Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Страховка для виїзду за кордон онлайн: як купити і за скільки?

  1. Навіщо потрібна і скільки коштує страховка для виїзду за кордон онлайн
  2. Як купити страховку для виїзду за кордон?
  3. Нюанси при оформленні

При наближенні відпустки багато хто планує отримати яскраві враження від туристичної поїздки за кордон. Довгоочікуваний, ретельно спланований відпочинок може бути зіпсований травмою, хворобою. Час, витрачений на лікування, перетвориться в кругленький рахунок за надання медичної допомоги, покриття вартості придбаних ліків. Вам знадобиться страховка для виїзду за кордон.

Навіщо потрібна і скільки коштує страховка для виїзду за кордон онлайн

Основною причиною придбання поліса у спеціалізованих фірм є неможливість без нього отримати візу, Для держав з безвізовим режимом віза не потрібна, але на територію країни без страховки не пустять.

Порівняти ціни всіх страхових компаній

Друга причина купити страховку для виїзду за кордон онлайн - гарантоване отримання медичної допомоги під час подорожі, турбота про власне самопочуття, здоров'я дітей, близьких, майно.

Вартість поліса буває дуже різною. Залежить від цінової політики компанії, інших факторів.

На її формування впливають:

  • вид програми, який перелік послуг обумовлений договором;
  • тривалість поїздки;
  • країна, куди вирушає турист;
  • вік.

Спеціалізовані фірми мають кілька програм. Одна з них базова, достатня для отримання візи, в'їзду в іншу країну, і розширена з певним переліком необов'язкових відшкодувань.

  • В базовий варіант поліса входить медична страховка для виїзду за кордон, мед транспортування, транспортні витрати, екстрена стоматологія, репатріація.
  • Додатковий сервіс включає: страхування втрати багажу на період проживання, під час перельоту, нещасний випадок, цілісності спортивного обладнання, громадянської відповідальності.

При покупці поліса кожен сам вирішує про вибір тих послуг, які йому підходять. Туристичний поліс обходиться мандрівникові в 1 долар / день, відшкодування може становити десятки тисяч доларів.

Як купити страховку для виїзду за кордон?

Купити страховку для виїзду за кордон, краще звернувшись в офіс особисто, особливо якщо ви робите це вперше. З агентом необхідно детально обговорити широту послуг, що надаються і вартість оплати за них, як відбувається процес надання допомоги на місці, куди дзвонити при екстрених ситуаціях.

Якщо ж ви досвідчений турист, і вам не хочеться втрачати час, можна варто придбати поліс. Заповнивши анкету, вказавши необхідні умови страхування, зробивши оплату банківською карткою, ви отримуєте електронний страховий поліс. Він має таку ж юридичну силу, як і паперовий.

Придбати страховку можна в туристичних агентствах під час придбання путівки. У візових центрах теж присутні агенти з негайним оформленням поліса.

Нюанси при оформленні

Якщо ви вперше стикаєтеся з покупкою поліса, до вибору компанії потрібно підійти з максимальною ретельністю. Постарайтеся проаналізувати пропозицію ринку, провести порівняння видів полісів, порівняння цін, відгуки про організації серед знайомих, за допомогою інтернет.

У поїздці компанія не буде надавати допомогу, це візьме на себе його закордонний партнер, поцікавтеся його рівнем. Не відмовляйтеся відразу від додаткових пропозицій, можливо, вам знадобиться здійснити підтримку при втраті документів.

При отриманні поліса, важливо відразу розуміти які випадки будуть страховими. Куплена страховка для виїзду за кордон онлайн, як і зроблена у агента, може бути повернута страхової протягом 3 днів після оформлення. Туристична страховка є запорукою спокою мандрівника при непередбачених обставинах.

Туристична страховка є запорукою спокою мандрівника при непередбачених обставинах

Як купити страховку для виїзду за кордон?

Новости