Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

«Нуль без кордонів» від МТС: умови [2018], відключення, підключення

  1. Як підключити або відключити «Нуль без кордонів» від МТС?

Дата: 20 Кві 2018

Переглядів: 8512

Автор: iMobile

«Нуль без кордонів» - це вкрай популярна послуга МТС, яка змінює умови міжнародного роумінгу для абонентів мобільного оператора МТС. Але так чи хороша ця опція? Або ж вона просто добре пропіаритися, так як вигідно саме мобільному оператору?

Чого тут гадати, давайте просто поглянемо на параметри опції:

  • Абонентська плата - 95 рублів на добу.
  • Вхідні дзвінки - безкоштовно перші 10 хвилин кожного виклику, далі - 25 рублів за хвилину. Ліміт безкоштовних вхідних хвилин в місяць - 200, далі - кожна хвилина по 25 рублів. Залишок вхідних хвилин можна дізнатися за допомогою USSD-запиту * 419 * тисячі двісті тридцять три # 📞. А тепер, мабуть, найцікавіша частина про що входять: якщо Ви протягом останніх 30 днів не користувалися послугами МТС Росії, то всі ці вхідні дзвінки будуть платними - по 25 рублів на добу.
  • Вихідні дзвінки на російські номери - а тут, як то кажуть, «без пляшки не розберешся». Хвилини оплачуються за умовами міжнародного роумінгу, але з 2ой по 5ую хвилини йде фіксована ціна - 25 рублів за хвилину. Розглянемо на прикладі Туреччини: за умовами міжнародного роумінгу вихідні дзвінки на номери Росії - 60 рублів за хвилину. Отже, якщо ми розмовляємо з опцією «Нуль без кордонів», то вартість хвилин буде наступна: 60, 25, 25, 25, 25, 60, 60, 60 і т.д. Тобто дзвінок довжиною в 10 хвилин обійдеться нам в 460 рублів.
  • Плата стягується з абонента незалежно від того, де він знаходиться. Тому після повернення в Росію послугу необхідно відключити самостійно.

Дана опція працює у всіх країнах, за винятком: Південної Осетії, Туркменістану, Куби, Мальдівах, Андорри, Тунісу, Сейшельських, Бермудських, Північних Маріанських, Карибських і Багамських островів, Ірану, Оману, Панами, Танзанії, Мадагаскару, Ямайки, Філіппін, Гуаму , Алжиру, а також в супутникових системах, на морських і повітряних судах, здійснюється відповідно до тарифів роумінгу, включаючи випадки фактичного знаходження на території інших країн.

Мабуть, лише це вигідно відрізняє «Нуль без кордонів» від «Вільного подорожі» - наявність більшої кількості країн в списку. Вагомий аргумент. Але якщо Ви вирушаєте в популярну країну (за версією МТС), то раджу ознайомитися з послугою « вільну подорож ».

До речі, опції «Нуль без кордонів», « Забугоріще »І« Вільне подорож »є взаємовиключними - підключіть одну, відключаться інші (якщо були підключені).

Як підключити або відключити «Нуль без кордонів» від МТС?

Підключити послугу міжнародного роумінгу МТС «Нуль без кордонів» можна за допомогою USSD-запиту * 111 * 4444 # 📞 або в особистому кабінеті МТС.

Відключити послугу «Нуль без кордонів» можна за допомогою абсолютно такого ж запиту * 111 * 4444 # 📞 або в особистому кабінеті МТС . Будьте обережні з запитами - Ви можете випадково підключити вже вимкнуту послугу.

рекомендовані матеріали

Поділитися в соціальних мережах:

Як підключити або відключити «Нуль без кордонів» від МТС?
Але так чи хороша ця опція?
Або ж вона просто добре пропіаритися, так як вигідно саме мобільному оператору?
Як підключити або відключити «Нуль без кордонів» від МТС?

Новости