Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Який грецький острів мені підходить?

Пост від: Jazz Tour на 09.06.2017 в Головна сторінка Коментарі до запису Какой грецький острів мені підходить? відключені 1,229 перегляди

Греція, як туристичний напрямок, процвітає, як ніколи раніше. Від класики, такої як Крит до романтичних місць, таких як грецький острів Санторіні і острів Міконос - вибір островів великий. Залишається тільки вибрати, який грецький острів для відпочинку підходить саме Вам.

Греція завжди була бажаним відпочинком для туристів з Росії, і це стало яскраво виражено особливо цього літа. У Туреччині та Єгипті - м'яко кажучи неспокійно, а тому Греція вийшла на перший план. Греція і правда є в цьому сезоні затребуваним напрямком, судячи зі статистики бронювання. Відмітна особливість відпочинку в Греції - різноманітність відпочинку, на будь-який смак.

Відмітна особливість відпочинку в Греції - різноманітність відпочинку, на будь-який смак

Греція має більш ніж 3000 островами і цікавими півостровами, вони становлять майже одну п'яту частину території країни. Найпопулярнішими є: грецький острів Крит, Родос, Кос і Корфу.

Грецький острів Крит: відмінний вибір для початківців
Найбільший острів в Греції є відмінним місцем для відпочинку та екскурсій. Грецький острів Крит пропонує прекрасні пляжі, багато культурних заходів і давньогрецької архітектури: Кноський палац і красиві портові містечка, такі як Ханья і Ретімно. В глибині острова Крит ховаються гірські села, де до сих пір випасають кіз і овець, які розгулюють по вулицях, а також в таких місцях дуже багато місцевих кав'ярень kafenio, в яких зручно перепочити по ходу прогулянок.

У той час як північ острова Крит наповнений туристами, на південному узбережжі острова ще збереглися затишні місця. Якщо виникне бажання досліджувати ці місця, то вже на місці краще орендувати автомобіль. Туризм на Криті почав розвиватися з 60-х років. На Криті найбільше відлий в порівнянні з іншими грецькими островами, і особливо багато чотиризіркових готелів, що ідеально підходить для сімейного відпочинку на острові Крит.

Грецький острів Родос: сонячні морські пригоди
Родос є туристичним напрямком номер два, і на цьому острові теж в достатку чотиризіркових готелів. Величезний Центр відпочинку знаходиться на східному узбережжі Фаліракі. Грецький острів Родос - дуже сонячний острів, в літні місяці дощі тут практично не трапляються, а значить турбуватися про засмагу не доведеться.

Грецький острів Родос - дуже сонячний острів, в літні місяці дощі тут практично не трапляються, а значить турбуватися про засмагу не доведеться

Але, просто тюленів на пляжі, втрачати час даремно. Острів Родос приваблює в тому числі і як Світова спадщина ЮНЕСКО, і для тих, хто любить занурюватися в місцеву культуру, тут є: Монолітос, Камірос або Акрополь Ліндос. Родос також вельми космополітичне острів. З 1912 по 1943 рік, італійці тут залишили свій слід в якості окупаційної влади. На Родосі є турецька район з кількома мечетями. Ізраїльтянам завжди подобається приїжджати в Родос.

Грецький острів Кос: повернення після кризи з біженцями
Острів Кос знаходиться в східній частині Егейського моря. До 80-х років він навіть не розглядався як туристичний напрямок, на сьогоднішній день будучи самим маленьким, острів Кос все ж входить в ТОП найпопулярніших грецьких островів для відпочинку. На острові Кос люблять відпочивати сім'ями.

У минулому сезоні, багато готелів острова Кос були порожні, тому що туристи не дуже-то і хотіли відпочивати на острові, переповненому біженцями з Сирії. Але, після того як з Туреччиною був укладений договір про біженців - туристична індустрія острова знову зітхнула вільно. Що особливого в гостре Кос? Жителі. Острів невеликий, гори невисокі. Люди дуже спокійні і привітні. Альтернативою острову Кос є острів Лесбос і Хіос в північній частині Егейського моря.

Грецький острів Корфу і Іонічні острова
Острів Корфу і інші Іонічні острова знаходяться вже не в Егейському морі, а в Іонічному морі, біля західного узбережжя Греції. На Корфу менше сонячних днів, внаслідок чого - цей острів більш зелений, на відміну від Криту й Родосу. Любителі пляжного відпочинку знайдуть тут прекрасні пляжі, старе місто Корфу є об'єктом Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО.

Любителі пляжного відпочинку знайдуть тут прекрасні пляжі, старе місто Корфу є об'єктом Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО

Корфу має давні традиції туризму. Тут любив відпочивати кайзер Вільгельм II, і тут до сих пір існує його невеликий замок. На відміну від інших популярних грецьких островів, на острові Корфу менше готелів категорії 4 зірки. Гастрономія острова Корфу схильна до італійському впливу.

Інші Іонічні острова: Лефкас, Кефалонія і Закінф. Острів Лефкас з'єднаний мостом з материком, що для багатьох, які подорожують на автомобілі в тому числі, здасться зручним перевагою. І все ж ... Корфу найцікавіший з Іонічних островів.

Грецький острів Санторіні: на краю обриву
Острів грецької мрії Санторіні. Цей острів немов кінознімальна майданчик ... білі будинки стоять на краю стрімких скель. На Санторіні багато дорогих вілл з прекрасними видами, і коштують ці види по кілька сотень євро за ніч.

На Санторіні багато дорогих вілл з прекрасними видами, і коштують ці види по кілька сотень євро за ніч

Попит породжує вартість. А попит на Санторіні є. Влітку тут багато круїзних туристів, а тому можна часто виявитися в туристичній натовпі в популярних місцях острова. Цей острів потрібно побачити хоча б раз в житті. Вулканічний острів приваблює сьогодні увагу багатьох туристів з Азії, Китаю і Кореї, які готові платити за товари в його розкішних модних бутиках на білосніжних вуличках міст Тіра і Ойя. Молодята божеволіють від Санторіні. У Кореї, цей острів був навіть відтворений ... для тих, хто не може дозволити собі поїздку в Європу.

Грецький острів Міконос: острів вечірок
Острів Міконос знаходиться поруч з Санторіні, це острів для селебріті, він набагато більш сучасний і менш романтичний, ніж Санторіні. Острів Міконос відомий своїм нічним життям.

Чесно кажучи, на Міконосе ... нудно. Незважаючи на те, що на острові начебто все і є, чогось особливого цей острів запропонувати не готовий. Крім того, туристи тут набагато більше платять за гастрономічні задоволення, значно більше. І якщо вже дуже хочеться подивитися острів Міконос ... то цілком можна вкластися і в одну ніч перебування тут.

Маловідомі грецькі острови
Звичайно, є поруч з Санторіні і Міконос і інші грецькі острови, наприклад, Парос і Наксос. Ті, хто шукає спокою і самоти, їм якраз на такі острови. На такі острова потік туристів постійно зростає. Уже за рік (!) На цих островах можна і не знайти варіантів проживання.

) На цих островах можна і не знайти варіантів проживання

Крихітні острови, умовно з 200 жителями, не можуть впоратися з великим потоком туристів. А тому відпочинок на таких островах відрізняється про розкручених курортів і від стереотипів про грецькому райський відпочинок, на ділі все може виявитися куди прозаїчніше ваших мрій. Виняток становить, мабуть, що острів Сірос. Також вдосталь автентичності пропонує Калімнос і Кіс.

Детальніше про турах і відпочинку в Греції

Що особливого в гостре Кос?

Новости