Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Робота і доступні вакансії в Данії для росіян і українців без посередників в 2019 році

  1. Робота і доступні вакансії в Данії У 2019 робота в Данії є для більшості людей. Данія є країною...
  2. Що необхідно для роботи
  3. Популярні вакансії
  4. Працевлаштування для студентів
  5. Робоча віза
  6. Дозвіл на роботу
  7. Працевлаштування
  8. Заробіток в Данії
  9. Робота і доступні вакансії в Данії
  10. Де знайти роботу
  11. Що необхідно для роботи
  12. Популярні вакансії
  13. Працевлаштування для студентів
  14. Робоча віза
  15. Дозвіл на роботу
  16. Працевлаштування
  17. Заробіток в Данії
  18. Робота і доступні вакансії в Данії
  19. Де знайти роботу
  20. Що необхідно для роботи
  21. Популярні вакансії
  22. Працевлаштування для студентів
  23. Робоча віза
  24. Дозвіл на роботу
  25. Працевлаштування
  26. Заробіток в Данії
  27. Робота і доступні вакансії в Данії
  28. Де знайти роботу
  29. Що необхідно для роботи
  30. Популярні вакансії
  31. Працевлаштування для студентів
  32. Робоча віза
  33. Дозвіл на роботу
  34. Працевлаштування
  35. Заробіток в Данії
  36. Робота і доступні вакансії в Данії
  37. Де знайти роботу
  38. Що необхідно для роботи
  39. Популярні вакансії
  40. Працевлаштування для студентів
  41. Робоча віза
  42. Дозвіл на роботу
  43. Працевлаштування
  44. Заробіток в Данії
  45. Робота і доступні вакансії в Данії
  46. Де знайти роботу
  47. Що необхідно для роботи
  48. Популярні вакансії
  49. Працевлаштування для студентів
  50. Робоча віза
  51. Дозвіл на роботу
  52. Працевлаштування
  53. Заробіток в Данії
  54. Робота і доступні вакансії в Данії
  55. Де знайти роботу
  56. Що необхідно для роботи
  57. Популярні вакансії
  58. Працевлаштування для студентів
  59. Робоча віза
  60. Дозвіл на роботу
  61. Працевлаштування
  62. Заробіток в Данії

Робота і доступні вакансії в Данії


У 2019 робота в Данії є для більшості людей. Данія є країною з досить високим рівнем життя . Вона відрізняється не тільки високими заробітками, а й стабільністю. У 2019 робота в Данії є для більшості людей

Де знайти роботу

З кожним роком робота в Датському державі приваблює багатьох людей. Велика частина бажаючих складається з росіян, українців і білорусів. Ця країна приваблює гідною оплатою праці і різними соціальними пільгами по відношенню до найманим працівникам.

Знайти роботу на території країни можливо трьома способами:

  1. Самостійно безпосередньо в самій країні.
  2. Через посередницькі агентства.
  3. Самостійно через всесвітню мережу.

Данія досить ліберальна країна і до найманим працівникам ставиться досить лояльно. Більш того, ця держава відчуває значний недолік в робочій силі, тому роботу знайти в ній не так вже й складно.

Одним з варіантів є в'їзд в Данію по туристичній візі . В цьому випадку, приїхавши на територію країни необхідно укласти контракт з роботодавцем, який підтвердить факт надання робочого місця людині.

Туристична віза в Данію

Якщо людина вже знаходиться в Данії, він може скористатися послугами організації для підбору необхідної вакансії. Також достатня часто вакансій можна зустріти в пресі.

У кожній країні існують кадрові агентства, які займаються безпосередньо підбором персоналу за кордон. Співробітники фірми надають людині всі можливі вакансії виходячи з його індивідуальних побажань і спеціалізації. Послуги посередника є платними. Але в цьому випадку організація бере на себе відповідальність за працевлаштування людини в Данії.

Спосіб пошуку роботи через інтернет є дуже складним заняттям. Дуже мало датських компаній викладають оголошення в інтернет про наявність вакансій. Можна спробувати розіслати своє резюме в усі організації. Електронна адреса також можна знайти в інтернеті.

Що необхідно для роботи

Для здійснення трудової діяльності на території Данії необхідно володіти дозволом на роботу. Цей документ надає право не тільки працювати, а й претендувати на отримання посвідки на проживання в Данії , Яке спочатку видається строком на один рік.

Цей документ надає право не тільки працювати, а й претендувати на   отримання посвідки на проживання в Данії   , Яке спочатку видається строком на один рік

Зразок карти резидента в Данії

Якщо людина знайшла роботу в Данії в країні свого фактичного перебування, роботодавець висилає запрошення, яке підтверджує його рішення про прийом на роботу найманого іноземного працівника.

Популярні вакансії

Згідно з даними на 2018 рік рівень безробітних в Данії значно виріс. Такі показники на ринку праці дуже гарні для іноземців. Адже для них це шанс влаштуватися на роботу в Данії.

Данці є досить розбірливими у виборі робочого місця. Більшість з них відмовилися працювати на сільськогосподарських підприємствах через низький рівень оплати праці та тяжкості виконуваної роботи. Тому більшість вакансій пов'язано саме з роботою, іменованої датчанами «чорної».

У 2019 року в основному це робота на фермах, і в галузях ресторанного і готельного бізнесу. Така робота набула надзвичайної популярності серед українців і білорусів з-за сезонного характеру робіт.

Така робота набула надзвичайної популярності серед українців і білорусів з-за сезонного характеру робіт

Робота на фермі в Данії

Вона не вимагає особливої ​​підготовки і знань. Спектр роботи полягає в зборі врожаю, догляду за рослинами і тваринами.

Але є і спеціалізовані вакансії. У список «потрібних» входять такі напрямки як:

  1. Медицина.
  2. Банківська сфера.
  3. Наукова галузь.
  4. Комп'ютерні технології.

Найбільш затребуваними професіями на 2018 рік були такі, як:

  1. Тесляр.
  2. Медичний персонал різного рівня.
  3. Інженер.
  4. Технік.
  5. Електрик.
  6. Зварювальник.
  7. Водій.

Урядом держави була розроблена система затребуваних вакансій, яка затверджується один раз на рік і надається на розгляд імміграційній службі Данії.

У 2019 особливої ​​популярності набула робота в соціальній сфері. Вона має на увазі під собою догляд за людьми похилого віку, догляд за будинком і працевлаштування няньками в датські сім'ї. Перевагами роботи в цій галузі є економія коштів на оренду житла, адже найчастіше персонал проживає в одному будинку з роботодавцем.

Особливої ​​актуальності набули і вакансії для працевлаштування на фермах. Вони можуть спеціалізуватися на вирощуванні худоби або різних культур. Даний вид заробітку гарний тим, що існує ймовірність влаштуватися на роботу навіть без знання португальської мови. Головне хоча б мінімально володіти англійською. З переваг такої роботи можна виділити її сезонність. Особливої ​​актуальності набули і вакансії для працевлаштування на фермах

Важливо пам'ятати, що для працевлаштування на більш престижні вакансії необхідно володіти чималим досвідом роботи в обраній сфері. Влаштуватися на престижну роботу без наявності відповідної освіти неможливо. Також якщо передбачається робота в престижних компаніях і організаціях, знання португальської мови є необхідною умовою.

Працевлаштування для студентів

Особливими привілеями володіють іноземні студенти, які закінчили датські вищі навчальні заклади. Згідно з даними 2018 року, випускники мають повне право перебувати на території країни протягом шести місяців з дня закінчення навчального закладу. Такий термін надається для пошуку робочого місця.

Такий термін надається для пошуку робочого місця

Студентський гуртожиток в Данії

Робоча віза

Для оформлення робочої візи слід звернутися в посольство за фактичним місцем проживання з проханням про надання дозволу.

Датське дипломатичне представництво розглядає документи в період від семи до десяти робочих днів, після чого приймає рішення.

Робоча віза надається терміном на один рік. У разі необхідності її можна продовжити на три - чотири роки. Продовження візи відбувається безпосередньо на території Королівства Данії.

У 2019 список необхідних для оформлення документів залишився незмінним. Він включає в себе:

  1. Довідку про достатню фінансове забезпечення.

    Зразок довідки з банку

  2. Запрошення від роботодавця.
  3. Закордонний паспорт.
  4. Довідки про сплату митних зборів.
  5. Медичну страховку.

Дозвіл на роботу

У 2019 для всіх іноземців, включаючи білорусів, потрібен дозвіл на здійснення трудової діяльності на території країни. На відміну від багатьох країн в Данії цим питанням займається безпосередньо сам найманий працівник, а не його роботодавець.

Для його отримання необхідно володіти такими документами, як:

  1. Оригіналом закордонного паспорта.
  2. Заявою.
  3. Документом, який підтверджує право на перебування в державі. Найчастіше їм служить попередньо складений контракт між найманим робітником і його прямим роботодавцем.

    Зразок контракту з роботодавцем

  4. Фотографіями.
  5. Квитанцією, що свідчить про оплату консульських зборів.

Виходячи із законодавства, дозволу на здійснення трудової діяльності не потрібно робити таким категоріям людей, як:

  1. Дипломати.
  2. Члени сімей дипломатів.
  3. Біженці.
  4. Родичі датчан.

Згідно з положеннями дозвіл не потрібен також громадянам країн, які входять до Євросоюзу.

Працевлаштування

Для працевлаштування на території країни необхідно отримати ВНЖ. Воно видається компетентними органами на підставі трудового контракту, укладеного між робітником і роботодавцем.

Якщо людина перебуває в рідній країні, то складається попередній трудовий договір, який потім надається в посольство в якості доказу для відкриття робочої візи на законних підставах. Про процес працевлаштування та роботи в Данії дивіться в цьому відео.

Прийняти на роботу іноземного громадянина роботодавець може лише з дозволу галузевого міністерства. Попередньо роботодавцем подається клопотання до міністерства і профспілкові організації. Він повинен переконати уповноважені органи, що його підприємство потребує найманій працівника.

Згода компетентні органи дають лише тоді, коли переконуються в потреби іноземця на даному підприємстві. Якщо ж на трудовому ринку данського держави аналогічні фахівці є, то в дозволі можуть відмовити.

Це робиться з метою збереження робочих місць для громадян Данії .

Заробіток в Данії

Оплата праці в Данії є більш ніж гідною. В середньому в місяць іноземець на дуже пристойній посаді може заробити близько 2000-2500 євро.

В середньому в місяць іноземець на дуже пристойній посаді може заробити близько 2000-2500 євро

Розмір мінімальної зарплати в Данії в порівнянні з іншими країнами

Найбільш високооплачуваними спеціальностями є професії в області медичного та технічного обслуговування. Фахівці цих галузей отримують від 2500 євро.

Робота на фермах оцінюється також досить добре. За одну робочу годину найманий працівник отримує в межах 100 крон.

Менеджери середньої ланки отримують в межах 1800 євро на місяць, а прості продавці різних товарів 2000 євро.

Данія завоювала статус не тільки досить стабільною і сильною країни, а й статус держави з високим рівнем соціального забезпечення. Іноземні наймані працівники мають право відвідувати курси національної мови і користуватися практично всіма соціальними благами. Один день з роботи в Данії кур'єром в цьому відео.

Робота і доступні вакансії в Данії


У 2019 робота в Данії є для більшості людей. Данія є країною з досить високим рівнем життя . Вона відрізняється не тільки високими заробітками, а й стабільністю. У 2019 робота в Данії є для більшості людей

Де знайти роботу

З кожним роком робота в Датському державі приваблює багатьох людей. Велика частина бажаючих складається з росіян, українців і білорусів. Ця країна приваблює гідною оплатою праці і різними соціальними пільгами по відношенню до найманим працівникам.

Знайти роботу на території країни можливо трьома способами:

  1. Самостійно безпосередньо в самій країні.
  2. Через посередницькі агентства.
  3. Самостійно через всесвітню мережу.

Данія досить ліберальна країна і до найманим працівникам ставиться досить лояльно. Більш того, ця держава відчуває значний недолік в робочій силі, тому роботу знайти в ній не так вже й складно.

Одним з варіантів є в'їзд в Данію по туристичній візі . В цьому випадку, приїхавши на територію країни необхідно укласти контракт з роботодавцем, який підтвердить факт надання робочого місця людині.

Туристична віза в Данію

Якщо людина вже знаходиться в Данії, він може скористатися послугами організації для підбору необхідної вакансії. Також достатня часто вакансій можна зустріти в пресі.

У кожній країні існують кадрові агентства, які займаються безпосередньо підбором персоналу за кордон. Співробітники фірми надають людині всі можливі вакансії виходячи з його індивідуальних побажань і спеціалізації. Послуги посередника є платними. Але в цьому випадку організація бере на себе відповідальність за працевлаштування людини в Данії.

Спосіб пошуку роботи через інтернет є дуже складним заняттям. Дуже мало датських компаній викладають оголошення в інтернет про наявність вакансій. Можна спробувати розіслати своє резюме в усі організації. Електронна адреса також можна знайти в інтернеті.

Що необхідно для роботи

Для здійснення трудової діяльності на території Данії необхідно володіти дозволом на роботу. Цей документ надає право не тільки працювати, а й претендувати на отримання посвідки на проживання в Данії , Яке спочатку видається строком на один рік.

Цей документ надає право не тільки працювати, а й претендувати на   отримання посвідки на проживання в Данії   , Яке спочатку видається строком на один рік

Зразок карти резидента в Данії

Якщо людина знайшла роботу в Данії в країні свого фактичного перебування, роботодавець висилає запрошення, яке підтверджує його рішення про прийом на роботу найманого іноземного працівника.

Популярні вакансії

Згідно з даними на 2018 рік рівень безробітних в Данії значно виріс. Такі показники на ринку праці дуже гарні для іноземців. Адже для них це шанс влаштуватися на роботу в Данії.

Данці є досить розбірливими у виборі робочого місця. Більшість з них відмовилися працювати на сільськогосподарських підприємствах через низький рівень оплати праці та тяжкості виконуваної роботи. Тому більшість вакансій пов'язано саме з роботою, іменованої датчанами «чорної».

У 2019 року в основному це робота на фермах, і в галузях ресторанного і готельного бізнесу. Така робота набула надзвичайної популярності серед українців і білорусів з-за сезонного характеру робіт.

Така робота набула надзвичайної популярності серед українців і білорусів з-за сезонного характеру робіт

Робота на фермі в Данії

Вона не вимагає особливої ​​підготовки і знань. Спектр роботи полягає в зборі врожаю, догляду за рослинами і тваринами.

Але є і спеціалізовані вакансії. У список «потрібних» входять такі напрямки як:

  1. Медицина.
  2. Банківська сфера.
  3. Наукова галузь.
  4. Комп'ютерні технології.

Найбільш затребуваними професіями на 2018 рік були такі, як:

  1. Тесляр.
  2. Медичний персонал різного рівня.
  3. Інженер.
  4. Технік.
  5. Електрик.
  6. Зварювальник.
  7. Водій.

Урядом держави була розроблена система затребуваних вакансій, яка затверджується один раз на рік і надається на розгляд імміграційній службі Данії.

У 2019 особливої ​​популярності набула робота в соціальній сфері. Вона має на увазі під собою догляд за людьми похилого віку, догляд за будинком і працевлаштування няньками в датські сім'ї. Перевагами роботи в цій галузі є економія коштів на оренду житла, адже найчастіше персонал проживає в одному будинку з роботодавцем.

Особливої ​​актуальності набули і вакансії для працевлаштування на фермах. Вони можуть спеціалізуватися на вирощуванні худоби або різних культур. Даний вид заробітку гарний тим, що існує ймовірність влаштуватися на роботу навіть без знання португальської мови. Головне хоча б мінімально володіти англійською. З переваг такої роботи можна виділити її сезонність. Особливої ​​актуальності набули і вакансії для працевлаштування на фермах

Важливо пам'ятати, що для працевлаштування на більш престижні вакансії необхідно володіти чималим досвідом роботи в обраній сфері. Влаштуватися на престижну роботу без наявності відповідної освіти неможливо. Також якщо передбачається робота в престижних компаніях і організаціях, знання португальської мови є необхідною умовою.

Працевлаштування для студентів

Особливими привілеями володіють іноземні студенти, які закінчили датські вищі навчальні заклади. Згідно з даними 2018 року, випускники мають повне право перебувати на території країни протягом шести місяців з дня закінчення навчального закладу. Такий термін надається для пошуку робочого місця.

Такий термін надається для пошуку робочого місця

Студентський гуртожиток в Данії

Робоча віза

Для оформлення робочої візи слід звернутися в посольство за фактичним місцем проживання з проханням про надання дозволу.

Датське дипломатичне представництво розглядає документи в період від семи до десяти робочих днів, після чого приймає рішення.

Робоча віза надається терміном на один рік. У разі необхідності її можна продовжити на три - чотири роки. Продовження візи відбувається безпосередньо на території Королівства Данії.

У 2019 список необхідних для оформлення документів залишився незмінним. Він включає в себе:

  1. Довідку про достатню фінансове забезпечення.

    Зразок довідки з банку

  2. Запрошення від роботодавця.
  3. Закордонний паспорт.
  4. Довідки про сплату митних зборів.
  5. Медичну страховку.

Дозвіл на роботу

У 2019 для всіх іноземців, включаючи білорусів, потрібен дозвіл на здійснення трудової діяльності на території країни. На відміну від багатьох країн в Данії цим питанням займається безпосередньо сам найманий працівник, а не його роботодавець.

Для його отримання необхідно володіти такими документами, як:

  1. Оригіналом закордонного паспорта.
  2. Заявою.
  3. Документом, який підтверджує право на перебування в державі. Найчастіше їм служить попередньо складений контракт між найманим робітником і його прямим роботодавцем.

    Зразок контракту з роботодавцем

  4. Фотографіями.
  5. Квитанцією, що свідчить про оплату консульських зборів.

Виходячи із законодавства, дозволу на здійснення трудової діяльності не потрібно робити таким категоріям людей, як:

  1. Дипломати.
  2. Члени сімей дипломатів.
  3. Біженці.
  4. Родичі датчан.

Згідно з положеннями дозвіл не потрібен також громадянам країн, які входять до Євросоюзу.

Працевлаштування

Для працевлаштування на території країни необхідно отримати ВНЖ. Воно видається компетентними органами на підставі трудового контракту, укладеного між робітником і роботодавцем.

Якщо людина перебуває в рідній країні, то складається попередній трудовий договір, який потім надається в посольство в якості доказу для відкриття робочої візи на законних підставах. Про процес працевлаштування та роботи в Данії дивіться в цьому відео.

Прийняти на роботу іноземного громадянина роботодавець може лише з дозволу галузевого міністерства. Попередньо роботодавцем подається клопотання до міністерства і профспілкові організації. Він повинен переконати уповноважені органи, що його підприємство потребує найманій працівника.

Згода компетентні органи дають лише тоді, коли переконуються в потреби іноземця на даному підприємстві. Якщо ж на трудовому ринку данського держави аналогічні фахівці є, то в дозволі можуть відмовити.

Це робиться з метою збереження робочих місць для громадян Данії .

Заробіток в Данії

Оплата праці в Данії є більш ніж гідною. В середньому в місяць іноземець на дуже пристойній посаді може заробити близько 2000-2500 євро.

В середньому в місяць іноземець на дуже пристойній посаді може заробити близько 2000-2500 євро

Розмір мінімальної зарплати в Данії в порівнянні з іншими країнами

Найбільш високооплачуваними спеціальностями є професії в області медичного та технічного обслуговування. Фахівці цих галузей отримують від 2500 євро.

Робота на фермах оцінюється також досить добре. За одну робочу годину найманий працівник отримує в межах 100 крон.

Менеджери середньої ланки отримують в межах 1800 євро на місяць, а прості продавці різних товарів 2000 євро.

Данія завоювала статус не тільки досить стабільною і сильною країни, а й статус держави з високим рівнем соціального забезпечення. Іноземні наймані працівники мають право відвідувати курси національної мови і користуватися практично всіма соціальними благами. Один день з роботи в Данії кур'єром в цьому відео.

Робота і доступні вакансії в Данії


У 2019 робота в Данії є для більшості людей. Данія є країною з досить високим рівнем життя . Вона відрізняється не тільки високими заробітками, а й стабільністю. У 2019 робота в Данії є для більшості людей

Де знайти роботу

З кожним роком робота в Датському державі приваблює багатьох людей. Велика частина бажаючих складається з росіян, українців і білорусів. Ця країна приваблює гідною оплатою праці і різними соціальними пільгами по відношенню до найманим працівникам.

Знайти роботу на території країни можливо трьома способами:

  1. Самостійно безпосередньо в самій країні.
  2. Через посередницькі агентства.
  3. Самостійно через всесвітню мережу.

Данія досить ліберальна країна і до найманим працівникам ставиться досить лояльно. Більш того, ця держава відчуває значний недолік в робочій силі, тому роботу знайти в ній не так вже й складно.

Одним з варіантів є в'їзд в Данію по туристичній візі . В цьому випадку, приїхавши на територію країни необхідно укласти контракт з роботодавцем, який підтвердить факт надання робочого місця людині.

Туристична віза в Данію

Якщо людина вже знаходиться в Данії, він може скористатися послугами організації для підбору необхідної вакансії. Також достатня часто вакансій можна зустріти в пресі.

У кожній країні існують кадрові агентства, які займаються безпосередньо підбором персоналу за кордон. Співробітники фірми надають людині всі можливі вакансії виходячи з його індивідуальних побажань і спеціалізації. Послуги посередника є платними. Але в цьому випадку організація бере на себе відповідальність за працевлаштування людини в Данії.

Спосіб пошуку роботи через інтернет є дуже складним заняттям. Дуже мало датських компаній викладають оголошення в інтернет про наявність вакансій. Можна спробувати розіслати своє резюме в усі організації. Електронна адреса також можна знайти в інтернеті.

Що необхідно для роботи

Для здійснення трудової діяльності на території Данії необхідно володіти дозволом на роботу. Цей документ надає право не тільки працювати, а й претендувати на отримання посвідки на проживання в Данії , Яке спочатку видається строком на один рік.

Цей документ надає право не тільки працювати, а й претендувати на   отримання посвідки на проживання в Данії   , Яке спочатку видається строком на один рік

Зразок карти резидента в Данії

Якщо людина знайшла роботу в Данії в країні свого фактичного перебування, роботодавець висилає запрошення, яке підтверджує його рішення про прийом на роботу найманого іноземного працівника.

Популярні вакансії

Згідно з даними на 2018 рік рівень безробітних в Данії значно виріс. Такі показники на ринку праці дуже гарні для іноземців. Адже для них це шанс влаштуватися на роботу в Данії.

Данці є досить розбірливими у виборі робочого місця. Більшість з них відмовилися працювати на сільськогосподарських підприємствах через низький рівень оплати праці та тяжкості виконуваної роботи. Тому більшість вакансій пов'язано саме з роботою, іменованої датчанами «чорної».

У 2019 року в основному це робота на фермах, і в галузях ресторанного і готельного бізнесу. Така робота набула надзвичайної популярності серед українців і білорусів з-за сезонного характеру робіт.

Така робота набула надзвичайної популярності серед українців і білорусів з-за сезонного характеру робіт

Робота на фермі в Данії

Вона не вимагає особливої ​​підготовки і знань. Спектр роботи полягає в зборі врожаю, догляду за рослинами і тваринами.

Але є і спеціалізовані вакансії. У список «потрібних» входять такі напрямки як:

  1. Медицина.
  2. Банківська сфера.
  3. Наукова галузь.
  4. Комп'ютерні технології.

Найбільш затребуваними професіями на 2018 рік були такі, як:

  1. Тесляр.
  2. Медичний персонал різного рівня.
  3. Інженер.
  4. Технік.
  5. Електрик.
  6. Зварювальник.
  7. Водій.

Урядом держави була розроблена система затребуваних вакансій, яка затверджується один раз на рік і надається на розгляд імміграційній службі Данії.

У 2019 особливої ​​популярності набула робота в соціальній сфері. Вона має на увазі під собою догляд за людьми похилого віку, догляд за будинком і працевлаштування няньками в датські сім'ї. Перевагами роботи в цій галузі є економія коштів на оренду житла, адже найчастіше персонал проживає в одному будинку з роботодавцем.

Особливої ​​актуальності набули і вакансії для працевлаштування на фермах. Вони можуть спеціалізуватися на вирощуванні худоби або різних культур. Даний вид заробітку гарний тим, що існує ймовірність влаштуватися на роботу навіть без знання португальської мови. Головне хоча б мінімально володіти англійською. З переваг такої роботи можна виділити її сезонність. Особливої ​​актуальності набули і вакансії для працевлаштування на фермах

Важливо пам'ятати, що для працевлаштування на більш престижні вакансії необхідно володіти чималим досвідом роботи в обраній сфері. Влаштуватися на престижну роботу без наявності відповідної освіти неможливо. Також якщо передбачається робота в престижних компаніях і організаціях, знання португальської мови є необхідною умовою.

Працевлаштування для студентів

Особливими привілеями володіють іноземні студенти, які закінчили датські вищі навчальні заклади. Згідно з даними 2018 року, випускники мають повне право перебувати на території країни протягом шести місяців з дня закінчення навчального закладу. Такий термін надається для пошуку робочого місця.

Такий термін надається для пошуку робочого місця

Студентський гуртожиток в Данії

Робоча віза

Для оформлення робочої візи слід звернутися в посольство за фактичним місцем проживання з проханням про надання дозволу.

Датське дипломатичне представництво розглядає документи в період від семи до десяти робочих днів, після чого приймає рішення.

Робоча віза надається терміном на один рік. У разі необхідності її можна продовжити на три - чотири роки. Продовження візи відбувається безпосередньо на території Королівства Данії.

У 2019 список необхідних для оформлення документів залишився незмінним. Він включає в себе:

  1. Довідку про достатню фінансове забезпечення.

    Зразок довідки з банку

  2. Запрошення від роботодавця.
  3. Закордонний паспорт.
  4. Довідки про сплату митних зборів.
  5. Медичну страховку.

Дозвіл на роботу

У 2019 для всіх іноземців, включаючи білорусів, потрібен дозвіл на здійснення трудової діяльності на території країни. На відміну від багатьох країн в Данії цим питанням займається безпосередньо сам найманий працівник, а не його роботодавець.

Для його отримання необхідно володіти такими документами, як:

  1. Оригіналом закордонного паспорта.
  2. Заявою.
  3. Документом, який підтверджує право на перебування в державі. Найчастіше їм служить попередньо складений контракт між найманим робітником і його прямим роботодавцем.

    Зразок контракту з роботодавцем

  4. Фотографіями.
  5. Квитанцією, що свідчить про оплату консульських зборів.

Виходячи із законодавства, дозволу на здійснення трудової діяльності не потрібно робити таким категоріям людей, як:

  1. Дипломати.
  2. Члени сімей дипломатів.
  3. Біженці.
  4. Родичі датчан.

Згідно з положеннями дозвіл не потрібен також громадянам країн, які входять до Євросоюзу.

Працевлаштування

Для працевлаштування на території країни необхідно отримати ВНЖ. Воно видається компетентними органами на підставі трудового контракту, укладеного між робітником і роботодавцем.

Якщо людина перебуває в рідній країні, то складається попередній трудовий договір, який потім надається в посольство в якості доказу для відкриття робочої візи на законних підставах. Про процес працевлаштування та роботи в Данії дивіться в цьому відео.

Прийняти на роботу іноземного громадянина роботодавець може лише з дозволу галузевого міністерства. Попередньо роботодавцем подається клопотання до міністерства і профспілкові організації. Він повинен переконати уповноважені органи, що його підприємство потребує найманій працівника.

Згода компетентні органи дають лише тоді, коли переконуються в потреби іноземця на даному підприємстві. Якщо ж на трудовому ринку данського держави аналогічні фахівці є, то в дозволі можуть відмовити.

Це робиться з метою збереження робочих місць для громадян Данії .

Заробіток в Данії

Оплата праці в Данії є більш ніж гідною. В середньому в місяць іноземець на дуже пристойній посаді може заробити близько 2000-2500 євро.

В середньому в місяць іноземець на дуже пристойній посаді може заробити близько 2000-2500 євро

Розмір мінімальної зарплати в Данії в порівнянні з іншими країнами

Найбільш високооплачуваними спеціальностями є професії в області медичного та технічного обслуговування. Фахівці цих галузей отримують від 2500 євро.

Робота на фермах оцінюється також досить добре. За одну робочу годину найманий працівник отримує в межах 100 крон.

Менеджери середньої ланки отримують в межах 1800 євро на місяць, а прості продавці різних товарів 2000 євро.

Данія завоювала статус не тільки досить стабільною і сильною країни, а й статус держави з високим рівнем соціального забезпечення. Іноземні наймані працівники мають право відвідувати курси національної мови і користуватися практично всіма соціальними благами. Один день з роботи в Данії кур'єром в цьому відео.

Робота і доступні вакансії в Данії


У 2019 робота в Данії є для більшості людей. Данія є країною з досить високим рівнем життя . Вона відрізняється не тільки високими заробітками, а й стабільністю. У 2019 робота в Данії є для більшості людей

Де знайти роботу

З кожним роком робота в Датському державі приваблює багатьох людей. Велика частина бажаючих складається з росіян, українців і білорусів. Ця країна приваблює гідною оплатою праці і різними соціальними пільгами по відношенню до найманим працівникам.

Знайти роботу на території країни можливо трьома способами:

  1. Самостійно безпосередньо в самій країні.
  2. Через посередницькі агентства.
  3. Самостійно через всесвітню мережу.

Данія досить ліберальна країна і до найманим працівникам ставиться досить лояльно. Більш того, ця держава відчуває значний недолік в робочій силі, тому роботу знайти в ній не так вже й складно.

Одним з варіантів є в'їзд в Данію по туристичній візі . В цьому випадку, приїхавши на територію країни необхідно укласти контракт з роботодавцем, який підтвердить факт надання робочого місця людині.

Туристична віза в Данію

Якщо людина вже знаходиться в Данії, він може скористатися послугами організації для підбору необхідної вакансії. Також достатня часто вакансій можна зустріти в пресі.

У кожній країні існують кадрові агентства, які займаються безпосередньо підбором персоналу за кордон. Співробітники фірми надають людині всі можливі вакансії виходячи з його індивідуальних побажань і спеціалізації. Послуги посередника є платними. Але в цьому випадку організація бере на себе відповідальність за працевлаштування людини в Данії.

Спосіб пошуку роботи через інтернет є дуже складним заняттям. Дуже мало датських компаній викладають оголошення в інтернет про наявність вакансій. Можна спробувати розіслати своє резюме в усі організації. Електронна адреса також можна знайти в інтернеті.

Що необхідно для роботи

Для здійснення трудової діяльності на території Данії необхідно володіти дозволом на роботу. Цей документ надає право не тільки працювати, а й претендувати на отримання посвідки на проживання в Данії , Яке спочатку видається строком на один рік.

Цей документ надає право не тільки працювати, а й претендувати на   отримання посвідки на проживання в Данії   , Яке спочатку видається строком на один рік

Зразок карти резидента в Данії

Якщо людина знайшла роботу в Данії в країні свого фактичного перебування, роботодавець висилає запрошення, яке підтверджує його рішення про прийом на роботу найманого іноземного працівника.

Популярні вакансії

Згідно з даними на 2018 рік рівень безробітних в Данії значно виріс. Такі показники на ринку праці дуже гарні для іноземців. Адже для них це шанс влаштуватися на роботу в Данії.

Данці є досить розбірливими у виборі робочого місця. Більшість з них відмовилися працювати на сільськогосподарських підприємствах через низький рівень оплати праці та тяжкості виконуваної роботи. Тому більшість вакансій пов'язано саме з роботою, іменованої датчанами «чорної».

У 2019 року в основному це робота на фермах, і в галузях ресторанного і готельного бізнесу. Така робота набула надзвичайної популярності серед українців і білорусів з-за сезонного характеру робіт.

Така робота набула надзвичайної популярності серед українців і білорусів з-за сезонного характеру робіт

Робота на фермі в Данії

Вона не вимагає особливої ​​підготовки і знань. Спектр роботи полягає в зборі врожаю, догляду за рослинами і тваринами.

Але є і спеціалізовані вакансії. У список «потрібних» входять такі напрямки як:

  1. Медицина.
  2. Банківська сфера.
  3. Наукова галузь.
  4. Комп'ютерні технології.

Найбільш затребуваними професіями на 2018 рік були такі, як:

  1. Тесляр.
  2. Медичний персонал різного рівня.
  3. Інженер.
  4. Технік.
  5. Електрик.
  6. Зварювальник.
  7. Водій.

Урядом держави була розроблена система затребуваних вакансій, яка затверджується один раз на рік і надається на розгляд імміграційній службі Данії.

У 2019 особливої ​​популярності набула робота в соціальній сфері. Вона має на увазі під собою догляд за людьми похилого віку, догляд за будинком і працевлаштування няньками в датські сім'ї. Перевагами роботи в цій галузі є економія коштів на оренду житла, адже найчастіше персонал проживає в одному будинку з роботодавцем.

Особливої ​​актуальності набули і вакансії для працевлаштування на фермах. Вони можуть спеціалізуватися на вирощуванні худоби або різних культур. Даний вид заробітку гарний тим, що існує ймовірність влаштуватися на роботу навіть без знання португальської мови. Головне хоча б мінімально володіти англійською. З переваг такої роботи можна виділити її сезонність. Особливої ​​актуальності набули і вакансії для працевлаштування на фермах

Важливо пам'ятати, що для працевлаштування на більш престижні вакансії необхідно володіти чималим досвідом роботи в обраній сфері. Влаштуватися на престижну роботу без наявності відповідної освіти неможливо. Також якщо передбачається робота в престижних компаніях і організаціях, знання португальської мови є необхідною умовою.

Працевлаштування для студентів

Особливими привілеями володіють іноземні студенти, які закінчили датські вищі навчальні заклади. Згідно з даними 2018 року, випускники мають повне право перебувати на території країни протягом шести місяців з дня закінчення навчального закладу. Такий термін надається для пошуку робочого місця.

Такий термін надається для пошуку робочого місця

Студентський гуртожиток в Данії

Робоча віза

Для оформлення робочої візи слід звернутися в посольство за фактичним місцем проживання з проханням про надання дозволу.

Датське дипломатичне представництво розглядає документи в період від семи до десяти робочих днів, після чого приймає рішення.

Робоча віза надається терміном на один рік. У разі необхідності її можна продовжити на три - чотири роки. Продовження візи відбувається безпосередньо на території Королівства Данії.

У 2019 список необхідних для оформлення документів залишився незмінним. Він включає в себе:

  1. Довідку про достатню фінансове забезпечення.

    Зразок довідки з банку

  2. Запрошення від роботодавця.
  3. Закордонний паспорт.
  4. Довідки про сплату митних зборів.
  5. Медичну страховку.

Дозвіл на роботу

У 2019 для всіх іноземців, включаючи білорусів, потрібен дозвіл на здійснення трудової діяльності на території країни. На відміну від багатьох країн в Данії цим питанням займається безпосередньо сам найманий працівник, а не його роботодавець.

Для його отримання необхідно володіти такими документами, як:

  1. Оригіналом закордонного паспорта.
  2. Заявою.
  3. Документом, який підтверджує право на перебування в державі. Найчастіше їм служить попередньо складений контракт між найманим робітником і його прямим роботодавцем.

    Зразок контракту з роботодавцем

  4. Фотографіями.
  5. Квитанцією, що свідчить про оплату консульських зборів.

Виходячи із законодавства, дозволу на здійснення трудової діяльності не потрібно робити таким категоріям людей, як:

  1. Дипломати.
  2. Члени сімей дипломатів.
  3. Біженці.
  4. Родичі датчан.

Згідно з положеннями дозвіл не потрібен також громадянам країн, які входять до Євросоюзу.

Працевлаштування

Для працевлаштування на території країни необхідно отримати ВНЖ. Воно видається компетентними органами на підставі трудового контракту, укладеного між робітником і роботодавцем.

Якщо людина перебуває в рідній країні, то складається попередній трудовий договір, який потім надається в посольство в якості доказу для відкриття робочої візи на законних підставах. Про процес працевлаштування та роботи в Данії дивіться в цьому відео.

Прийняти на роботу іноземного громадянина роботодавець може лише з дозволу галузевого міністерства. Попередньо роботодавцем подається клопотання до міністерства і профспілкові організації. Він повинен переконати уповноважені органи, що його підприємство потребує найманій працівника.

Згода компетентні органи дають лише тоді, коли переконуються в потреби іноземця на даному підприємстві. Якщо ж на трудовому ринку данського держави аналогічні фахівці є, то в дозволі можуть відмовити.

Це робиться з метою збереження робочих місць для громадян Данії .

Заробіток в Данії

Оплата праці в Данії є більш ніж гідною. В середньому в місяць іноземець на дуже пристойній посаді може заробити близько 2000-2500 євро.

В середньому в місяць іноземець на дуже пристойній посаді може заробити близько 2000-2500 євро

Розмір мінімальної зарплати в Данії в порівнянні з іншими країнами

Найбільш високооплачуваними спеціальностями є професії в області медичного та технічного обслуговування. Фахівці цих галузей отримують від 2500 євро.

Робота на фермах оцінюється також досить добре. За одну робочу годину найманий працівник отримує в межах 100 крон.

Менеджери середньої ланки отримують в межах 1800 євро на місяць, а прості продавці різних товарів 2000 євро.

Данія завоювала статус не тільки досить стабільною і сильною країни, а й статус держави з високим рівнем соціального забезпечення. Іноземні наймані працівники мають право відвідувати курси національної мови і користуватися практично всіма соціальними благами. Один день з роботи в Данії кур'єром в цьому відео.

Робота і доступні вакансії в Данії


У 2019 робота в Данії є для більшості людей. Данія є країною з досить високим рівнем життя . Вона відрізняється не тільки високими заробітками, а й стабільністю. У 2019 робота в Данії є для більшості людей

Де знайти роботу

З кожним роком робота в Датському державі приваблює багатьох людей. Велика частина бажаючих складається з росіян, українців і білорусів. Ця країна приваблює гідною оплатою праці і різними соціальними пільгами по відношенню до найманим працівникам.

Знайти роботу на території країни можливо трьома способами:

  1. Самостійно безпосередньо в самій країні.
  2. Через посередницькі агентства.
  3. Самостійно через всесвітню мережу.

Данія досить ліберальна країна і до найманим працівникам ставиться досить лояльно. Більш того, ця держава відчуває значний недолік в робочій силі, тому роботу знайти в ній не так вже й складно.

Одним з варіантів є в'їзд в Данію по туристичній візі . В цьому випадку, приїхавши на територію країни необхідно укласти контракт з роботодавцем, який підтвердить факт надання робочого місця людині.

Туристична віза в Данію

Якщо людина вже знаходиться в Данії, він може скористатися послугами організації для підбору необхідної вакансії. Також достатня часто вакансій можна зустріти в пресі.

У кожній країні існують кадрові агентства, які займаються безпосередньо підбором персоналу за кордон. Співробітники фірми надають людині всі можливі вакансії виходячи з його індивідуальних побажань і спеціалізації. Послуги посередника є платними. Але в цьому випадку організація бере на себе відповідальність за працевлаштування людини в Данії.

Спосіб пошуку роботи через інтернет є дуже складним заняттям. Дуже мало датських компаній викладають оголошення в інтернет про наявність вакансій. Можна спробувати розіслати своє резюме в усі організації. Електронна адреса також можна знайти в інтернеті.

Що необхідно для роботи

Для здійснення трудової діяльності на території Данії необхідно володіти дозволом на роботу. Цей документ надає право не тільки працювати, а й претендувати на отримання посвідки на проживання в Данії , Яке спочатку видається строком на один рік.

Цей документ надає право не тільки працювати, а й претендувати на   отримання посвідки на проживання в Данії   , Яке спочатку видається строком на один рік

Зразок карти резидента в Данії

Якщо людина знайшла роботу в Данії в країні свого фактичного перебування, роботодавець висилає запрошення, яке підтверджує його рішення про прийом на роботу найманого іноземного працівника.

Популярні вакансії

Згідно з даними на 2018 рік рівень безробітних в Данії значно виріс. Такі показники на ринку праці дуже гарні для іноземців. Адже для них це шанс влаштуватися на роботу в Данії.

Данці є досить розбірливими у виборі робочого місця. Більшість з них відмовилися працювати на сільськогосподарських підприємствах через низький рівень оплати праці та тяжкості виконуваної роботи. Тому більшість вакансій пов'язано саме з роботою, іменованої датчанами «чорної».

У 2019 року в основному це робота на фермах, і в галузях ресторанного і готельного бізнесу. Така робота набула надзвичайної популярності серед українців і білорусів з-за сезонного характеру робіт.

Така робота набула надзвичайної популярності серед українців і білорусів з-за сезонного характеру робіт

Робота на фермі в Данії

Вона не вимагає особливої ​​підготовки і знань. Спектр роботи полягає в зборі врожаю, догляду за рослинами і тваринами.

Але є і спеціалізовані вакансії. У список «потрібних» входять такі напрямки як:

  1. Медицина.
  2. Банківська сфера.
  3. Наукова галузь.
  4. Комп'ютерні технології.

Найбільш затребуваними професіями на 2018 рік були такі, як:

  1. Тесляр.
  2. Медичний персонал різного рівня.
  3. Інженер.
  4. Технік.
  5. Електрик.
  6. Зварювальник.
  7. Водій.

Урядом держави була розроблена система затребуваних вакансій, яка затверджується один раз на рік і надається на розгляд імміграційній службі Данії.

У 2019 особливої ​​популярності набула робота в соціальній сфері. Вона має на увазі під собою догляд за людьми похилого віку, догляд за будинком і працевлаштування няньками в датські сім'ї. Перевагами роботи в цій галузі є економія коштів на оренду житла, адже найчастіше персонал проживає в одному будинку з роботодавцем.

Особливої ​​актуальності набули і вакансії для працевлаштування на фермах. Вони можуть спеціалізуватися на вирощуванні худоби або різних культур. Даний вид заробітку гарний тим, що існує ймовірність влаштуватися на роботу навіть без знання португальської мови. Головне хоча б мінімально володіти англійською. З переваг такої роботи можна виділити її сезонність. Особливої ​​актуальності набули і вакансії для працевлаштування на фермах

Важливо пам'ятати, що для працевлаштування на більш престижні вакансії необхідно володіти чималим досвідом роботи в обраній сфері. Влаштуватися на престижну роботу без наявності відповідної освіти неможливо. Також якщо передбачається робота в престижних компаніях і організаціях, знання португальської мови є необхідною умовою.

Працевлаштування для студентів

Особливими привілеями володіють іноземні студенти, які закінчили датські вищі навчальні заклади. Згідно з даними 2018 року, випускники мають повне право перебувати на території країни протягом шести місяців з дня закінчення навчального закладу. Такий термін надається для пошуку робочого місця.

Такий термін надається для пошуку робочого місця

Студентський гуртожиток в Данії

Робоча віза

Для оформлення робочої візи слід звернутися в посольство за фактичним місцем проживання з проханням про надання дозволу.

Датське дипломатичне представництво розглядає документи в період від семи до десяти робочих днів, після чого приймає рішення.

Робоча віза надається терміном на один рік. У разі необхідності її можна продовжити на три - чотири роки. Продовження візи відбувається безпосередньо на території Королівства Данії.

У 2019 список необхідних для оформлення документів залишився незмінним. Він включає в себе:

  1. Довідку про достатню фінансове забезпечення.

    Зразок довідки з банку

  2. Запрошення від роботодавця.
  3. Закордонний паспорт.
  4. Довідки про сплату митних зборів.
  5. Медичну страховку.

Дозвіл на роботу

У 2019 для всіх іноземців, включаючи білорусів, потрібен дозвіл на здійснення трудової діяльності на території країни. На відміну від багатьох країн в Данії цим питанням займається безпосередньо сам найманий працівник, а не його роботодавець.

Для його отримання необхідно володіти такими документами, як:

  1. Оригіналом закордонного паспорта.
  2. Заявою.
  3. Документом, який підтверджує право на перебування в державі. Найчастіше їм служить попередньо складений контракт між найманим робітником і його прямим роботодавцем.

    Зразок контракту з роботодавцем

  4. Фотографіями.
  5. Квитанцією, що свідчить про оплату консульських зборів.

Виходячи із законодавства, дозволу на здійснення трудової діяльності не потрібно робити таким категоріям людей, як:

  1. Дипломати.
  2. Члени сімей дипломатів.
  3. Біженці.
  4. Родичі датчан.

Згідно з положеннями дозвіл не потрібен також громадянам країн, які входять до Євросоюзу.

Працевлаштування

Для працевлаштування на території країни необхідно отримати ВНЖ. Воно видається компетентними органами на підставі трудового контракту, укладеного між робітником і роботодавцем.

Якщо людина перебуває в рідній країні, то складається попередній трудовий договір, який потім надається в посольство в якості доказу для відкриття робочої візи на законних підставах. Про процес працевлаштування та роботи в Данії дивіться в цьому відео.

Прийняти на роботу іноземного громадянина роботодавець може лише з дозволу галузевого міністерства. Попередньо роботодавцем подається клопотання до міністерства і профспілкові організації. Він повинен переконати уповноважені органи, що його підприємство потребує найманій працівника.

Згода компетентні органи дають лише тоді, коли переконуються в потреби іноземця на даному підприємстві. Якщо ж на трудовому ринку данського держави аналогічні фахівці є, то в дозволі можуть відмовити.

Це робиться з метою збереження робочих місць для громадян Данії .

Заробіток в Данії

Оплата праці в Данії є більш ніж гідною. В середньому в місяць іноземець на дуже пристойній посаді може заробити близько 2000-2500 євро.

В середньому в місяць іноземець на дуже пристойній посаді може заробити близько 2000-2500 євро

Розмір мінімальної зарплати в Данії в порівнянні з іншими країнами

Найбільш високооплачуваними спеціальностями є професії в області медичного та технічного обслуговування. Фахівці цих галузей отримують від 2500 євро.

Робота на фермах оцінюється також досить добре. За одну робочу годину найманий працівник отримує в межах 100 крон.

Менеджери середньої ланки отримують в межах 1800 євро на місяць, а прості продавці різних товарів 2000 євро.

Данія завоювала статус не тільки досить стабільною і сильною країни, а й статус держави з високим рівнем соціального забезпечення. Іноземні наймані працівники мають право відвідувати курси національної мови і користуватися практично всіма соціальними благами. Один день з роботи в Данії кур'єром в цьому відео.

Робота і доступні вакансії в Данії


У 2019 робота в Данії є для більшості людей. Данія є країною з досить високим рівнем життя . Вона відрізняється не тільки високими заробітками, а й стабільністю. У 2019 робота в Данії є для більшості людей

Де знайти роботу

З кожним роком робота в Датському державі приваблює багатьох людей. Велика частина бажаючих складається з росіян, українців і білорусів. Ця країна приваблює гідною оплатою праці і різними соціальними пільгами по відношенню до найманим працівникам.

Знайти роботу на території країни можливо трьома способами:

  1. Самостійно безпосередньо в самій країні.
  2. Через посередницькі агентства.
  3. Самостійно через всесвітню мережу.

Данія досить ліберальна країна і до найманим працівникам ставиться досить лояльно. Більш того, ця держава відчуває значний недолік в робочій силі, тому роботу знайти в ній не так вже й складно.

Одним з варіантів є в'їзд в Данію по туристичній візі . В цьому випадку, приїхавши на територію країни необхідно укласти контракт з роботодавцем, який підтвердить факт надання робочого місця людині.

Туристична віза в Данію

Якщо людина вже знаходиться в Данії, він може скористатися послугами організації для підбору необхідної вакансії. Також достатня часто вакансій можна зустріти в пресі.

У кожній країні існують кадрові агентства, які займаються безпосередньо підбором персоналу за кордон. Співробітники фірми надають людині всі можливі вакансії виходячи з його індивідуальних побажань і спеціалізації. Послуги посередника є платними. Але в цьому випадку організація бере на себе відповідальність за працевлаштування людини в Данії.

Спосіб пошуку роботи через інтернет є дуже складним заняттям. Дуже мало датських компаній викладають оголошення в інтернет про наявність вакансій. Можна спробувати розіслати своє резюме в усі організації. Електронна адреса також можна знайти в інтернеті.

Що необхідно для роботи

Для здійснення трудової діяльності на території Данії необхідно володіти дозволом на роботу. Цей документ надає право не тільки працювати, а й претендувати на отримання посвідки на проживання в Данії , Яке спочатку видається строком на один рік.

Цей документ надає право не тільки працювати, а й претендувати на   отримання посвідки на проживання в Данії   , Яке спочатку видається строком на один рік

Зразок карти резидента в Данії

Якщо людина знайшла роботу в Данії в країні свого фактичного перебування, роботодавець висилає запрошення, яке підтверджує його рішення про прийом на роботу найманого іноземного працівника.

Популярні вакансії

Згідно з даними на 2018 рік рівень безробітних в Данії значно виріс. Такі показники на ринку праці дуже гарні для іноземців. Адже для них це шанс влаштуватися на роботу в Данії.

Данці є досить розбірливими у виборі робочого місця. Більшість з них відмовилися працювати на сільськогосподарських підприємствах через низький рівень оплати праці та тяжкості виконуваної роботи. Тому більшість вакансій пов'язано саме з роботою, іменованої датчанами «чорної».

У 2019 року в основному це робота на фермах, і в галузях ресторанного і готельного бізнесу. Така робота набула надзвичайної популярності серед українців і білорусів з-за сезонного характеру робіт.

Така робота набула надзвичайної популярності серед українців і білорусів з-за сезонного характеру робіт

Робота на фермі в Данії

Вона не вимагає особливої ​​підготовки і знань. Спектр роботи полягає в зборі врожаю, догляду за рослинами і тваринами.

Але є і спеціалізовані вакансії. У список «потрібних» входять такі напрямки як:

  1. Медицина.
  2. Банківська сфера.
  3. Наукова галузь.
  4. Комп'ютерні технології.

Найбільш затребуваними професіями на 2018 рік були такі, як:

  1. Тесляр.
  2. Медичний персонал різного рівня.
  3. Інженер.
  4. Технік.
  5. Електрик.
  6. Зварювальник.
  7. Водій.

Урядом держави була розроблена система затребуваних вакансій, яка затверджується один раз на рік і надається на розгляд імміграційній службі Данії.

У 2019 особливої ​​популярності набула робота в соціальній сфері. Вона має на увазі під собою догляд за людьми похилого віку, догляд за будинком і працевлаштування няньками в датські сім'ї. Перевагами роботи в цій галузі є економія коштів на оренду житла, адже найчастіше персонал проживає в одному будинку з роботодавцем.

Особливої ​​актуальності набули і вакансії для працевлаштування на фермах. Вони можуть спеціалізуватися на вирощуванні худоби або різних культур. Даний вид заробітку гарний тим, що існує ймовірність влаштуватися на роботу навіть без знання португальської мови. Головне хоча б мінімально володіти англійською. З переваг такої роботи можна виділити її сезонність. Особливої ​​актуальності набули і вакансії для працевлаштування на фермах

Важливо пам'ятати, що для працевлаштування на більш престижні вакансії необхідно володіти чималим досвідом роботи в обраній сфері. Влаштуватися на престижну роботу без наявності відповідної освіти неможливо. Також якщо передбачається робота в престижних компаніях і організаціях, знання португальської мови є необхідною умовою.

Працевлаштування для студентів

Особливими привілеями володіють іноземні студенти, які закінчили датські вищі навчальні заклади. Згідно з даними 2018 року, випускники мають повне право перебувати на території країни протягом шести місяців з дня закінчення навчального закладу. Такий термін надається для пошуку робочого місця.

Такий термін надається для пошуку робочого місця

Студентський гуртожиток в Данії

Робоча віза

Для оформлення робочої візи слід звернутися в посольство за фактичним місцем проживання з проханням про надання дозволу.

Датське дипломатичне представництво розглядає документи в період від семи до десяти робочих днів, після чого приймає рішення.

Робоча віза надається терміном на один рік. У разі необхідності її можна продовжити на три - чотири роки. Продовження візи відбувається безпосередньо на території Королівства Данії.

У 2019 список необхідних для оформлення документів залишився незмінним. Він включає в себе:

  1. Довідку про достатню фінансове забезпечення.

    Зразок довідки з банку

  2. Запрошення від роботодавця.
  3. Закордонний паспорт.
  4. Довідки про сплату митних зборів.
  5. Медичну страховку.

Дозвіл на роботу

У 2019 для всіх іноземців, включаючи білорусів, потрібен дозвіл на здійснення трудової діяльності на території країни. На відміну від багатьох країн в Данії цим питанням займається безпосередньо сам найманий працівник, а не його роботодавець.

Для його отримання необхідно володіти такими документами, як:

  1. Оригіналом закордонного паспорта.
  2. Заявою.
  3. Документом, який підтверджує право на перебування в державі. Найчастіше їм служить попередньо складений контракт між найманим робітником і його прямим роботодавцем.

    Зразок контракту з роботодавцем

  4. Фотографіями.
  5. Квитанцією, що свідчить про оплату консульських зборів.

Виходячи із законодавства, дозволу на здійснення трудової діяльності не потрібно робити таким категоріям людей, як:

  1. Дипломати.
  2. Члени сімей дипломатів.
  3. Біженці.
  4. Родичі датчан.

Згідно з положеннями дозвіл не потрібен також громадянам країн, які входять до Євросоюзу.

Працевлаштування

Для працевлаштування на території країни необхідно отримати ВНЖ. Воно видається компетентними органами на підставі трудового контракту, укладеного між робітником і роботодавцем.

Якщо людина перебуває в рідній країні, то складається попередній трудовий договір, який потім надається в посольство в якості доказу для відкриття робочої візи на законних підставах. Про процес працевлаштування та роботи в Данії дивіться в цьому відео.

Прийняти на роботу іноземного громадянина роботодавець може лише з дозволу галузевого міністерства. Попередньо роботодавцем подається клопотання до міністерства і профспілкові організації. Він повинен переконати уповноважені органи, що його підприємство потребує найманій працівника.

Згода компетентні органи дають лише тоді, коли переконуються в потреби іноземця на даному підприємстві. Якщо ж на трудовому ринку данського держави аналогічні фахівці є, то в дозволі можуть відмовити.

Це робиться з метою збереження робочих місць для громадян Данії .

Заробіток в Данії

Оплата праці в Данії є більш ніж гідною. В середньому в місяць іноземець на дуже пристойній посаді може заробити близько 2000-2500 євро.

В середньому в місяць іноземець на дуже пристойній посаді може заробити близько 2000-2500 євро

Розмір мінімальної зарплати в Данії в порівнянні з іншими країнами

Найбільш високооплачуваними спеціальностями є професії в області медичного та технічного обслуговування. Фахівці цих галузей отримують від 2500 євро.

Робота на фермах оцінюється також досить добре. За одну робочу годину найманий працівник отримує в межах 100 крон.

Менеджери середньої ланки отримують в межах 1800 євро на місяць, а прості продавці різних товарів 2000 євро.

Данія завоювала статус не тільки досить стабільною і сильною країни, а й статус держави з високим рівнем соціального забезпечення. Іноземні наймані працівники мають право відвідувати курси національної мови і користуватися практично всіма соціальними благами. Один день з роботи в Данії кур'єром в цьому відео.

Робота і доступні вакансії в Данії


У 2019 робота в Данії є для більшості людей. Данія є країною з досить високим рівнем життя . Вона відрізняється не тільки високими заробітками, а й стабільністю. У 2019 робота в Данії є для більшості людей

Де знайти роботу

З кожним роком робота в Датському державі приваблює багатьох людей. Велика частина бажаючих складається з росіян, українців і білорусів. Ця країна приваблює гідною оплатою праці і різними соціальними пільгами по відношенню до найманим працівникам.

Знайти роботу на території країни можливо трьома способами:

  1. Самостійно безпосередньо в самій країні.
  2. Через посередницькі агентства.
  3. Самостійно через всесвітню мережу.

Данія досить ліберальна країна і до найманим працівникам ставиться досить лояльно. Більш того, ця держава відчуває значний недолік в робочій силі, тому роботу знайти в ній не так вже й складно.

Одним з варіантів є в'їзд в Данію по туристичній візі . В цьому випадку, приїхавши на територію країни необхідно укласти контракт з роботодавцем, який підтвердить факт надання робочого місця людині.

Туристична віза в Данію

Якщо людина вже знаходиться в Данії, він може скористатися послугами організації для підбору необхідної вакансії. Також достатня часто вакансій можна зустріти в пресі.

У кожній країні існують кадрові агентства, які займаються безпосередньо підбором персоналу за кордон. Співробітники фірми надають людині всі можливі вакансії виходячи з його індивідуальних побажань і спеціалізації. Послуги посередника є платними. Але в цьому випадку організація бере на себе відповідальність за працевлаштування людини в Данії.

Спосіб пошуку роботи через інтернет є дуже складним заняттям. Дуже мало датських компаній викладають оголошення в інтернет про наявність вакансій. Можна спробувати розіслати своє резюме в усі організації. Електронна адреса також можна знайти в інтернеті.

Що необхідно для роботи

Для здійснення трудової діяльності на території Данії необхідно володіти дозволом на роботу. Цей документ надає право не тільки працювати, а й претендувати на отримання посвідки на проживання в Данії , Яке спочатку видається строком на один рік.

Цей документ надає право не тільки працювати, а й претендувати на   отримання посвідки на проживання в Данії   , Яке спочатку видається строком на один рік

Зразок карти резидента в Данії

Якщо людина знайшла роботу в Данії в країні свого фактичного перебування, роботодавець висилає запрошення, яке підтверджує його рішення про прийом на роботу найманого іноземного працівника.

Популярні вакансії

Згідно з даними на 2018 рік рівень безробітних в Данії значно виріс. Такі показники на ринку праці дуже гарні для іноземців. Адже для них це шанс влаштуватися на роботу в Данії.

Данці є досить розбірливими у виборі робочого місця. Більшість з них відмовилися працювати на сільськогосподарських підприємствах через низький рівень оплати праці та тяжкості виконуваної роботи. Тому більшість вакансій пов'язано саме з роботою, іменованої датчанами «чорної».

У 2019 року в основному це робота на фермах, і в галузях ресторанного і готельного бізнесу. Така робота набула надзвичайної популярності серед українців і білорусів з-за сезонного характеру робіт.

Така робота набула надзвичайної популярності серед українців і білорусів з-за сезонного характеру робіт

Робота на фермі в Данії

Вона не вимагає особливої ​​підготовки і знань. Спектр роботи полягає в зборі врожаю, догляду за рослинами і тваринами.

Але є і спеціалізовані вакансії. У список «потрібних» входять такі напрямки як:

  1. Медицина.
  2. Банківська сфера.
  3. Наукова галузь.
  4. Комп'ютерні технології.

Найбільш затребуваними професіями на 2018 рік були такі, як:

  1. Тесляр.
  2. Медичний персонал різного рівня.
  3. Інженер.
  4. Технік.
  5. Електрик.
  6. Зварювальник.
  7. Водій.

Урядом держави була розроблена система затребуваних вакансій, яка затверджується один раз на рік і надається на розгляд імміграційній службі Данії.

У 2019 особливої ​​популярності набула робота в соціальній сфері. Вона має на увазі під собою догляд за людьми похилого віку, догляд за будинком і працевлаштування няньками в датські сім'ї. Перевагами роботи в цій галузі є економія коштів на оренду житла, адже найчастіше персонал проживає в одному будинку з роботодавцем.

Особливої ​​актуальності набули і вакансії для працевлаштування на фермах. Вони можуть спеціалізуватися на вирощуванні худоби або різних культур. Даний вид заробітку гарний тим, що існує ймовірність влаштуватися на роботу навіть без знання португальської мови. Головне хоча б мінімально володіти англійською. З переваг такої роботи можна виділити її сезонність. Особливої ​​актуальності набули і вакансії для працевлаштування на фермах

Важливо пам'ятати, що для працевлаштування на більш престижні вакансії необхідно володіти чималим досвідом роботи в обраній сфері. Влаштуватися на престижну роботу без наявності відповідної освіти неможливо. Також якщо передбачається робота в престижних компаніях і організаціях, знання португальської мови є необхідною умовою.

Працевлаштування для студентів

Особливими привілеями володіють іноземні студенти, які закінчили датські вищі навчальні заклади. Згідно з даними 2018 року, випускники мають повне право перебувати на території країни протягом шести місяців з дня закінчення навчального закладу. Такий термін надається для пошуку робочого місця.

Такий термін надається для пошуку робочого місця

Студентський гуртожиток в Данії

Робоча віза

Для оформлення робочої візи слід звернутися в посольство за фактичним місцем проживання з проханням про надання дозволу.

Датське дипломатичне представництво розглядає документи в період від семи до десяти робочих днів, після чого приймає рішення.

Робоча віза надається терміном на один рік. У разі необхідності її можна продовжити на три - чотири роки. Продовження візи відбувається безпосередньо на території Королівства Данії.

У 2019 список необхідних для оформлення документів залишився незмінним. Він включає в себе:

  1. Довідку про достатню фінансове забезпечення.

    Зразок довідки з банку

  2. Запрошення від роботодавця.
  3. Закордонний паспорт.
  4. Довідки про сплату митних зборів.
  5. Медичну страховку.

Дозвіл на роботу

У 2019 для всіх іноземців, включаючи білорусів, потрібен дозвіл на здійснення трудової діяльності на території країни. На відміну від багатьох країн в Данії цим питанням займається безпосередньо сам найманий працівник, а не його роботодавець.

Для його отримання необхідно володіти такими документами, як:

  1. Оригіналом закордонного паспорта.
  2. Заявою.
  3. Документом, який підтверджує право на перебування в державі. Найчастіше їм служить попередньо складений контракт між найманим робітником і його прямим роботодавцем.

    Зразок контракту з роботодавцем

  4. Фотографіями.
  5. Квитанцією, що свідчить про оплату консульських зборів.

Виходячи із законодавства, дозволу на здійснення трудової діяльності не потрібно робити таким категоріям людей, як:

  1. Дипломати.
  2. Члени сімей дипломатів.
  3. Біженці.
  4. Родичі датчан.

Згідно з положеннями дозвіл не потрібен також громадянам країн, які входять до Євросоюзу.

Працевлаштування

Для працевлаштування на території країни необхідно отримати ВНЖ. Воно видається компетентними органами на підставі трудового контракту, укладеного між робітником і роботодавцем.

Якщо людина перебуває в рідній країні, то складається попередній трудовий договір, який потім надається в посольство в якості доказу для відкриття робочої візи на законних підставах. Про процес працевлаштування та роботи в Данії дивіться в цьому відео.

Прийняти на роботу іноземного громадянина роботодавець може лише з дозволу галузевого міністерства. Попередньо роботодавцем подається клопотання до міністерства і профспілкові організації. Він повинен переконати уповноважені органи, що його підприємство потребує найманій працівника.

Згода компетентні органи дають лише тоді, коли переконуються в потреби іноземця на даному підприємстві. Якщо ж на трудовому ринку данського держави аналогічні фахівці є, то в дозволі можуть відмовити.

Це робиться з метою збереження робочих місць для громадян Данії .

Заробіток в Данії

Оплата праці в Данії є більш ніж гідною. В середньому в місяць іноземець на дуже пристойній посаді може заробити близько 2000-2500 євро.

В середньому в місяць іноземець на дуже пристойній посаді може заробити близько 2000-2500 євро

Розмір мінімальної зарплати в Данії в порівнянні з іншими країнами

Найбільш високооплачуваними спеціальностями є професії в області медичного та технічного обслуговування. Фахівці цих галузей отримують від 2500 євро.

Робота на фермах оцінюється також досить добре. За одну робочу годину найманий працівник отримує в межах 100 крон.

Менеджери середньої ланки отримують в межах 1800 євро на місяць, а прості продавці різних товарів 2000 євро.

Данія завоювала статус не тільки досить стабільною і сильною країни, а й статус держави з високим рівнем соціального забезпечення. Іноземні наймані працівники мають право відвідувати курси національної мови і користуватися практично всіма соціальними благами. Один день з роботи в Данії кур'єром в цьому відео.

Новости