Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Експерт тижня: "Греція з Наталі Турс: Крит, Родос, Корфу, Кос. Анімаційні програми для дітей і дорослих. Тур" Дорослі і діти ".

  1. Експерт Світлана Семенова Експерт по країні: 30.03.2010 - 04.04.2010 "Греція з Наталі Турс: Крит,...
  2. Питання читачів і відповіді експерта

Експерт Світлана Семенова Експерт по країні:

30.03.2010 - 04.04.2010

"Греція з Наталі Турс: Крит, Родос, Корфу, Кос. Анімаційні програми для дітей і дорослих. Тур" Дорослі і діти ".

Керівник напрямку Греція компанії "Наталі Турс" розповість вам про островах: Крит, Родос, Корфу, Кос і новинки сезону літо-2010, ексклюзивному продукті: анімаційних програмах для дітей та дорослих, турі "Дорослі і діти".

Питання читачів і відповіді експерта

Тетяна, Турагентство "Афіна Паллада", Новосибірськ

01.04.2010 13:13

Питання: Шановна Світлано! Коли на островах Греції море прогрівається і можна комфортно купатися і дітям і дорослим?

Відповідь: Уже з початку червня море досить тепле, можна купатися. Якщо дитинка маленький, до 2-х років, краще їхати з середини червня, буде вже досить тепло.

Ігор (туроператор з внутрішнього туризму), Санкт-Петербург

31.03.2010 22:08

Питання: Доброго дня Світлана. Я звик на вихідні, хоча б один раз за сезон злітати в Грецію на острови. Підкажіть, будь ласка, коли в зв'язку з надмірною перевезенням і амбіціями туроператорів на цьому напрямку найвигідніше купувати такі тури. Зазвичай це буває в липні. Як в цьому році?

Відповідь: Якщо ви маєте на увазі тури Last Minute, то їх поява можливо і в низькі дати травня, іноді в червні і на початку липня. Слідкуйте за нашими пропозиціями і обов'язково що-небудь підходяще для себе підберете.

Юлія, Олімп-тур (турагентство незалежне), Воронеж

31.03.2010 18:15

Питання: Шановна Світлано! Які готелі на Родосі в цьому році пропонують розміщення сімейних пар не беручи плату за розміщення дитини?

Відповідь: Насправді таких готелів на Родосі небагато. Зверніть увагу на Miraluna Kiotari Bay 4 * - сімейний готель на Все включено.Есть все для дітей, двоє дітей на все включено проживають безкоштовно. Miraluna Village 5 * - теж сімейний готель, на Все включено. Є все для дітей. Троє дітей на все включено проживають безкоштовно (в певних типах номерів). "Наталі Турс" має ексклюзивне право продажу в цих двох готелях. Blue Bay - теж сімейний, теж на Все включено, теж двоє дітей на все включено проживають безкоштовно. Готель відмінний. Avra - 4 * - новий сімейний продукт, знаходиться в Іксіі, Все включено. Єдиний готель на Родосі, крім наших Міралун і Blue Bay, де 2 дітей на все включено теж проживають безкоштовно.

Лариса Павлівна, ТОВ "Біст" (інше), Москва

31.03.2010 17:51

Питання: Підкажіть, а якщо поромне сполучення між островами Родос і Кос? Якщо так, то скільки коштує квиток, як часто виконується рейс?

Відповідь: Кораблі або катамарани відпливають з Родосу на Кос майже кожен день. Вартість близько 30 Євро. На сайті www.12ne.gr можна подивитися будь-який поромне сполучення і ціну.

Світлана Боровикова, ТОО "БАГІРА" (інше), Москва

31.03.2010 15:28

Питання: Світлана підкажіть готель на о. Родос з аквапарком на території. І який з представлених в огляді островів є молодіжним? Дякуємо.

Відповідь: Louis Colossos знаходиться прямо навпроти великого аквапарку Родосу. У Blue Bay свій невеликий аквапарк навпроти готелю, і для гостей готелю хороша знижка. В Costa Lindia є водна гірка. У Miraluna організований дитячий басейн. З приводу молодежності - безсумнівно це Крит-зона Херсоніссос і Малія і Родос - зона Фаліракі.

Олена, БАЛКАН ЕКСПРЕС (туроператор з виїзного туризму), Москва

30.03.2010 18:11

Питання: Світлана, здрастуйте! Підкажіть, будь ласка, на яких курортах Греції найбільш м'який клімат (не дуже жарко + 25 + 28 вдень, вода + 25 + 26, вологість помірна - цікавить 1-15 вересня) і плюс присутній зелень, парки, а також комфортний захід у море ( бажано пісок або гладка галька без каменів в море)? Завчасно дякую за відповідь.

Відповідь: Що стосується вологості: клімат грецький субтропічний і на острівній частині вологості немає (на материковій в розпал сезону присутній) - навпаки, суха навіть посушлива погода буває у липні-серпні, але на островах купірується цей недолік морським бризом. З точки зору температури: зазначена в питанні температура може бути на всіх островах і навіть вище в денний час. За температурі води і хорошому входженню в море можна порекомендувати Родос (східне узбережжя), Кос - наші Atlantica Porto Bello Beach і Royal, якщо Корфу - то краще східне узбережжя з точки зору температури води - тепліше, ніж на західному, або наш Aquis Sandy Beach - на західному.

Наталя, Зеленоград

30.03.2010 11:45

Питання: Шановна Світлано! В яких курортних зонах на остові Корфу є пляжі з чорним вулканічним піском? І які регіони острова найкраще підходять для відпочинку з дітьми?

Відповідь: Пляжі з чорним вулканічним піском є тільки на о.Санторіні. На Корфу таких пляжів немає. Для дітей ми рекомендуємо пляжі Гліфади і Агіос Гордіос. До речі на пляжі Агіос Гордіос знаходиться відмінний готель Aquis Sandy Beach 4 *, який працює за системою "все включено" і де прекрасно можна відпочити з дітьми.

Ольга, Москва

30.03.2010 11:43

Питання: Світлана доброе утро! Підкажіть з приводу екскурсії на о. Санторіні, як можна туристам самостійно дістатися до острова чи повітряне сполучення з ним і хотілося б дізнатися про вартість?

Відповідь: Якщо екскурсія планується з острова Крит, то між Ираклио і Санторіні кожен день ходить катамаран. На Санторіні він відправляється в 8 ранку, назад - в 10 вечора. Якщо ви будете купувати цю екскурсію у наших гідів, то її вартість складе в середньому близько 130 євро на людину, на дитину до 5 років - знижка 50%. По острову Санторіні також пропонується автобусна екскурсія і невеликий круїз навколо вулканів. З приводу повітряного сполучення - літає невеликий літак на 7 місць. Вартість квитка в один кінець в районі 80 євро.

Лариса, МГП (турагентство мережеве), Москва

30.03.2010 11:42

Питання: Світлана здрастуйте! Де в Греції в цьому сезоні можна відпочити з меншими витратами? В які регіони Греції путівки за вартістю в цьому сезоні виявилися нижчими за все?

Відповідь: Ми пропонуємо острівну Грецію. За Криту я б хотіла звернути вашу увагу на готель Annabelle Village 5 * (Hersonissos). Це наш ексклюзив, працює на «все включено» і ціни по ньому вельми і вельми демократичні. Готель з великою територією, хорошими номерами і чудовою анімаційної програмою російською мовою для дітей і дорослих. Також в цьому сезоні ми знову пропонуємо готелі Aquila, за якими знизили ціни на 30%. Також вже зараз є вигідну цінову пропозицію по готелю Atlantica Sensatori Resort (Hersonissos). Також з готелів 5 * рекомендуємо звернути увагу на готель Sea Side (Agia Pelagia). Зверніть увагу на готелі Marilena 4 * (Amoudara), Mediterraneo 4 * (Hersonissos), Miramare 4 * (Agios Nikolaos). За Родосу зверніть увагу на готелі Miraluna Village 5 *, Miraluna Kiotari Bay 4 *, Apollo Beach 4 *, Avra ​​4 *, Blue Bay 4 *, Blue Sea 4 *, Delfinia 3 *.

Хафізова Катерина, "Планета і Ми" (турагентство незалежне), Актобе

30.03.2010 10:17

Питання: Шановний експерт, в варто очікувати в цьому сезоні демпінгу на грецьких островах? Або гравці підійшли до організації перевезення з розумом і розстановкою?

Відповідь: Шановна Катерина, на сьогоднішній день ми спостерігаємо небажання Аерофлоту і Трансаеро пускати на ринок чартерних перевізників. Ця ситуація повинна вирішитися найближчим часом. Як це вплине на ринок - поки не зрозуміло і буде видно з початком сезону. З однаковим успіхом можливий і демпінг і дефіцит перевезення. Наша компанія пропонує перевезення і а / к Трансаеро і а / к Аерофлот, відповідно для нас питання перевезення вже вирішене.

Коли на островах Греції море прогрівається і можна комфортно купатися і дітям і дорослим?
Як в цьому році?
Які готелі на Родосі в цьому році пропонують розміщення сімейних пар не беручи плату за розміщення дитини?
Якщо так, то скільки коштує квиток, як часто виконується рейс?
І який з представлених в огляді островів є молодіжним?
В яких курортних зонах на остові Корфу є пляжі з чорним вулканічним піском?
І які регіони острова найкраще підходять для відпочинку з дітьми?
Санторіні, як можна туристам самостійно дістатися до острова чи повітряне сполучення з ним і хотілося б дізнатися про вартість?
Де в Греції в цьому сезоні можна відпочити з меншими витратами?

Новости