома своїми подругами співають і танцюють під звуки «Dancing Queen», залучаючи все жіноче населення району. А порт, в який прибувають Гаррі і Сем - найстаріший порт острова Скіафос. Що стосується весілля в кінці фільму, то вона була знята на Скопелос, в монастирі Іоанна поруч з містом Глоса.

Моє велике грецьке літо Моє велике грецьке літо   Кадр: Fox Searchlight Кадр: Fox Searchlight

Всі пам'ятки материкової Греції. Прямо по туристичному маршруту. Адже головна героїня - викладач, який втратив роботу і пішов працювати екскурсоводом. Дельфи, Акрополь, Афіни, Олімпія. Ця картина стала першою отримала дозвіл на зйомки в Акрополі після майже півстолітнього заборони.

блакитна безодня

В основу фільму покладено історії двох змагаються між собою піонерів фрідайвінга Жака Майоля і Енцо Майорки. А знятий він в основному на маленькому грецькому острові Амордос з Киклад.

Моє велике грецьке весілля

Чи не про географію, а про грецьку сім'ю. Галасливу, велику і прихильна традиціям. В якій дочка нарешті зібралася заміж, але, чорт забирай, за американця. Якому тепер належить пізнати греків, щоб сім'я визнала його як свого.

метеора

Метеори - унікальний природний регіон Греції. Тут, на вершинах мальовничих скель-стовпів розташовані монастирі. І в цій дивній красі розгорнеться історія кохання грецького ченця і російської монашки. Майже без слів, щоб ми могли зосередитися на красі і тому, що таке любов.

грек Зорба грек Зорба   Кадр: 20th Century Fox Film Corporation Кадр: 20th Century Fox Film Corporation

Крит. Саме про нього і про його народі була написана прекрасна книга Нікоса Казандакіса. І саме на Криті знімали цей фільм. В Ханьї і прилеглих до неї районах: провінційному місті Апокоронас і півострові Акротірі, на північ і на схід від Ханьї. А що стала класикою фінальна сцена танцю сіртакі була знята на півночі півострова Акротірі, в приморській селі Ставрос.

Джинси-талісман

1 і Джинси-талісман 2

Назва так собі, але це косяк локализаторов. Там чотири дівчини різні купили собі джинси, і всім вони йдуть і на всіх ідеально сидять. Вони роз'їхалися по різних містах і селах і змінювалися штанами поштою. Одна з дівчат поїхала в Грецію і втратила там ці джинси. А в другій частині вони все з'їхалися до Греції, щоб шукати пропажу. У фільмі багато і зі смаком показують Санторіні: місто Ія, порт Амуді і безліч інших мальовничих місць цього острова.

літні коханці літні коханці   Кадр: Filmways Pictures Кадр: Filmways Pictures

Санторіні багато не буває. Тому не відмовте собі в задоволенні подивитися драму про подружню пару, яка на відпочинку познайомилася з француженкою-археологом «і стали вони жити-поживати разом». Її дія також розгорнеться на цьому дивовижному острові.

пік сезону пік сезону   Кадр: Channel Four Films Кадр: Channel Four Films

Це захоплюючий пригодницький детектив про аферу із старовинною амфорою. І дія його відбувається в місті Ліндос на Родосі. У фільмі прекрасно показаний витає там дух свободи і розкріпачення.

Пелікан

На тлі пейзажів островів Сіфнос і Мілос в Егейському морі розгорнеться історія про хлопчика, у якого померла мама, а вбитий горем батько замикається в собі і спить в обнімку з фотографією дружини, зовсім закинувши сина. Одного разу хлопчик змінить на пляжі пташеня пелікана на мамин золотий хрестик. І птах стане йому найбільшим другом.

Знайшли помилку? Виділіть фрагмент і натисніть Ctrl + Enter.

Знайшли помилку?

Новости